Makis Hourdakis Απρίλιος 3, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Τελικά άλλο πράγμα ρε παιδιά η TFT! Δείτε πόσο κατάφερα να αδειάσω το γραφείο. Η οθόνη μπήκε στη μέση (πράγμα αδιανόητο με την CRT), η cdοθήκη γύρισε αναγκαστικά κάθετα και μπήκε στη θέση της παλιάς οθόνης (επίσης αδύνατο με τη CRT) και γενικώς είμαι πολύ πιο άνετος τώρα! Υ.Γ.: Καλό, χρυσό το M65 αλλά τραβάει άθλια λέμεεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 8, 2005 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 καλορίζιη και καλοδούλευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 24, 2005 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Πολύ καλή αγορά. Congratulation :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 25, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Μιας που το θυμηθηκα το θεματάκι να επισημάνω οτι η οθόνη μέχρι τώρα (655H για την ιστορία )(το ξέρω οτι δεν παίζει ρόλο, απλώς το επισημαίνω) λειτουργε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν θυμάμαι αν το είπα αλλά πλέον τη δουλεύω σε DVI. Διαφορές δεν κατάλαβα αλλά τέσπα. Πάντως ένα μικρό ghosting στα παιχνίδια μάλλον που υπάρχει... Υ.Γ.: ’μα κάνεις στη μπάρα του browser πάνω κάτω συνέχεια γρήγορα και σου κάνει σπασίματα φταίει το refresh rate, έτσι; Υ.Γ.2: ’λλαξε και ελαφρώς η διάταξη του γραφείου... Έφυγε αυτή η τεράστια 60άρα cdοθήκη της κακιάς ώρας και μπήκε μια κάθετη 20άρα (καλύτερης ποιότητας) δεξιά της οθόνης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimser Σεπτέμβριος 21, 2005 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Φίλε Μάκη καλημέρα, Μετά από αρκετό ψάξιμο (διατριβή έχουμε κάνει στο forum, να είναι καλά ! ) και ενώ ξεκίνησα με εκείνες τις συζητήσεις που είχαμε κάνει πριν από μήνες από LG (λόγω Zero pixel), τελικά κατέληξα και εγώ σε μιά Eizo L568, της οποίας είμαι υπερήφανος κάτοχος από εχτές ! Την πήρα με την βάση AS η οποία μου φαίνεται αρκετά εξυπηρετική. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι τέτοιο απίστευτο μαύρο δεν περίμενα να δω σε οθόνη TFT, να μην πω ότι είναι αρκετά καλύτερο από το μαύρο που είχα στην 19'' IIyama 451 !! Αν και στην αρχή φοβόμουν για την μετάβαση από 19 σε 17, τελικά η διαφορά είναι μικρή αν σκεφτείς ότι η 19αρα δεν μου έδινε ούτε 18 ιντσες καθαρές (17,8). Τη δοκίμασα και σε 1024x768 και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από ότι περίμενα. Το ρυθμιστικό για contrast που δεν βρίσκω σημαίνει όντως ότι η οθόνη είναι ρυθμισμένη σε 100% contrast ? Κάποια σπασίματα παρατηρώ και εγώ όταν βλέπω μια φωτογραφία στην κανονική της ανάλυση και πρέπει να πάω την εικόνα αριστερά - δεξιά. Ήθελα να σε ρωτήσω, για τον καθαρισμό του panel σε ποιά λύση έχεις καταλήξει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Καλορίζικη και η δικιά σου! Το μαύρο είναι όντως πολύ ωραίο όταν υπα΄ρχει φως τριγύρω αλλά όταν κλείσουν τα φώτα (δλδ π.χ. όταν βλέπεις ταινίες) εγώ προσωπικά χαμηλώνω το φωτισμό γύρω στο 20%... Καλά, φυσικά ακόμα και στο σκοτάδι είναι πολύ καλύτερο το μαύρο της από άλλες και πιστεύω πως ένα τέτοιο φαινόμενο παρατηρείται και σε CRT άμα είναι κάπως ψηλά ο φωτισμός. Τέσπα. To contrast το ρυθμίζεις με τα βελάκια αριστερά-δεξιά.Όσο για τον καθαρισμό του Panel... Έχω δοκιμάσει μαντιλάκια για οθόνη αλλά μου την κάνανε σκ@τ@ (έχουνε μείνει ακόμα κάποια "νερά" ας πούμε...). Δοκίμασα οινόπνευμα και ναι μεν καθάρισε κάποια πράγματα (όπως τα στίγματα που εμφανίζονται όταν δεν προλαβαίνεις να σκήψεις για να φταρνιστείς...) αλλά και πάλι ψιλοχάλια. Πλέον, απλώς χρησιμοποιώ ένα απλό στεγνό ξεσκονόπανο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2006 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Πήρα χθες εγώ την ίδια σε μαύρο και έδωσα την άσπρη του πατέρα μου. Θα προτιμούσα να έπαιρνα την S1910 αλλά μετά απο σκέψη κατέληξα στο οτι δεν αξίζει για μένα να δώσω τα 200 παραπάνω που ζητάει... Πάρτε μερικές φωτογραφίες απο το γραφείο μου τώρα... Η οθόνη είναι καταμαυρη... Μα μιλάμε μαύρη μαυρίλα έπεσε, μαύρη σαν καλιακούδα... Μέχρι και τα καλώδια που είχε μαζί μαύρα ήταν... Το manual ευτυχώς ήταν άσπρο... edit: Εμένα γιατί πάντα στραβή μου φαίνεται αυτή η οθόνη; Μετά που τράβηξα τη φωτογραφία τη γύρισα λίγο με βάση ένα αλφάδι αλλά και πάλι στραβή μου φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 4, 2006 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Στη 2η και εμενα μου φεναιται στραβη.......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2006 Author #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Ναι, το ξέρω, μετά έπεσε αλφαδιά αλλά βαριόμουν να ξανατραβήξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Οκτώβριος 14, 2006 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 Και εγώ έχω την ίδια και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα χρώματα. Τα ρυθμιστικά που εμφανίζονται εξαρτώνται από το mode, στο custom νομίζω εμφανίζει τα περισσότερα, καλό είναι και το utility της eizo για τις ρυθμίσεις. Το μαύρο είναι πραγματικά καλύτερο από την crt viewsonic που έχω (απλό μοντέλο), και γενικά οι εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι λίγο θερμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 15, 2006 Author #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Πάντως μια παρατήρηση για όλες τις οθόνες αυτής της σειράς: Έτσι όπως είναι τοποθετημένα τα κουμπάκια, τα χάνεις στο σκοτάδι... Εγώ στην τύχη πατάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 15, 2006 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Για αυτό όμως υπάρχει και η σύνδεση USB;) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipparxos Οκτώβριος 15, 2006 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [04-01-2006 20:25] Θα προτιμούσα να έπαιρνα την S1910 αλλά μετά απο σκέψη κατέληξα στο οτι δεν αξίζει για μένα να δώσω τα 200 παραπάνω που ζητάει... Τι διαφορές έχουν;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 15, 2006 Author #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 η S1910 είναι 19ρα ενώ η L568 17ρα επίσης η S1910 έχει μικρότερο χρόνο απόκρισης Χονδρικά τουλάχιστον αυτές είναι οι διαφορές btw, είδα τις προάλλες την M1900 σε μια φίλη. Καμία σχέση με τις ακριβές EIZO... Χάλι μαύρο... Έβλεπες υπο γωνία και τα άσπρα γίνονταν μπλε... Δεν κοίταξα όμως και καθόλου τις ρυθμίσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 15, 2006 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 btw, είδα τις προάλλες την M1900 σε μια φίλη. Καμία σχέση με τις ακριβές EIZO... Χάλι μαύρο... Έβλεπες υπο γωνία και τα άσπρα γίνονταν μπλε... Δεν κοίταξα όμως και καθόλου τις ρυθμίσεις... Εχω την Μ1900 εδω και 7 μηνες δεν ισχυει αυτο που λες ειναι παρα πολυ καλη οθονη και σε συγκριση με την LG 1980q που την εχει ενας φιλος ειναι καλυτερη στα χρωματα και ο ιδιος το παραδεχεται πως αν δεν ειχε παρει την δικια του τοσο ακριβα αυτην θα επαιρνε. Οσο για την S1910 εχει λιγο gosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 15, 2006 Author #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Μήπως είναι έτσι όμως σε default ρυθμίσεις; Τι να πω... Πάντως όταν την κοίταγα απο πάνω άλλαζε τελείως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 15, 2006 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Και μενα με προβληματισε αυτο που λες στην αρχη το ειχα παρατηρησει αλλα υστερα απο αρκετες συγκρισεις με οθονες απο αλλους φιλους μου φανηκε οτι δεν ειναι προβλημα απλα ετσι ειναι σε ολες οσες ειδα δεν ξερω για την δικια σου την ΕΙΖΟ παρουσιαζει το ιδιο φαινομενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 15, 2006 Author #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Σίγουρα και στη δικιά μου ψιλοαλλάζουν τα χρώματα αλλά τπτ το ενοχλητικό. Σε εκείνη γινόταν ΜΠΛΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 15, 2006 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 ΜΠΛΕ???Και μενα το ιδιο απλα ψιλοαλλαζουν λιγο. Παντως θυμαμαι οτι την ειχα ρυθμισει κατα τον (ιουνιο) και δειχνει πολυ καλυτερα απο τοτε: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Οκτώβριος 15, 2006 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αυτό το γαλάζιο-κοιτάω από πάνω/ροζ-κοιτάω από κάτω της Μ1900 εννοεί, δεν είναι ενοχλητικό, απλά λίγο κουλό. Τα χρώματα πάντως είναι κορυφαία για ΤΝ panel, άλλωστε ποτέ δεν κοιτάω την οθόνη μου από πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.