fanisk Μάρτιος 24, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Ρε συ Φανη, χωρις να εχω κανενα προβλημα μαζι σου ετσι, αλλωστε γνωριζομαστε και πριν απο το Lab, αλλα ρε Φανη, thread για το τι mousepad να παρεις? Ελεος οπως θα ελεγες και ο ΙΔΙΟΣ. Ειναι τοσο σημαντικη αποφαση στην ζωη σου το mouse pad? ή ειναι τοσο ακριβο? Πανε παρε ενα mousepad απο το Πλαισιο με 2 και τελος. Δηλαδη το κανουμε και θεμα? Αν παλι δεν θελεις το φτηνιαρικο του Πλαισιου πανε παρε ενα απο τα 2 "καλα" mouse pad. Δηλαδη ΤΟΣΟ τρομακτικες διαφορες θα εχουν? Mousepad ειναι τον Φελεκη μου μεσα.... Καλησπερα....οχι Ζαχο δεν εχω προβλημα, πες οτι θελεις/νομιζεις...κ απλα πατα το κουμπακι απαντηση!Ειλικρινα δεν εχω προβλημα Δεν ειναι τοσο σημαντικη αποφαση,ουτε ακριβο αλλα ουτε κ φτηνο αλλα ενα καλο mousepad κοστιζει 20-40....αλλιως καθομουν με το ednet των 2-3 max...θελω ενα mousepad καλο που να τσουλαει ανετα το ποντικι πανω οχι να κολλαει κλπ.. Επισης επειδη δεν μπορω να αλλαζω συχνα κατι που "κοστιζει" για αυτο κανω θεμα οπως "Προτασεις για..." για να μου πειτε κ εσεις, κ να παρω κατι καλο κ μια φορα... Και αλλο το review του "Θωμα" κ αλλο οι εντυπωσεις των Labητων...για αυτο. Ε αν ενοχλει τοσο, μολις το παρω, να διαγραφει το παρων θεμα... :) :) ΥΓ:Θα ρωτουσα στο gaming equipment αλλα θα βγαιναμε τελειως OT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 24, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Oποιος υποτιμάει το κλασσικό mousepad δεκατετίας 90 επειδή είναι φτηνό κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 24, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Γ@Μ@ΕΙ, ακομα και φατσικα...Pad Εχει και στηριγμα για τον καρπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 26, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 τσεκαρε το steelpad της qck στα multirama.10 ευρώ ειναι αρκετα μεγαλο αλλα υπαρχει και μεγαλύτερο καπως ακριβοτερο.οτι καλυτερο για gaming και δεν ξεφτίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάρτιος 26, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 ψαξτε να βρειτε κανενα που να εχει και leds..τρομαρα σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάρτιος 26, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από psyber τσεκαρε το steelpad της qck στα multirama.10 ευρώ ειναι αρκετα μεγαλο αλλα υπαρχει και μεγαλύτερο καπως ακριβοτερο.οτι καλυτερο για gaming και δεν ξεφτίζει αυτό πήρα και εγώ!!!!!!!!Γ@Μ@ΕΙ οι άλλες εκδόσεις οι ακριβότερες παραπάνε πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 29, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Eίπα και εγώ να δοκιμάσω το QCK και πήγα πήρα(για δοκιμή) το QCK+... TEΡΑΣΤΙΟ(δεν χωράει στον χόρο που έχω για το mouse) και σίγουρα καλύτερο απ'ότι περίμενα... έχει πολύ ωραία αίσθηση!!! Μάλλον το QCK θα πάρω! Φθηνό + μικρότερο από το QCK+! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 29, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Γ@Μ@ΕΙ, ακομα και φατσικα... Pad Εχει και στηριγμα για τον καρπο... Αυτο εχω κ εγω και οτι καλυτερο ! Με ΜΧ700 τουλαχιστον ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Απρίλιος 5, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 το QcK ειναι μια χαρα και ειναι και παμφθηνο. μονο 10 ευρω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 5, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 απο που?για ποσταρετε κανενα λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 5, 2005 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos [26-03-2005 15:13] ψαξτε να βρειτε κανενα που να εχει και leds..τρομαρα σας... Είπατε τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 6, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 6, 2005 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 00:53] Είπατε τίποτα? ελεος.εχουν πιασει το νοημα οι εταιριες απο οτι φαινεται:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
orifiel Δεκέμβριος 21, 2011 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Ρε συ Φανη, χωρις να εχω κανενα προβλημα μαζι σου ετσι, αλλωστε γνωριζομαστε και πριν απο το Lab, αλλα ρε Φανη, thread για το τι mousepad να παρεις? Ελεος οπως θα ελεγες και ο ΙΔΙΟΣ. Ειναι τοσο σημαντικη αποφαση στην ζωη σου το mouse pad? ή ειναι τοσο ακριβο? Πανε παρε ενα mousepad απο το Πλαισιο με 2 και τελος. Δηλαδη το κανουμε και θεμα? Αν παλι δεν θελεις το φτηνιαρικο του Πλαισιου πανε παρε ενα απο τα 2 "καλα" mouse pad. Δηλαδη ΤΟΣΟ τρομακτικες διαφορες θα εχουν? Mousepad ειναι τον Φελεκη μου μεσα.... Μην το λες αυτό!Αν και έχει περάσει καιρός, εμένα μόλις με βοήθησε να βρω σωστή μάρκα για mousepad. Μιας και θα βάλω σε λιγάκι παραγγελία καινούργιοποντικάκι (g500) και το παλιόμου mousepad απλά δεν λέει..πλαστικό κεραμίδι και έχει φύγει η mad επιφάνεια του + ότι βρομίζει εύκολα και με το παραμικρό, απλάδεν κουνιέται το ποντίκι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2011 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Παίζει να είναι και το αρχαιότερο ξέθαμα στο Λάμπη... :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Δεκέμβριος 21, 2011 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 MANHATTAN WRIST-REST MOUSE PAD BLACK - ACCESSORIES - E-SHOP.GR εγώ έχω πάρει αυτό και είμαι υπερκαλυμμένος. Μπορεί να φαίνεται με μικρή επιφάνεια αλλα σε όσα παιχνίδια έχω παίξει δεν βγήκα εκτός. Επίσης το μαξιλαράκι του βολεύει απίστευτα. Εμένα μου έλυσε τα προβλήματα που είχα στον καρπό..ειχα πάρει και αυτό για πληκτρολόγιο αλλά βλέπω δεν το έχει AM WRIST SUPPORT GEL - ACCESSORIES - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Δεκέμβριος 21, 2011 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 roccat taito Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 21, 2011 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Roccat Kove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 21, 2011 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 new thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.