Jump to content

Προτασεις για ενα καλο mousepad για games?

fanisk

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από jax7480

Ρε συ Φανη, χωρις να εχω κανενα προβλημα μαζι σου ετσι, αλλωστε γνωριζομαστε και πριν απο το Lab, αλλα ρε Φανη, thread για το τι mousepad να παρεις?

Ελεος οπως θα ελεγες και ο ΙΔΙΟΣ. Ειναι τοσο σημαντικη αποφαση στην ζωη σου το mouse pad? ή ειναι τοσο ακριβο? Πανε παρε ενα mousepad απο το Πλαισιο με 2 και τελος. Δηλαδη το κανουμε και θεμα? Αν παλι δεν θελεις το φτηνιαρικο του Πλαισιου πανε παρε ενα απο τα 2 "καλα" mouse pad. Δηλαδη ΤΟΣΟ τρομακτικες διαφορες θα εχουν? Mousepad ειναι τον Φελεκη μου μεσα....

Καλησπερα....οχι Ζαχο δεν εχω προβλημα, πες οτι θελεις/νομιζεις...κ απλα πατα το κουμπακι απαντηση!Ειλικρινα δεν εχω προβλημα:)

Δεν ειναι τοσο σημαντικη αποφαση,ουτε ακριβο αλλα ουτε κ φτηνο αλλα ενα καλο mousepad κοστιζει 20-40....αλλιως καθομουν με το ednet των 2-3 max...θελω ενα mousepad καλο που να τσουλαει ανετα το ποντικι πανω οχι να κολλαει κλπ..

Επισης επειδη δεν μπορω να αλλαζω συχνα κατι που "κοστιζει" για αυτο κανω θεμα οπως "Προτασεις για..." για να μου πειτε κ εσεις, κ να παρω κατι καλο κ μια φορα...

Και αλλο το review του "Θωμα" κ αλλο οι εντυπωσεις των Labητων...για αυτο.

Ε αν ενοχλει τοσο, μολις το παρω, να διαγραφει το παρων θεμα...

:) :) :) :) :)

ΥΓ:Θα ρωτουσα στο gaming equipment αλλα θα βγαιναμε τελειως OT...

Αρχική απάντηση από psyber

τσεκαρε το steelpad της qck στα multirama.10 ευρώ ειναι αρκετα μεγαλο αλλα υπαρχει και μεγαλύτερο καπως ακριβοτερο.οτι καλυτερο για gaming και δεν ξεφτίζει

αυτό πήρα και εγώ!!!!!!!!Γ@Μ@ΕΙ οι άλλες εκδόσεις οι ακριβότερες παραπάνε πιστεύω

Eίπα και εγώ να δοκιμάσω το QCK και πήγα πήρα(για δοκιμή) το QCK+...

TEΡΑΣΤΙΟ(δεν χωράει στον χόρο που έχω για το mouse) και σίγουρα καλύτερο απ'ότι περίμενα... έχει πολύ ωραία αίσθηση!!!

Μάλλον το QCK θα πάρω! Φθηνό + μικρότερο από το QCK+!

post-1666-1416071802,9005_thumb.jpg

• 6 years later...
Ρε συ Φανη, χωρις να εχω κανενα προβλημα μαζι σου ετσι, αλλωστε γνωριζομαστε και πριν απο το Lab, αλλα ρε Φανη, thread για το τι mousepad να παρεις?

Ελεος οπως θα ελεγες και ο ΙΔΙΟΣ. Ειναι τοσο σημαντικη αποφαση στην ζωη σου το mouse pad? ή ειναι τοσο ακριβο? Πανε παρε ενα mousepad απο το Πλαισιο με 2 και τελος. Δηλαδη το κανουμε και θεμα? Αν παλι δεν θελεις το φτηνιαρικο του Πλαισιου πανε παρε ενα απο τα 2 "καλα" mouse pad. Δηλαδη ΤΟΣΟ τρομακτικες διαφορες θα εχουν? Mousepad ειναι τον Φελεκη μου μεσα....

Μην το λες αυτό!Αν και έχει περάσει καιρός, εμένα μόλις με βοήθησε να βρω σωστή μάρκα για mousepad. Μιας και θα βάλω σε λιγάκι παραγγελία καινούργιοποντικάκι (g500) και το παλιόμου mousepad απλά δεν λέει..πλαστικό κεραμίδι και έχει φύγει η mad επιφάνεια του + ότι βρομίζει εύκολα και με το παραμικρό, απλάδεν κουνιέται το ποντίκι.. :p

MANHATTAN WRIST-REST MOUSE PAD BLACK - ACCESSORIES - E-SHOP.GR εγώ έχω πάρει αυτό και είμαι υπερκαλυμμένος. Μπορεί να φαίνεται με μικρή επιφάνεια αλλα σε όσα παιχνίδια έχω παίξει δεν βγήκα εκτός. Επίσης το μαξιλαράκι του βολεύει απίστευτα. Εμένα μου έλυσε τα προβλήματα που είχα στον καρπό..

ειχα πάρει και αυτό για πληκτρολόγιο αλλά βλέπω δεν το έχει AM WRIST SUPPORT GEL - ACCESSORIES - E-SHOP.GR

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.