Psyclown Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2016 Καλησπέρα σας ψαχνω γ καποιο λαπτοπ γύρω στα 600 ευρώ με 650 ωστε να ειναι δυνατό η μονη απαίτηση για παιχνίδι ειναι κανα λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psyclown Δεκέμβριος 22, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2016 Μια βοήθεια ρε παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Δεκέμβριος 22, 2016 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2016 (edited) Για ρίξε μια ματιά σε αυτό Lenovo IdeaPad 510 στα 680€ Μέγεθος Οθόνης : 15.6" Ανάλυση Οθόνης : 1920 x 1080 (99% είναι IPS) Επεξεργαστής : i7-6500U 2.5 GHz Σκληρός Δίσκος : 1 TB (μπορείς να βάλεις έναν SSD και τον 1TB στη θέση του CD) Μέγεθος Μνήμης : 4 GB (πολύ εύκολα να αναβαθμίσεις) Κάρτα Γραφικών : nVidia GTX 940MX (Νομίζω είναι η καλύτερη low range κάρτα) Μνήμη Κάρτας Γραφικών : 4 GB (Δεν ξέρω αν χρειάζονται σε αυτή τη κατηγορία αλλά κακό δεν είναι) Βάρος : 2.20 Kg edit: Δεν έχει windows αυτή η έκδοση. Εγώ παίρνω άδειες απο ebay και γίνονται κανονικά ενεργοποίση (σε αρκετά καλές τιμές). Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2016 από Bonito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts