doctor Μάρτιος 24, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 δεν πήγα βεβαια και στο ιδιο κατάστημα ..........αλλά αλλαγή έγινε......ξαναέγινε μάλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 24, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Ψήσιμο RULEZ ακούς εκεί να μη θέλει να ψοφήσει οικειοθελώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 24, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από doctor και να τον πας για rma στο πλαίσιο ....και να τον βάλουν πάνω σε μητρικη και να δουλευει! Tο εχω παθει αυτο ρε με μητρικη του Πλαισιου.(Chaintech η ΑΘΑΝΑΤΗ). 12Volt στο chipset κατ'ευθειαν απο το PSU, βραχυκυκλωμα τα ποδαρακια του 20πινου μολεξ, τιποτα... τυλιγμα σε αλουμινοχαρτο και αναμμα, τιποτα, μεχρι που την ετριβα κανα μισαωρο πανω στο χαλι....τιποτα...την εδεσα γυρω απο την μεση μου με σπαγγο και ετρεχα γυρω απο το σπιτι, τιποτα....νερο...τιποτα.... Ε, τελικα....την πουλησα. Λοοολ, και ο κατοχος για οσο καιρο την ειχε δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Μετα την αγορασα πισω για να την δωσω στον μπατζανακη μου ο οποιος κι αυτος σχεδον ενα χρονο τωρα ΔΕΝ εχει κανενα προβλημα. CHAINTECH the Immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 24, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Ε, λοιπόν δεν τις περίμενα τόσο ανθεκτικές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 24, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 23:16] Tο εχω παθει αυτο ρε με μητρικη του Πλαισιου.(Chaintech η ΑΘΑΝΑΤΗ). 12Volt στο chipset κατ'ευθειαν απο το PSU, βραχυκυκλωμα τα ποδαρακια του 20πινου μολεξ, τιποτα... τυλιγμα σε αλουμινοχαρτο και αναμμα, τιποτα, μεχρι που την ετριβα κανα μισαωρο πανω στο χαλι....τιποτα...την εδεσα γυρω απο την μεση μου με σπαγγο και ετρεχα γυρω απο το σπιτι, τιποτα....νερο...τιποτα.... Ε, τελικα....την πουλησα. Λοοολ, και ο κατοχος για οσο καιρο την ειχε δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Μετα την αγορασα πισω για να την δωσω στον μπατζανακη μου ο οποιος κι αυτος σχεδον ενα χρονο τωρα ΔΕΝ εχει κανενα προβλημα. CHAINTECH the Immortal. την εδεσα γυρω απο την μεση μου με σπαγγο και ετρεχα γυρω απο το σπιτι καλή φάση αλλά πως θα καταστραφόταν έτσι.......μήπως απο τις επιταχύνσεις κα τα φρεναρίσματα! :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 24, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Από τα πολά G....Κοίτα...τακτικός σε RMA στο πλαίσιο δεν είμαι αν εξαιρέσεις ένα USB stick που το έχω αλλάξει 2 φορές χωρίς να του κάνω τίποτα...Η πλάκα θα είναι να κάηκε η μητρική....εκεί είναι που θα τα χοντροπάρω...ρε παιδιά...ξέρετε αν ισχύουν ακόμα τα 15 για να τον δεί?Ακούστε μαμακία που έκανε....Και θα πάω να τον βρίσω το Σάββατο...τώρα το είδα...μου έκοψε δελτίο ποσοτικής παραλαβής 11.42 και 11.49 δελτίο επιστροφής...τη μαμακία είναι αυτή....έχει γούστο μετά να λέει ότι πήρα τον επεξεργαστή πίσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 25, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Ελα βρε μια μητρικη δεν μπορεις να χαλασεις? Τοσες και τοσες εχουμε χασει εδω μεσα απο Bad flash στο bios.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 25, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Αααα ένα παλικάρι (τώρα που το θυμήθηκα..) του κόπηκε το ρεύμα την ώρα που flashare και bye bye η μητρικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 25, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 19:07] Αααα ένα παλικάρι (τώρα που το θυμήθηκα..) του κόπηκε το ρεύμα την ώρα που flashare και bye bye η μητρικη... ...όχι bye bye ......παντα υπάρχει λύση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 25, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 οχι και bye bye , εδω εχουμε αναστησει εμεις και νεκρους με την ψαλμωδια "hotflashinggggggggggggggggggggg" εγω εχω και πτυχιο :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 25, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Πρεπει να τον δωσεις σε μενα, θα βρω τροπο να στο καψω! Ειμαι ειδικος μαστροχαλαστης! Μια φορα πηγα να φτιαξω ενα πιστολακι(σεσουαρ),οκ το εφτιαξα,δεν ξερω πως . :whistling και μολις το εβαλα στη πριζα δουλεψε κανονικα μετα απο 1 λεπτο ομως αρχισε να κοκκινιζουν οι αντιστασεις μεσα και μετα απο λιγο πεταχτηκε μια φλογα!!! Δεν ξερω τι επαθε! Απο τοτε δεν το εχω βαλει στη πριζα! Ευτυχως εκεινη την ωρα δεν στεγνωνα κανα μαλλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάρτιος 25, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Πάρε έναν παλιό φορτιστή από κινητό, ξύλωσε τα 2 καλώδια βάλτον στην πρίζα και ακούμπα τα πάνω στα διάφορα pins του cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 26, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Χθες, στις 23:39] Πρεπει να τον δωσεις σε μενα, θα βρω τροπο να στο καψω! Ειμαι ειδικος μαστροχαλαστης! Μια φορα πηγα να φτιαξω ενα πιστολακι(σεσουαρ),οκ το εφτιαξα,δεν ξερω πως . :whistling και μολις το εβαλα στη πριζα δουλεψε κανονικα μετα απο 1 λεπτο ομως αρχισε να κοκκινιζουν οι αντιστασεις μεσα και μετα απο λιγο πεταχτηκε μια φλογα!!! Δεν ξερω τι επαθε! Απο τοτε δεν το εχω βαλει στη πριζα! Ευτυχως εκεινη την ωρα δεν στεγνωνα κανα μαλλι! κατι εκανες με τον ανεμιστηρα. οι αντιστασεις σε ενα πιστολακι αν σταματησουν να δεχονται αερα υπερθερμαινονται και στο τελος παιρνουν φωτια τα παντα γιαυτο και υπαρχει θεμικος διακοπτης που πανω απο μια θερμοκρασια κοβει την παροχη ρευματος (αν προλαβει) :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 26, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Βαζεις το ματι στα 300 και ριχνεις λιγο λαδακι στο τηγανι,αφου αρχισει ν'αχνιζει ριχνεις τη cpu μεσα!ΠΡΟΣΟΧΗ:να ριξεις κανενα μπαχαρικο μην μυριζει καμμενο και σε παρουν χαμπαρι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 26, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Βαζεις το ματι στα 300 και ριχνεις λιγο λαδακι στο τηγανι,αφου αρχισει ν'αχνιζει ριχνεις τη cpu μεσα!ΠΡΟΣΟΧΗ:να ριξεις κανενα μπαχαρικο μην μυριζει καμμενο και σε παρουν χαμπαρι!!! Μετα σωταρουμε με κρεμμυδακι.... ριχνουμε την σαλτσα.... και περιμενουμε... Αναβουμε το μεγαλο ματι...βραζουμε τα μακαρονια.... στραγγιζουμε... απλωνουμε ομοιομορφα την σαλτσα πανω στα μακαρονια και σερβιρουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάρτιος 26, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Δοκιμασε μπας και στον αλλαξουν ετσι.Αμα το εχεις μονο 20 μερες γινεται σιγουρα η αλλαγη.Απλα να ξερεις οτι ο τεχνικος στο πλαισιο Αγ.Παρασκευης ειναι πολυ καλο παιδι...το μονο που θελει ειναι να μην του ζαλιζουν τα τετοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 26, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 ΛΟΛ ρε νεκροκλειδαριά7 , τι λαδάκι προτιμάς .Αν προσέχεις τη διατροφή σου πες να βάλουμε αγνό ελαιόλαδο. Φαντάζεσαι ότι δε θα αφήσει κανένα σημάδι το καυτό λαδι πάνω στο τσιπ ε?Απλά ρε παιδιά όσα βολτ συνεχές μπορείτε να βρείτε και αν δε πιάσουν οι τυχαίες επαφές ψάχνετε μεθοδικά μέχρι να βρείτε συνδυασμό πινς που με εφαρμογή ρεύματος να ζεσταίνουν τον επεξεργαστή.Λίγα δευτερόλεπτα μετά όλα θα τελειώσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 26, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αγνο παρθενο Ελαιολαδο απο καλαματα! Εχουμε κανα 4 κιλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 26, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 02:41] κατι εκανες με τον ανεμιστηρα. οι αντιστασεις σε ενα πιστολακι αν σταματησουν να δεχονται αερα υπερθερμαινονται και στο τελος παιρνουν φωτια τα παντα γιαυτο και υπαρχει θεμικος διακοπτης που πανω απο μια θερμοκρασια κοβει την παροχη ρευματος (αν προλαβει) :p Κατι τετοιο θα εκανα, κατι παραπανω ξες εσυ. Και απο τι φαινεται ο θερμικος διακοπτης δεν προλαβε να κοψει την παροχη. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάρτιος 26, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Η αφαίρεση της ψύκτρας σε συνδυασμό με λίγη ώρα Prime δεν θα έκανε την δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.