Tompgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2016 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν στο Corsair 100r μπορεί να τοποθετηθεί η MSI Radeon RX 480 8GB Gaming X. Από το site της MSI βλέπω πως οι διαστάσεις της κάρτας είναι 276 x 140 x 42 mm, στο μήκος χωράει το πάχος με προβληματίζει γιατί βγαίνει 2 εκατοστα ποιό έξω από το pci bracket. Κάποιος που έχει το κουτί μπορεί να βοηθήσει γιατί η κάρτα ποορίζεται για δώρο και δεν έχω το κουτί μπροστά μου. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 19, 2016 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2016 maximum cpu cooler height Βλέπω 150mm στο κουτί. Οπότε θα μπει λογίκα edit: Το έχεις πάρει το κουτί ή σκέφτεσαι να το πάρεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Δεκέμβριος 19, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Το κουτί το έχει ο αδερφός μου σπίτι του, οπότε προχωράω προς αγορά της κάρτας. Καλές γιορτές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 19, 2016 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2016 Ε βάλε τον να μετρήσει ρε συ για να εισαι 100% σίγουρος αν έχει 2 πόντους πάνω από το PCI Το ύψος του cooler το επηρεάζει και το εξόγκωμα που έχει το πλαϊνό. Βάλε τον να μετρήσει με ένα χάρακα πόσο έχει πάνω από το PCI. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Δεκέμβριος 19, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2016 Ε το θέμα είναι να μην το καταλάβει τι θα του πάρω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 19, 2016 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2016 α Πάσο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts