AN7 OverClocker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2005 ρε παιδιά...έχω μία εντελώς μπανάνα επεξεργαστή..... Τι μπορώ να κάνω ώστε να τον κάψω και να πάει γαι RMA? απο θερμοκρασία?(θα πάθει τίποτα το mobo) να τον βουλιάξω σε νερό? να δώσω 2,1τάση? Τί? Ελπίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος γιατι τόσο κουλό cpu δεν έχω ξαναδεί..... :dots: :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Δεν γινεται να τον πουλησεις? Πανω απο 20-30 ευρω δεν θα χασεις.... Πιο ευκολο για σενα κατ'αρχην Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Sorry αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Ο επεξεργαστής σου δεν σου αρέσει γιατί είναι παλιός ή επειδή έχει κάποιο πρόβλημα; Αν είναι το δεύτερο συζήτησέ το μπας και στον αλλάξουν...Πάντως εγώ δεν θα ρίσκαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Τι κουλό κάνει και θες να τον κάψεις;[edit] Μπορεί να είναι θέμα ρυθμίσεων και δε πάει, multi και διαιρέτη σε συνδιασμό με max async και read preamble. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Μπορείς να τον σκοτώσεις με στατικό ηλεκτρισμο . .. πολύ εύκολο . Να πληρώσεις κανα 10 ευρώ σε τηλεφωνα αλλο τόσο σε μεταφορικά [αν εισαι εκτος τόπου παράδοσης] και άλλο τόσο σε ταλαιπωρία .., Και να σου στείλουν κανα χειρότερο μετά , . Οπότε η γνώμη μου ,, άστο . Πόσο πάει αλήθεια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάρτιος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Βαλ'τον στον φουρνο μικροκυματων να κανει κανα δυο σβουρες... Απλα ειναι κριμα... Καλυτερα να τον πουλησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 24, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Τι κουλό κάνει και θες να τον κάψεις;[edit] Μπορεί να είναι θέμα ρυθμίσεων και δε πάει, multi και διαιρέτη σε συνδιασμό με max async και read preamble. Έχω δοκιμάσει τα πάντα....είναι εβδομάδας 0501 CPMW και δεν πάει μία....πάνω απο 2400 δεν τρέχει PI ενώ στα 2600 τρέχει 3DMark , SandraΤο να τον πουλήσω δεν βλέπω πολούς να τους ενδιαφέρει.....για αυτό και δεν το σκεφτομαιΜε στατικό...χμ...πώς όμως? Μωρέ από το πλαίσιο τον έχω πάρει..και είναι δίπλα μου...βλέπε Αγία Παρασκευί(Σταυρός)Στον φούρνο μικροκυμμάτων? Αυτό θα σκάσει εκεί μέσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 24, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClockerΜε στατικό...χμ...πώς όμως? Μωρέ από το πλαίσιο τον έχω πάρει..και είναι δίπλα μου...βλέπε Αγία Παρασκευί(Σταυρός)Στον φούρνο μικροκυμμάτων? Αυτό θα σκάσει εκεί μέσα.... παρε μια 9βολτη μπαταρια και περνα την απο πανω καμια 10αρια φορες ακουμπωντας και τις 2 επαφες πανω στην CPU. Αν δεν γινει τιποτα, ξεκινα το τροφοδοτικο σου και δωσε μερικα βολτ σε καποια πιν απο την 12αρα γραμμη.Αν παλι δεν, ε, του πουστεως...δεν θελει να πεθανει. Στα μικροκυμματα για 2-3 δευτερολεπτα το πολυ, και προσεχε μην σκασει κανενας φουρνος μικροκυμματων και σε πληρωνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 24, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Δεν θα χαλάσει ο φούρνος?’μα δεν κάνει η 9 βολτη 8α δοκιμασω 12.......αλλιώς..από το μπαλκόνι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker ρε παιδιά...έχω μία εντελώς μπανάνα επεξεργαστή.....Ελπίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος γιατι τόσο κουλό cpu δεν έχω ξαναδεί..... Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Έχω δοκιμάσει τα πάντα....είναι εβδομάδας 0501 CPMW και δεν πάει μία....πάνω απο 2400 δεν τρέχει PI ενώ στα 2600 τρέχει 3DMark , Sandra Ε ρε, δεν έχετε δει μπανάνες μου φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάρτιος 24, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:10] Ε ρε, δεν έχετε δει μπανάνες μου φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 24, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Ε ρε, δεν έχετε δει μπανάνες μου φαίνεται... Να πώ ότι στα 2600 ίσα ίσα που το τρέχει το 3δμαρκ και θέλει τάση....κρατήσου....1,85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάρτιος 24, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 ΡΕ ΣΕΙΣ !!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ!!! ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ CPU?? ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ?..ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!και να πω οτι εχει και κανα χουσουρι, μια χαρα παιδι... εμ CPU ειναι.. επειδι δεν εχει καλα γονιδια για OC? μπορει να εχει αλλα χαρισματα.. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΡΕ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 24, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Τώρα είναι ργά πια...Για την ιστορία να πώ ότι μετά από 10 φορές πρόσπάθιας με την μπαταρία δεν κατάφερα τίποτα...αλλά το δαιμόιο μυαλό μου σκέφτηκε το εξής....να πλακώσω όλα τα πινάκια με αλουμινόχαρτο και απο πάνω την μπαταρία...πάω να ανοίξω το pc...στην αρχή κάνει detect τον επεξεργαστή(dfi leds)αλλά αμέσως σβήνει.....από εκεί και πέρα δεν ξανα άνοιξε....Η ******* είναι ότι για Παρασκευή Σάββατο Κυρριακή θα είμαι χωρίς PC.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 24, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Bad timing... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 24, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 και να τον πας για rma στο πλαίσιο ....και να τον βάλουν πάνω σε μητρικη και να δουλευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 24, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Και το καλύτερο να σου δώσουν ακόμα χειρότερη μπανάνα οπότε μετά ξέχνα το RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 24, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 :hehe: και να κάνει τα 3g με 1.25vcore μετά την highlander ενσάρκωση :hehe: JaguarOne :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 24, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 14:55] Και το καλύτερο να σου δώσουν ακόμα χειρότερη μπανάνα οπότε μετά ξέχνα το RMA. .......γιατί εμένα στο πλαισιο μου έχουν κάνει rma σε προιον από rma !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 24, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Όχι πάντα, ιδιαίτερα αν δούνε ότι είσαι "τακτικός" πελάτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.