ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2016 Ποιες είναι οι καλύτερες - δωρεάν, πάντα - για να εξοικομείται η μπαταρία και η μνήμη του κινητού; Έχω εγκαταστήσει πολλά προγράμματα, λεξικά, παιχνίδια κτλ και αρκετά από αυτά τρέχουν στο βάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 13, 2016 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Συνηθως μονο κακο κανουν παρα καλο τετοιου τυπου εφαρμογες . Μακρια εννοειται απο antivirus και καθε λογης antivirus. Βαλε το adguard που δεν χρειαζεται και ρουτ για τις διαφημισεις . Και αυτες που υποσχονται καλυτερη μπαταρια , βγαλτες κι αυτες.. ΑΠο κει και περα, η μονη εφαρμογη που εχω και τρεχω περιπου καθε 15 μερες για "καθαρισμο" cache εφαρμογων κλπ επειδη μαζευεται πολυ σαβουρα ειναι το SD Maid Pro, αλλα ειναι επι πληρωμη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Δεκέμβριος 13, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 (edited) Έχω το CC Cleaner, μεταξύ άλλων. Στον Η/Υ μου πάντως κάνει πολύ καλή δουλειά. Στο κινητό δεν το πολυχρησιμοποιώ. Το αστείο είναι ότι η έκδοση για Η/Υ παρέχει τη δυνατότητα να απανεργοποιείς τη δυνατότητα αυτόματης έναρξης όποιου προγράμματος θέλεις, ενώ στο κινητό δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 13, 2016 από ΣτοΠαραΠεντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Δεκέμβριος 13, 2016 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 το γνωστο 360 security τωρα το τι κανει ειναι σχετικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 15, 2016 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 Εγώ μια φορά το μήνα κατεβάζω το clean master γιατί έχω δεί ότι είναι το μόνο που καθαρίζει σχεδόν όλα τα άχρηστα αρχεία. Φυσικά μόλις γίνει ο καθαρισμός σβήσιμο για να μην μου σπάει τα νεύρα απο τις ειδοποιήσεις και τις διαφημίσεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 15, 2016 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 19 minutes ago, BasiliCeLew said: Εγώ μια φορά το μήνα κατεβάζω το clean master γιατί έχω δεί ότι είναι το μόνο που καθαρίζει σχεδόν όλα τα άχρηστα αρχεία. Φυσικά μόλις γίνει ο καθαρισμός σβήσιμο για να μην μου σπάει τα νεύρα απο τις ειδοποιήσεις και τις διαφημίσεις Αν πας στις ρυθμισεις του android , στο Storage μπορεις να το καθαρησεις μονος σου με 3 κλικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 15, 2016 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 (edited) 11 minutes ago, SirDiman said: Αν πας στις ρυθμισεις του android , στο Storage μπορεις να το καθαρησεις μονος σου με 3 κλικ Εκτός ότι δεν έχει το δικό μου τέτοια επιλογή, φακέλους που δεν χρησιμοποιούνται, αρχεία αναφορών απο εφαρμογές, ad videos, ad apks files δεν σβήνει ούτως ή άλλος απο εκεί. Απο το να το κάνεις χειροκίνητα κατεβάζεις μια φορά στο τόσο κάποιο τέτοιο πρόγραμμα καθάρισες. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2016 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike299_1999 Δεκέμβριος 23, 2016 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2016 On 13/12/2016 at 0:20 PM, Papakitou said: Μακρια εννοειται απο antivirus και καθε λογης antivirus. Βαλε το adguard που δεν χρειαζεται και ρουτ για τις διαφημισεις . Εννοεις αυτό? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts