fits79 Δεκέμβριος 22, 2016 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2016 (edited) πριν 9 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: να σου πω.. το command prompt το ανοίγεις ως administrator? Μα ειμαι ηδη administrator στον υπολογιστη μου. Αλλα το δοκιμασα κι αυτο μολις αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Μου δειχνει ακριβως το ιδιο πραγμα οπως στην αρχη. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2016 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Δεκέμβριος 22, 2016 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2016 Το δοκιμασα κι αυτο χωρις να αλλαξει κατι. Τωρα για πρωτη φορα δοκιμασα να αντιγραψω κατι στο δισκο και μου εβγαλε αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Δεκέμβριος 22, 2016 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2016 Επειδη δεν εβγαζα ακρη και βαρεθηκα να το παιδευω εκανα το κλασικο. Εγγραψα οτι ηθελα σε εναν αλλο δισκο του εκανα format και περασα πισω στο δισκο ntfs πλεον οτι ηθελα να κρατησω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Δεκέμβριος 22, 2016 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2016 Αν και αυτο μονο λυση στο προβλημα δεν ειναι ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δεκέμβριος 22, 2016 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2016 Ο δίσκος σου είναι εσωτερικός σε θήκη ή από αυτούς με τα έτοιμα κολλημένα usb σε πλακέτα; Στην πρώτη περίπτωση ίσως να κατάφερνες κάτι συνδέοντάς στον απευθείας σε SATA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Δεκέμβριος 22, 2016 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2016 (edited) Ο δισκος ειναι εσωτερικος 2.5 ιντσων sata που τον εχω κανει εξωτερικο με μια θηκη usb3. Και πιστεψε με πριν τον φορμαρω το δοκιμασα κι αυτο χωρις καποιο αποτελεσμα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2016 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts