magicman Μάρτιος 26, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Δεν θα εκανε το συστημα shutt down ? Να ανεβαινε πολυ η θερμοκρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 26, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 05:57] Δοκιμασε μπας και στον αλλαξουν ετσι.Αμα το εχεις μονο 20 μερες γινεται σιγουρα η αλλαγη.Απλα να ξερεις οτι ο τεχνικος στο πλαισιο Αγ.Παρασκευης ειναι πολυ καλο παιδι...το μονο που θελει ειναι να μην του ζαλιζουν τα τετοια. Έ?Και τι θα του έλεγα..πάρτον πίσω γιατι δεν κάνει καλό oc?Αυτό που λές ξέρω ότι γίνεται μόνο αν δεν τον έχει ανοίξει...πράγμα που εγώ έκανα αφού τον είχα βάλει...Βασικά εσύ που τον ξέρεις?Αγία Μένεις?Για ένα ψηλό λές?Παιδιά ο επεξεργαστής πήγε για RMA και περιμένω αποτελέσματα...(αν δεν διαβασατε το ποστ που έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 26, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 14:43] Δεν θα εκανε το συστημα shutt down ? Να ανεβαινε πολυ η θερμοκρασια. Σιγά μην προλάβαινε να μπεί στα windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 26, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 χεχε ειναι και αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Μάρτιος 26, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 αναποδα το μολεξ της μητρικης αλλα ετσι θα χασεις και την μητρικηΜΟΝΟ την μητρικη χωρις μνημες καρτα γραφικων...μητρικη και CPU:rip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 26, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Χμ.....’μα ήθελα να κάωψ και τη μητρική την έτριβα στο χαλι και τελείωνε η υπόθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάρτιος 26, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Έ?Και τι θα του έλεγα..πάρτον πίσω γιατι δεν κάνει καλό oc?Αυτό που λές ξέρω ότι γίνεται μόνο αν δεν τον έχει ανοίξει...πράγμα που εγώ έκανα αφού τον είχα βάλει...Βασικά εσύ που τον ξέρεις?Αγία Μένεις?Για ένα ψηλό λές?Παιδιά ο επεξεργαστής πήγε για RMA και περιμένω αποτελέσματα...(αν δεν διαβασατε το ποστ που έκανα Εμενα μου ειχαν παρει ανοιχτο cpu αλλα τους τον ειχα παει με μια μητρικη μαζι που ηταν χαλασμενη,φυσικα και τα δυο δεν τα ειχα πανω απο 20 μερες.Τον ψηλο λεω,Αντρεα τον λενε.Ολα αυτα στο πλαισιο Στουρναρη.Aγια Rulez:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάρτιος 26, 2005 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Χμ.....’μα ήθελα να κάωψ και τη μητρική την έτριβα στο χαλι και τελείωνε η υπόθεση... αν εχεις καμια τελευταια ασουσ με ρευμα γινεται καλη δουλεια,δυστυχως δεν παιρνει μουφικο βιος επανω οτι και να κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 26, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Σιγά μην προλάβαινε να μπεί στα windows Νομίζω το shut down γίνεται μέσω bios/μητρικής και όχι μέσω win... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 26, 2005 Author #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Ενοώ ότι αμέσως η θερμοκρασία 8α είχε φτάσει πάνω από 200 βαθμούς(χωρίς ψύκτρα) και 8α είχε σκάσει ο επεξεργαστής..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Μάρτιος 28, 2005 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 καλα με 12 βολτ και δεν επαθε τιποτα που το ετριψες????εδω απο AS πεθαινουντεσπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 29, 2005 Author #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Με 9 τον έτριψα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Απρίλιος 21, 2005 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 φιλε ενα τροπο θα σου πω για να καψεις την καρτα και ειναι δοκιμασμενος απο μενα!Κατα την διαρκεια τησ λειτουργιασ της παρε ενα κατσαβιδι και κανε βραχυκυκλωμα πανω στν καρτα τις αντιστασεισ και τουσ πυκνωτες. καποιοσ θα καει και ετσι πας αμεσως για rma (καψιμο αντιστασης ειναι μεσα στα πλαισια της εγγυησης)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Απρίλιος 21, 2005 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 το παιδι θελει να κανει rma τον επεξεργαστη και οχι την καρτα γραφικων ή την μητρικη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Απρίλιος 21, 2005 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 εχεις δικιο αλλα ειναι καλη ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 21, 2005 Author #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 συγγνώμη κι όλας αλλά οπως έχω πει 3 φορές ο επεξεργαστής ΕΦΥΓΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 21, 2005 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 να πω μια γνωμη....Δεν θα ηταν καλυτερα να μην κανουμε τετοια threads? Το rma ειναι κοινο μυστικο αλλα μην τους το λεμε και καταμουτρα μιας που το lab ειναι γνωστο και το διαβαζει αρκετος κοσμος απο μαγαζια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 21, 2005 Author #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 να πώ και εγώ την γνώμη μου?Λοιπόν ακόμα και αν τα διαβάζουν....πώς μπορούν να ελέγξουν αν το κάναμε απίτηδες και από τι έχει καεί....και μήπως μας ξέρουν....τεσπα...καλύτερα ας κλειδωθεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 21, 2005 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker να πώ και εγώ την γνώμη μου?Λοιπόν ακόμα και αν τα διαβάζουν....πώς μπορούν να ελέγξουν αν το κάναμε απίτηδες και από τι έχει καεί....και μήπως μας ξέρουν....τεσπα...καλύτερα ας κλειδωθεί... το θεμα ειναι οτι θα ειναι πιο ιποψιασμενη σε αυτα που τους πηγενουν για RMA.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 21, 2005 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Όταν γίνεται κατάχρηση αναπόφευκτα θα γίνει και πιο δύσκολο το θέμα του rma. Πιο δύσκολο ακόμα και σε περιπτώσεις που κάποιος το δικαιούται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.