GoMaR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2016 (edited) Καλημέρα. Όπως είχαμε πει,θα γινόταν σύντομα μια ψηφοφορία για την επιλογή νέας ημέρας για την διεξαγωγή των αγώνων. Ο λόγος είναι να μπορούμε οι περισσότεροι! (χθες ήμασταν αισίως 5 άτομα.λολ) H νέα μέρα που θα ψηφιστεί θα ξεκινήσει απο την 1η εβδομάδα του Ιανουαριου. Προσωπικα θα ψηφίσω Τετάρτη η Πέμπτη και θα το αιτιολογήσω γιατι. Τις Κυριακές καποιοι αλλοι εχουν αγωνες σε αλλα πρωταθληματα / παιχνιδια.Όπως επίσης καποιοι λειπουν 2μερο και γυρνανε κομματια. Σαββατο το ιδιο (με τους αγωνες) Παρασκευες καποιοι θα φευγουν για 2μερο.. Πιστευω πως Πεμπτη ειναι η καλυτερη μερα (οπως ψηφιστηκε και για το cup δλδ) και επισης ετσι ξεχναμε τον Δημητρη ΑΝ η Πεμπτη οριστει σαν ημερα και συμπεσουν οι μερες του cup, τοτε προτεραιοτητα εχει το cup.(Ειναι γραμμενο και στους κανονες αυτο) Παρακαλώ ψηφιστε ολοι @GoMaR @Georgiadis Giorgos @jumaru99 @liakjim @Lazy Dog @troffeo @uhu @tasosmich @angeln1ck @Aris Teidis @thazio @khr1s @Lylankor @PolomanGR @konnos @akis_z80 @fatalara @Billys @wargasm @ferrarimanos @JohnnyGTR @aKosmas @sosna @spyder @Thodoris1884 @Oxide Burnedbrain @wolves @Mr.Nekra @4WNikos @Anthemius @gchristod @panosdimp @rapid_fast @djkostas @thazio @GeoF1 @Lazy Dog H οσους τους ενδιαφερει Συγνωμη αν ξεχναω καποιον. http://doodle.com/poll/vns963qmuuxfz9k8#table Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2016 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 12, 2016 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Οι καθημερινές για έμενα είναι οι χειρότερες ημέρες διότι :1. Ξυπνώ νωρίς2. Δεν έχω χρόνο για practice μέσα στην εβδομάδα.3. Πλεον σπίτι θα είμαι μόνο ΠΣΚ. Ανεξάρτητα από το 3 και πάλι θα έβαζα ΣΚ λόγω χρόνου. Καλές ψήφους .Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Δεκέμβριος 12, 2016 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 liakjim καλά μη σκας για το practise. Για τη φάση γίνεται η μάζωξη, ας μην αλιενίσεις και μια φορά 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Δεκέμβριος 12, 2016 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Εγώ ψηφίζω διπλά combo!! Ένα πχ. Τετάρτη και ένα Κυριακή. Έτσι δε θα χάνεται το ενδοιαφέρον, γιατί προσωπικά θα μπω μία άντε το πολύ δυο φορές στο server μεσοβδόμαδα για "practice". ΔΙπλά κόμπο ώστε να έχουμε και μικρότερες διαφορές στους χρόνους και να υπάρχει και μεγαλύτερος πλουραλισμός. Διπλα κόμπο ώστε να μην "κολλάμε" με ένα "κακό" κόμπο για όλη τη βδομάδα!! Θα έφταχνα και πλακάτ αλλά υπάρχει έλλειψη τελευταία 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Δεκέμβριος 12, 2016 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 ποτε ληγει το poll? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 12, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 το 2018 Μεχρι τα Χριστ/να λεγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Δεκέμβριος 12, 2016 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Δεν πολυπιστεύω ότι φταίει η μέρα πάντως. Θέμα όρεξης είναι περισσότερο. Πότε έρχεται πότε φεύγει... Ασε που ο Jim εχει διαρκεί παρουσία. Εμένα προσωπικά δε μου κάνει διαφορά. Ο μόνος λόγος που θα κοιτούσα άλλη μέρα είναι για τους rfactoράδες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 12, 2016 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε το φορμάτ αγώνας Πέμπτη - Μεθεπόμενη Κυριακή - Μεθεπόμενη Πέμπτη κλπ... Δηλαδή αγώνας κάθε περίπου 10 ημέρες περισσότερος χρόνος ο κόσμος να προλαβαίνει να ετοιμαστεί Λόγω του από πάνω πιο απαιτητικά combos Τις Κυριακές και Πέμπτες που δεν έχει αγώνα να γίνεται "φιλικό" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 12, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 16 minutes ago, uhu said: Δεν πολυπιστεύω ότι φταίει η μέρα πάντως. Θέμα όρεξης είναι περισσότερο. Πότε έρχεται πότε φεύγει... Ασε που ο Jim εχει διαρκεί παρουσία. Εμένα προσωπικά δε μου κάνει διαφορά. Ο μόνος λόγος που θα κοιτούσα άλλη μέρα είναι για τους rfactoράδες. Πως λες κατι τετοιο οταν εχουν ψηφισει ηδη 12 ατομα και 3 ψηφοι ειναι Κυριακη ; Η ορεξη εχει αμεση σχεση και με την ημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 12, 2016 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Εγώ πάντως δεν μπορώ Κυριακή αργά βράδυ - θα το έχετε καταλάβει από την απουσία μου. Αν γινόταν νωρίτερα, ίσως κατά τις 20:00 να μπορούσα. Καθημερινές και ιδίως την Πέμπτη για μένα είναι ιδανικά. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Δεκέμβριος 12, 2016 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Ιδανικές και για εμενα οι καθημερινές,χωρις να θεωρούμε δεδομένος καθώς τα ρεπο μου δεν ειναι στανταρ..αλλα θα μου ειμαι πιο εύκολο να το ρυθμίσω..Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Δεκέμβριος 13, 2016 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Η ώρα ειναι καλή , μερες :Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή με αυτη τη σειρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 13, 2016 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Αντε να ψηφιζουν και αλλοι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 13, 2016 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Έτσι ψηφίστε οι υπόλοιποι οτιδήποτε εκτός από Δευτέρα-Πέμπτη!!! [emoji56] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Δεκέμβριος 13, 2016 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Θα ψηφισω και εγω αν και δεν ξερω ποτε θα με βολευει μιας και μετα τα Χριστούγεννα αλλαζω εξαμηνο και συνεπως προγραμμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Δεκέμβριος 13, 2016 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Έβαλα κ γω ΠέμπτοΠαρασκευή αλλά λόγω σχολής κ διαβάσματος θα μπαίνω όποτε κ αν μπορώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Δεκέμβριος 13, 2016 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 πριν 33 λεπτά, το μέλος sosna έγραψε: Έβαλα κ γω ΠέμπτοΠαρασκευή αλλά λόγω σχολής κ διαβάσματος θα μπαίνω όποτε κ αν μπορώ. Μονο η σχολη ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Δεκέμβριος 13, 2016 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Εγώ πάλι πιστεύω πέμπτη είναι ιδανική για μένα ( και για όλους σας [emoji14] ) καθώς Π/Σ/Κ βραδακια έρχονται φίλοι σπίτι για καμια ταινία ή τους φορτωνομαστε εμείς. (παλιότερα έχω εξαφανιστεί από τη παρέα στο σαλόνι αρκετές φορές για να τρεξω 40 λεπτά) τώρα απλά δε μπαίνω. Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Δεκέμβριος 13, 2016 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Έλα ρε θεέ!! Τί είπες; Να, πάω λίγο μέσα να δω κάτι που θέλω... Συνεχίστε εσείς... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Δεκέμβριος 13, 2016 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 (edited) Είναι απλά τα πράγματα πετάς ενα. Πλάκα πλάκα σε μένα κάθονται εξέδρα. Εννοείται αντροπαρέα. Φίλοι που έρχονται σπίτι και δεν είναι αντροπαρέα??? Μου κάνει λίγο για αλλουνού-αλληνής παρέα που μου φορτώθηκαν μπαστακώθηκαν με το ζόρι... Οπότε πάλι θα έτρεχα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 13, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts