Lakisss Οκτώβριος 11, 2021 #1901 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2021 Κόσμημα! Pollard tapping machines WWW.LATHES.CO.UK Pollard automatic-reverse tapping machines. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 20, 2021 #1902 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2021 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Νοέμβριος 12, 2021 #1903 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2021 Να γιατί δεν πρέπει να φοράς χαλαρά ρούχα κοντά σε μεγάλα μηχανήματα που κινούνται. Ευτυχώς που το μπλουζάκι του δεν είχε μεγάλη αντοχή. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 19, 2021 #1904 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 9, 2021 #1905 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Δεκέμβριος 13, 2021 #1906 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2021 Διαμαρτυρόμαστε γιατί το όριο συνταξιοδότησης ανέβηκε στα 67; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 29, 2021 #1907 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιανουάριος 1, 2022 #1908 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2022 (edited) Ότι κάνεις την πρώτη μέρα του χρόνου, θα κάνεις και τον υπόλοιπο χρόνο έλεγε η γιαγιά μου. Για αυτό και εγώ έβγαλα σήμερα εργαλεία, έκανα τρύπες στον τοίχο με το κρουστικό για να ακουστεί σε όλη την πολυκατοικία λίγο ηλεκτροκόλληση, λίγο τροχός, λίγο βίδωμα, ... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2022 από Γιώργος 1 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 1, 2022 #1909 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος Γιώργος 1 έγραψε: Ότι κάνεις την πρώτη μέρα του χρόνου, θα κάνεις και τον υπόλοιπο χρόνο έλεγε η γιαγιά μου. Για αυτό και εγώ έβγαλα σήμερα εργαλεία, έκανα τρύπες στον τοίχο με το κρουστικό για να ακουστεί σε όλη την πολυκατοικία λίγο ηλεκτροκόλληση, λίγο τροχός, λίγο βίδωμα, ... Ελπίζω τα μαστορέματα να στέφθηκαν από επιτυχία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιανουάριος 2, 2022 #1910 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2022 (edited) πριν 14 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: Ελπίζω τα μαστορέματα να στέφθηκαν από επιτυχία. Το <έργο> ήταν η τοποθέτηση κρεμασταριών στις βεράντες για να κρεμάω- αποθηκεύω τις λεκάνες, τις σκούπες, τις σφουγγαρίστρες, ... Αφού είχα προμηθευτεί τα κατάλληλα κρεμαστάρια από Κίνα, τα τοποθέτησα μετά από πολύ σκέψη. Σε κάποια κρεμαστάρια έκανα τροποποιήσεις, για αυτό χρειάστηκε ηλεκτροκόλληση και τροχός. Συνεχίζω και σήμερα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 2, 2022 από Γιώργος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Φεβρουάριος 16, 2022 #1911 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2022 (edited) Παραλαμβάνω το πρωί από AliExpress κάτι κρεμαστάρια που έλεγαν ότι είναι ανοξείδωτα αλλά δεν ήταν. Τους στέλνω ένα βιντεάκι και τους λέω ότι δεν είναι ανοξείδωτα γιατί τα πιάνει πολύ καλά ο μαγνήτης, ενώ ένα άλλο που τους δείχνω που είναι ανοξείδωτο δεν το πιάνει καθόλου. Μετά από μερικές ώρες μου επέστρεψαν τα χρήματα. Παραθέτω το βιντεάκι. Και το ανοξείδωτο και τους μαγνήτες, μαζί και με άλλα, το πρωί τα παρέλαβα. 