ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2016 Ποιες είναι οι καλύτερες - δωρεάν, πάντα - για να εξοικομείται η μπαταρία και η μνήμη του κινητού; Έχω εγκαταστήσει πολλά προγράμματα, λεξικά, παιχνίδια κτλ και αρκετά από αυτά τρέχουν στο βάθος.
Papakitou Δεκέμβριος 13, 2016 #2 Δεκέμβριος 13, 2016 Συνηθως μονο κακο κανουν παρα καλο τετοιου τυπου εφαρμογες . Μακρια εννοειται απο antivirus και καθε λογης antivirus. Βαλε το adguard που δεν χρειαζεται και ρουτ για τις διαφημισεις . Και αυτες που υποσχονται καλυτερη μπαταρια , βγαλτες κι αυτες.. ΑΠο κει και περα, η μονη εφαρμογη που εχω και τρεχω περιπου καθε 15 μερες για "καθαρισμο" cache εφαρμογων κλπ επειδη μαζευεται πολυ σαβουρα ειναι το SD Maid Pro, αλλα ειναι επι πληρωμη 1
ΣτοΠαραΠεντε Δεκέμβριος 13, 2016 Author #3 Δεκέμβριος 13, 2016 (edited) Έχω το CC Cleaner, μεταξύ άλλων. Στον Η/Υ μου πάντως κάνει πολύ καλή δουλειά. Στο κινητό δεν το πολυχρησιμοποιώ. Το αστείο είναι ότι η έκδοση για Η/Υ παρέχει τη δυνατότητα να απανεργοποιείς τη δυνατότητα αυτόματης έναρξης όποιου προγράμματος θέλεις, ενώ στο κινητό δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 13, 2016 από ΣτοΠαραΠεντε
predator7 Δεκέμβριος 13, 2016 #4 Δεκέμβριος 13, 2016 το γνωστο 360 security τωρα το τι κανει ειναι σχετικο!!
BasiliCeLew Δεκέμβριος 15, 2016 #5 Δεκέμβριος 15, 2016 Εγώ μια φορά το μήνα κατεβάζω το clean master γιατί έχω δεί ότι είναι το μόνο που καθαρίζει σχεδόν όλα τα άχρηστα αρχεία. Φυσικά μόλις γίνει ο καθαρισμός σβήσιμο για να μην μου σπάει τα νεύρα απο τις ειδοποιήσεις και τις διαφημίσεις 1
SirDiman Δεκέμβριος 15, 2016 #6 Δεκέμβριος 15, 2016 19 minutes ago, BasiliCeLew said: Εγώ μια φορά το μήνα κατεβάζω το clean master γιατί έχω δεί ότι είναι το μόνο που καθαρίζει σχεδόν όλα τα άχρηστα αρχεία. Φυσικά μόλις γίνει ο καθαρισμός σβήσιμο για να μην μου σπάει τα νεύρα απο τις ειδοποιήσεις και τις διαφημίσεις Αν πας στις ρυθμισεις του android , στο Storage μπορεις να το καθαρησεις μονος σου με 3 κλικ
BasiliCeLew Δεκέμβριος 15, 2016 #7 Δεκέμβριος 15, 2016 (edited) 11 minutes ago, SirDiman said: Αν πας στις ρυθμισεις του android , στο Storage μπορεις να το καθαρησεις μονος σου με 3 κλικ Εκτός ότι δεν έχει το δικό μου τέτοια επιλογή, φακέλους που δεν χρησιμοποιούνται, αρχεία αναφορών απο εφαρμογές, ad videos, ad apks files δεν σβήνει ούτως ή άλλος απο εκεί. Απο το να το κάνεις χειροκίνητα κατεβάζεις μια φορά στο τόσο κάποιο τέτοιο πρόγραμμα καθάρισες. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2016 από BasiliCeLew
mike299_1999 Δεκέμβριος 23, 2016 #8 Δεκέμβριος 23, 2016 On 13/12/2016 at 0:20 PM, Papakitou said: Μακρια εννοειται απο antivirus και καθε λογης antivirus. Βαλε το adguard που δεν χρειαζεται και ρουτ για τις διαφημισεις . Εννοεις αυτό? 1
Recommended Posts