Jump to content

προβλημα....

def

Recommended Posts

εδω και 2 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα κανω το pc format και στην επανακινηση αντι να μπει στα win με ξαναφερνει στην αρχικη εκτελεση για να το κα νω παλι φορματ.τα win εξαφανιζονται απο μεσα και ξανα κανω format και παλι τα ιδια. να σας πω οτι αφου τελειωνει η εγκατασταση βγαζω το cd το win και το ανοιγω και ξανα τα ιδια. μπορει καποιος να με βοηθηση εχω ενα σκληρο s-ata 120.

Αν καταλαβα καλα, ξεκινας εγκατασταση και αφου κανει instal drivers και τα σχετικα, στην επανεκινηση σε βγαζει στην αρχικη οθονη οτα μπουταρεις απο σιντι , σωστα?

Edit: αν και τραβηγμενο, φανταζομαι στην επανεκινηση οταν σου λεει press any key to boot from cd δεν πατας τιποτα ε?

ακριβως PGM. ταφορτωνει ολα ξεκιναω να κανω εγκατασταση drivers mobo και τα λοιπα και ξαφνικα μου δειχνει την οθονη που λεει για εγκατασταση win και αρχιναει παλι η ιδια διαδικασια

Οταν κανει επανακινησση μετα την εγκατασταση στην αρχη...το cd πρεπει να ειναι μεσα και οταν σου βγαλει το μήνυμα press any key to boot from cd εσυ δεν πρεπει να πατησεις τπτ...επισης πρεπει ο σκληρος να ειναι δευτερη boot device για να διαβασει απο αυτον μετα και να συνεχιστη η εγκατασταση....

τα εχω παιξει.ειναι δυνατον να κανει κανονικη εγκατασταση και οταν παω να φορτοσω drivers να μου ξαναζηταει τα ιδια,και το πιο παραξενω να χανονται τα win,θα παλαβασω

Περιεργο προβλημα.Οποτε ξεκινα να δεις τι φταιει.

Για πρωτη φαση δοκιμασε κοποιο αλλο λειτουργικο ή αλλο CD.Επειτα δοκιαμσε αλλο σκληρο.Δανεισου απο φιλο.Sata ή καλυτερα και εναν IDE.Δες ποιο ειναι πραγματικα το προβλημα.Δοκιμασε ακομε και με αλλο DRIVE.

ΑΑ και πες μας να ξερουμε.Δεν τα βλεπεις καθε μερα αυτα!

Επισης μπορεις να δοκιμασεις αυτο:

Ξεκινα κανονικα την εγκατασταση.Οταν σου ζητησει το πρωτο restart και πανω που το κανει,κλεισε το pc και bootαρε απο καποια εκδοση linux ή ακομα και απο δισκετα και δες τοτε τι υπαρχει μεσα στον σκληρο.

Σκεψου οτι να στα XP χρειαζεται να πατας κατα την πρωτη εγκατασταση F6 και να βαζεις controller για το sata chipακι σου, κατι τετοιο θα πρεπει να κανεις και τωρα(αρα προσφατη εκδοση kernel)

όταν σου ζητήσει ριμπούτ, βγάλ το σιντί μέχρι να ξεκινήσει από το σκληρό και ξαναβάλτο ή όρισε 1η συσκευή μπουτ αυτό τον σκληρό, δεν ξαναχρειάζεται σαν πρώτη συσκευή το σιντί. εσύ ξαναμπαίνεις από αυτό και κάνεις καπάκι εγκατάσταση ενώ πρέπει απλά να μπουτάρεις από τον σκληρό και να συνεχίσεις το σετάπ

ρε Βασιλη λες να εχω προβλημα και γραφω M...........ετσι για να περναει η ωρα,και αλλη φορα με απαντησες , και με σνομπαρες, vouda θα το δοκιμασω

Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 11:49]

Οταν κανει επανακινησση μετα την εγκατασταση στην αρχη...το cd πρεπει να ειναι μεσα και οταν σου βγαλει το μήνυμα press any key to boot from cd εσυ δεν πρεπει να πατησεις τπτ...επισης πρεπει ο σκληρος να ειναι δευτερη boot device για να διαβασει απο αυτον μετα και να συνεχιστη η εγκατασταση....

Βρε def αυτο το εκανες? για προσπαθησε και πες μας...διαφορετικα βαψτο μπλε το ρημαδι και πετα το στη θαλασσα...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.