2.mp4 Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 16, 2022 από Γιώργος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 16, 2022 Author #1912 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2022 Σε καλο σαμαρειτη επεσες... Το οτι το πιανει ο μαγνητης δε σημαινει οτι δεν ειναι ανοξειδωτο. Υπάρχουν ανοξειδωτα που τα πιανει κ ανοξειδωτα που δε τα πιανει. Περισσοτερα @ΓιαγκΤ Εκτος αν κανω λαθος που θα ερθει με σφυρι σιδερενιο να με διορθώσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Φεβρουάριος 16, 2022 #1913 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2022 28 λεπτά πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Σε καλο σαμαρειτη επεσες... Το οτι το πιανει ο μαγνητης δε σημαινει οτι δεν ειναι ανοξειδωτο. Υπάρχουν ανοξειδωτα που τα πιανει κ ανοξειδωτα που δε τα πιανει. Περισσοτερα @ΓιαγκΤ Εκτος αν κανω λαθος που θα ερθει με σφυρι σιδερενιο να με διορθώσει Το ξέρω ότι υπάρχουν και ανοξείδωτα που τα πιάνει ο μαγνήτης, όπως το φθηνότερο 201, αλλά τα πιάνει λιγότερο από ότι το σίδερο, και το ανοξείδωτο αυτό δεν γυαλίζει σαν χρώμιο όπως αυτό που έδειξα εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 16, 2022 #1914 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2022 Πραγματικό ανοξείδωτο ατσάλι δεν υπάρχει. Ή ανοξείδωτο θα είναι, ή ατσάλι. Όσο πιο σκληρό τόσο λιγότερο ανοξείδωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Φεβρουάριος 17, 2022 #1915 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2022 (edited) Βιντεάκι με δύο λεκάνες που κατά δήλωση των πωλητών η αριστερή είναι από ανοξείδωτο 304 και η δεξιά από το φτηνότερο ανοξείδωτο 201. Τις έχω και τις χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια. Το 304 είναι πιο γυαλιστερό και δεν το πιάνει ο μαγνήτης, το 201 είναι πιό σκοτεινό και το πιάνει ο μαγνήτης. Έχω όμως και άλλα αντικείμενε που είναι σίγουρα από 201 και δεν τα πιάνει ο μαγνήτης. 304 - 201.mp4 Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2022 από Γιώργος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Μάρτιος 23, 2022 #1916 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2022 Δεν είμαστε καλά https://www.facebook.com/watch/?v=256872026537062 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Μάϊος 4, 2022 #1917 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2022 Γραφτήκατε στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ); Για να σας βρίσκουν εύκολα κράτος, εφορία, τράπεζες, αστυνομία, στρατός, ... Άντε να γίνουμε και εμείς Ευρώπη. Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ) - Gov.gr WWW.GOV.GR Καταχωρίστε ηλεκτρονικά τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας για να είναι διαθέσιμα στις ηλεκτρονικές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 4, 2022 #1918 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2022 39 λεπτά πριν, το μέλος Γιώργος 1 έγραψε: Γραφτήκατε στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ); Για να σας βρίσκουν εύκολα κράτος, εφορία, τράπεζες, αστυνομία, στρατός, ... Άντε να γίνουμε και εμείς Ευρώπη. Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ) - Gov.gr WWW.GOV.GR Καταχωρίστε ηλεκτρονικά τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας για να είναι διαθέσιμα στις ηλεκτρονικές... Βασική προϋπόθεση διαλειτουργικότητας πληροφοριακών συστημάτων και υπηρεσιών είναι οι υπηρεσίες καταλόγου, μέρος των οποίων είναι το παραπάνω. Ανεξάρτητα από τις τεχνικές λεπτομέρειες της υλοποίησης, είναι αυτονόητο ότι όποιος θέλει ηλετρονικές συναλλαγές με το Δημόσιο, πρέπει να επιβεβαιώσει τα στοιχεία επικοινωνίας και ταυτοποίησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Μάϊος 4, 2022 #1919 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2022 Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορείς να καταχωρήσεις το ίδιο κινητό τηλέφωνο σε δεύτερο άτομο. Ήθελα να βάλω το δικό μου κινητό στην καταχώρηση της μάνας μου, αφού εγώ κάνω όλες τις διεκπεραιώσεις. Στην εφορία το έχω βάλει εδώ και χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 23, 2022 #1920 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2022 Ταχύτατη εξάπλωση φωτιάς σε εργοστάσιο, δύσκολο να το πιστέψεις αν δεν το δεις. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts