das Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2016 Έχω πρόβλημα ,έχω ενα νετμπουκακι πελάτη μου, της καταραμενης acer.Ο πελάτης δεν το εψηνε να το πετάξει όπως εισηγήθηκα και διέταξε ssd και αναβάθμιση ram απο ένα σε 2 gb . Πήρα 2gb ram stick ,και δεν ποσταρει το γαμ¥[emoji768]¢[emoji767] ,με την παλιά tam ποσταρει .Έχω κανει bios update ,power reset κτλ,τίποτα.Ειναι θέμα των acer,παίζουν μονο κάποιες μνήμες (!) και δεν το ειχα συναντήσει ξανα δυστυχώς και δεν το ήξερα.Αυτο που ζητάω ειναι αν κάποιος μπορεί να κάνουμε τη ραμ σκατζα με μια δική του και αν δουλεύουν και τα δυο να μείνουν έτσι ,και να τα βρούμε κάπως που θα προτείνει ο σωτήρας .Η ram ειναι ολοκαίνουργια samsung DDR3 2GB 1600 SODIMM.Ααν δε γίνει ,δεν τρωω μονο τη ραμ ,αλλα και τον ssd και το μεροκάματο .Αγοράστηκε απο mg manager ,και ήρθε κατόπιν παραγγελιας ,και θα τους έλεγα να μου την αλλάξουν αλλα δεν ξέρω να θα παίζει και η επόμενη .Α ρε acer .Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα τον ανταμειψω πλουσιοπάροχα .Αυτο ειναι σχετικό για τον καθένας μας βεβαία .Για μερικούς μια καλη συμβουλή και ένα χτύπημα στην πλάτη αξίζουν εκατομμύρια .Χωρίς πλάκα όμως ,καίγομαι ,όποιος βοηθήσει θα τα βρούμε ,δεν υπάρχει θέμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Δεκέμβριος 24, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2016 Κάνω ενα bump λόγω επείγοντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 24, 2016 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2016 Πήγαινε με το νετμπουκ ανά χείρας στο MGManager και ζήτα βοήθεια από τα παιδιά εκεί. Από όσο μου είχαν πεί δέχονται επιστροφές σε μνήμες λόγο ασυμβατότητας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 24, 2016 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2016 Προσφατα αναβαθμισα και εγω ενα acer αλλα ρε γμτο εχει ddr2.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Δεκέμβριος 25, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2016 Πήγαινε με το νετμπουκ ανά χείρας στο MGManager και ζήτα βοήθεια από τα παιδιά εκεί. Από όσο μου είχαν πεί δέχονται επιστροφές σε μνήμες λόγο ασυμβατότητας.Το πρόβλημα ειναι οτι δεν έχουν στοκ ,δε με νοιάζει το κόστος της ραμ καθαυτό ,δε μπορώ να παραγγείλω άλλη και να τη φαω πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 26, 2016 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2016 3 hours ago, das said: Το πρόβλημα ειναι οτι δεν έχουν στοκ ,δε με νοιάζει το κόστος της ραμ καθαυτό ,δε μπορώ να παραγγείλω άλλη και να τη φαω πάλι Υπαρχει αυτο spare..αν ειναι συμβατο στειλε πμ και τα βρισκουμε. (DDR3 πρεπει να ειναι απο αναβαθμισμενο λαπτοπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Δεκέμβριος 27, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2016 Υπαρχει αυτο spare..αν ειναι συμβατο στειλε πμ και τα βρισκουμε. (DDR3 πρεπει να ειναι απο αναβαθμισμενο λαπτοπ). Ευχαριστώ πολυ ,εχεις π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 27, 2016 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2016 αν δεν βγάλεις άκρη, στείλε μου, έχω ένα 2GB Samsung DDR3 so-dimm εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts