Snips Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2016 Περιμένωντας λοιπόν βοήθεια για ένα προγραμματάκι που αγόρασα εδω και κάποιες μέρες και δεν δουλεύει όπως πρέπει, μου λέει ο developer, ναρου δειξω το πρόβλημα μέσω ammyy admin. Δεν ηξερα το συγκεκριμένο software, και ψάχνωντας είδα ότι είναι remote desktop. Του προτείνω να συνδεθεί με team viewer που το εχω ήδη εγκατεστημένο, μου λεέι καλυτερΑ το Αmmyy διοτι το tv αποσυνδ3εται κάθε 3'. [emoji53] Τελος πάντων λέω, ισως εχει οντως ο ίδιος προβλημα. Το κατεβαζω λοιπον και συ.νδεεται. Παίρνει λιγο το ποντικι και παρκαρει. Περιμενω περιμενω μπας και μου πει τιποτα.παπαλα. Αντ' αυτου ξαφνικα στο bottom πλαίσιο του παραυρου του Αmmyy βλέπω να γραφει: viewing ή καπψς έτσι c:/users/xxxx/desktop/alex photos. Φυσικα ουτε κέρσορας εκινήτο ούτε παραθυρια ανοιγόκλειναν!Stop αμέσως βεβαια η συνδεση και του γραφω στο skype να "καλέσει" αργότερα. Δεν ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω συνδρομη του software και δεν ειχα ποτε πρόβλημα με το support. Το ammyy εχει φυσικα επιλογη μεταξύ άλλων για απενεργοποιηση του file mamager, αλλα γενικά μπορεί να συμβαίνει καμια "πισωπαραβίαση"; firewall win+router, av και atnimalm δεν βρήκαν κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts