Jump to content

TFT 17' EIZO FlexScan L568

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω μια τετοια βαση για το monitor (σε λογικη τιμη) ?? Εχω το ΕΙΖΟ L550 και το μονο παραπονο ειναι η απαραδεκτη βαση που διαθετει.... καμια βοηθεια ??

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εσωτερικό. Λείπουν τα δυο πάνω φελιζόλ. Με χάλασε λίγο το οτι ήταν ακατάστατα ριγμένα τα καλώδια μέσα. Δεν ξέρω βέβαια μήπως την ακαταστασία την προκάλεσε το e-shop καθώς μέσα βρήκα την απόδειξη που σημαίνει οτι είχε ανοιχτεί το κουτί...

:blink: Είχε ανοιχτεί το κουτί; Ζήτησες να σου κάνουν έλεγχο καλής λειτουργίας πριν στην παραδόσουν;

Η βάση της σου αρέσει; Αν την σύγκρινες με την ArcSwing ποια θα θεωρούσες πιο πρακτική/βολική/ομορφότερη;

Σκέφτομαι να την αγοράσω από Γερμανία. Αν το κάνω τελικά, θα ζητήσω από το μαγαζί να μου κάνουν έλεγχο για 0 χαλασμένα pixel κατά το άνοιγμα (παρέχεται αυτή η δυνατότητα με 20 ευρώ επιπλέον) και μετά θα έχω την πανευρωπαϊκή εγγύηση των 5 pixel.

Καλορίζικη πάντως. Πολή καλή αγορά. :T:

’ντε να πέρνουμε και εμείς σειρά... :rolleyes:

Ευχαριστώ παιδιά!

Αρχική απάντηση από amartolos

8)τι εννοεις χαλανε???τα γραμματα??ενεργοποιησε το cleartype αν εννοεις τις γραμματοσειρες.....εγω την δικη μου την δουλευω σε 1024*768 που δεν εχει καμια διαφορα σε σχεση μετα 1280*1024 ειτε 800*600 εκτος του οτι βεβαια ολα τα βλεπεις μικροτερα η μεγαλυτερα ....

9 το saturation και το hue κανουν δουλεια ???κριμα που δεν τα εχει και η δικη μου...

8) Πού βρίσκεται αυτό; Θυμάμαι είχα βρεί μετά που ανέβασα το review οτι είχε κάποια σχετική ρύθμιση αλλά δεν θυμάμαι που είναι... :tomato:

9) Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν αυτά. Απ'ό,τι πειραματίστηκα πάντως με τις δυο αυτές ρυθμίσεις αλλάζει κατά πολύ η εικόνα.

Αρχική απάντηση από Qparadox

Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω μια τετοια βαση για το monitor (σε λογικη τιμη) ?? Εχω το ΕΙΖΟ L550 και το μονο παραπονο ειναι η απαραδεκτη βαση που διαθετει.... καμια βοηθεια ??

Δυστυχώς όχι. Ψάξε πάντως. Όλο και κάτι θα βρείς. Ίσως η αντιπροσωπία (microtec) να έχει...

Αρχική απάντηση από sa1901

:blink: Είχε ανοιχτεί το κουτί; Ζήτησες να σου κάνουν έλεγχο καλής λειτουργίας πριν στην παραδόσουν;

Η βάση της σου αρέσει; Αν την σύγκρινες με την ArcSwing ποια θα θεωρούσες πιο πρακτική/βολική/ομορφότερη;

Σκέφτομαι να την αγοράσω από Γερμανία. Αν το κάνω τελικά, θα ζητήσω από το μαγαζί να μου κάνουν έλεγχο για 0 χαλασμένα pixel κατά το άνοιγμα (παρέχεται αυτή η δυνατότητα με 20 ευρώ επιπλέον) και μετά θα έχω την πανευρωπαϊκή εγγύηση των 5 pixel.

Καλορίζικη πάντως. Πολή καλή αγορά. :T:

’ντε να πέρνουμε και εμείς σειρά... :rolleyes:

Δεν την παρέλαβα εγώ αλλά η μάνα μου καθώς ήρθε πρωί... Επίσης δεν νομίζω να είχα τέτοια επιλογή... Όσο για τη βάση, μη έχοντας δεί την AS από κοντά παρά μόνο σε φωτογραφίες, θεωρώ πιο όμορφη τη stock. Η άλλη μου φαίνεται κάπως μεγάλη και προσωπικά δεν χρειάστηκα τα παραπάνω που προσφέρει...

Αρχική απάντηση από Samael

Kαλοδουλευτη Μακης :D

Σε μαυρο δε την επερνες καλητερα βρε? :hmm:

Στην αρχή τη σκεφτόμουνα για μαυρο, όταν την αράγγειλα δεν υπήρχε και λέω δεν πειράζει, καλή είν'κι αυτή. Καλύτερα θα 'λεγα σε άσπρο μιας και έχω περισσότερη "συμβατότητα" με περιβάλλοντα και γραφεία... :p

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Μπραβο Μακη καλοριζικη κ ωραια παρουσιαση!!

ΥΓ:Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι η βαση της ειναι καπως....ασχημη!

Κοίτα, γούστα είναι αυτά. Εμένα ανέκαθεν μου άρεσαν εμφανησιακά οι EIZO και κυρίως αυτή η βάση με είχε τρελάνει. Αντίθετα δεν με τρελένουν οι βάσεις π.χ. των LG που άλλοι τις βρίσκουν πανέμορφες...

well , " συνάδερφε" Makis , καλοσώρισες στον θαυμαστό κόσμο της Eizo . Δεν ξέρω για τα ρυθμιστικά , μπιχλιμπίδια κλπ, κλπ , αλλά για να ένα πράγμα να είσαι σίγουρος . Η χρωματική απόδοση αυτών των οθονών , δύσκολα τις φτάνει άλλη εταιρεία (εκτός ίσως της sharp από 20΄΄ και πάνω αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) . Και μόνο για την απόδοση του χρώματος δεν πρόκειται να μετανοιώσεις για τα λεφτά που έδωσες . Αν την κρατήσεις κιόλας , για πάνω από ένα χρόνο , τότε θα εκτιμήσεις και την ποιότητα κατσκευής της .

Καλορίζικη ,

Ευχαριστώ Νίκο! Μια απορία όμως: Συμφωνώ οτι έχει πολύ καλλή ποιότητα χρωμάτων αλλά πώς δεν τη φτάνουν άλλες εταιρίες; Το ίδιο panel δεν φοράνε άλλες 1002 οθόνες;

Mάκη πήρα την NEC 1970NX και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

S-IPS 16.7 εκ. χρώματα πραγματικά και πολύ ευχάριστη σε αίσθηση οθόνη.

Δεν κουράζει καθόλου.

Βέβαια, αν έβλεπα καλά σε 1280χ1024 σε 17" θα έπαιρνα αυτή που πήρες.

Οσο για τα ίδια πανελ αρκει να τις δεις δίπλα-δίπλα για να καταλάβεις ότι η ειζο είναι σαφώς καλύτερη από τις άλλες...

Τέσπα. Σημασία εδώ που τα λέμε δεν έχει το οτι η EIZO (ή η κάθε EIZO) βγάζει τις καλύτερες οθόνες αλλά το οτι εγώ πραγματικά είμαι ικανοποιημένος με αυτό που πήρα. Είτε Nec έγραφε πάνω, είτε LG, είτε SAMSUNG είτε ακόμα και AOC, τα ίδια θα έγραφα στο review μιας και εμένα πραγματικά στην τελική με ικανοποιεί... :)

Πάντως δεν ξέρω γιατί, αλλά τώρα που την έχω συρισμένη κάθετα, όταν κάνω γρήγορο scroll η εικόνα κάνει έντονα σπασίματα, κυρίως διαγόνια. Η οθόνη φταίει ή η κάρτα; Δεν θυμάμαι να μου το 'κανε στο οριζόντιο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.