therock Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2016 Επειδη δε τη παλευω αλλο βαλε βγαλε με εξψτερικους σκληρους στο λαπτοπ σκεφτομαι να παρω ενα SSD στικακι. Εδω δειχνει καποια καλα. Εχει δοκιμασει κανεις να μου πει τι παιζει απο πλευρας σφαλματων, επιδοσεις σε πολλα μικρα αρχεια για bulk μετακινησεις, να υποστηριζουν trim-garbage collection κτλ? Δε θα ειναι sensitive data απλα την συμπεριφορα του usb stick θελω να μαθω http://www.makeuseof.com/tag/5-of-the-fastest-usb-3-0-flash-drives-you-should-buy/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 22, 2016 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2016 Καλά όλα αυτά αλλά δε λες το βασικό, έχει το laptop σου θύρες usb 3.0 ή 3.1 ?? Αν όχι τότε δεν αξίζει τον κόπο νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 2, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2017 Νομιζω usb 1.1 ειναι αλλα πρεπει να εχω και σειριακη θυρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts