Seafalco Μάϊος 24, 2019 #1481 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2019 Απλά, από μέσα έχει ένα PC τούμπανο και αυτό είναι το radiator της υδρόψυξής του ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Μάϊος 25, 2019 #1482 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2019 Απλά θέλω να το μοιραστώ. Μου έφτιαξε τη διάθεση. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 25, 2019 #1483 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2019 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nektar2018 Ιούνιος 2, 2019 #1484 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2019 Βλεπω μπουρι σομπας. Οποτε μηπως παιζει το ρολο αποθερμανσης σε περιπτωση αναγκης? Υδραυλικο κλειστο κυκλωμα χωρις σκαστρα κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούνιος 10, 2019 #1485 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Ιούνιος 13, 2019 #1486 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2019 Να χεις ρεπο, να στο κοβουν τελευταια στιγμη ενω εχεις κανονισει να πας καπου, [σορυ,] δεν ειναι το καλυτερο... Στο γυρισμο μια παλιατζηδες κ μια Βραττη κ ισιωσε η μερα καπως! Στο σωρο..... Αν θελει καποιος κατι απ αυτα, [για να τα φτιαξει η για ανταλλακτικα] στελνει π.μ. να τον στειλω να παρει καποιο....[μαλλον για ανταλλακτικα κανουν ,δεν πιστευω να αξιζει να φτιαχτουν ...] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ΓιαγκΤ Ιούνιος 18, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1487 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2019 Εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο κουμπιών στην Αθήνα, 7 1 1 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 19, 2019 #1488 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2019 πριν 15 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο κουμπιών στην Αθήνα, https://www.mixanitouxronou.gr/fotoreportaz-apo-to-entyposiako-egkataleleimmeno-ergostasio-koympion-sta-patisia-to-viomichaniko-foygaro-me-ta-tria-mayra-asteria/ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούνιος 19, 2019 #1489 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2019 ΟΥΤΕ κουμπια σημερα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Ιούνιος 22, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1490 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2019 Ελευθερη μερα μετα απο καιρο σημερα κ πηρα τον μικρο μαζι ως το παλιο αμαξοστασιο στο Γκαζι.... Μερικες ,παλιες κ νεες που [για μενα] αξιζουν να δειτε.... Μια πανεμορφη Εγγλεζα.... Ομορφη Αμερικανα.... Ομορφη μετατροπη.... Σπεσιαλ εκδοση για τους αγωνες SBK , ποιοτητα κατασκευης κ τεχνολογια που δεν υπαρχει σημερα ....ακομα κ οι ακριβοτερες σημερινες δειχνουν φτηνοκατασκευες μπροστα σε τετοια κοσμηματα ...Τελη 80, αρχες 90 , οταν το κοστος κατασκευης ηταν αγνωστη λεξη , κ το κυρος ειχε σημασια.... Διχρονοι κ τετραχρονοι προγονοι..... Διχρονη κ διαχρονικη τετραδα.... Αλλος ενας ,σκληροπυρηνικος, προγονος των χωματερων.... 1985...το μηχανακι που αλλαξε τα superbike για παντα!!!!!!! Η ομορφοτερη, για μενα, ever..... Θρυλικα KAWASAKIα...... Κ η σημερινη εκδοχη τους.... Ιταλικες τσαχπινιες του 80.... Πανεμορφη κ παρεξηγημενη, καποτε σαρωνε στα DAKAR.... Παλιες DUCATI, οταν ξεκιναγε σαν εταιρια.... Τα πρωτα μεγαλα τους μηχανακια.... Το πρωτο μηχανακι με ολοκληρωτικη καλυψη, δημιουργησε μεγαλη αισθηση οταν εμφανιστηκε.... Απλα ΘΡΥΛΟΣ.... Κανα δυο ομορφες μετατροπες..... Καποτε ηταν ενα τουρισταδικο GOLDWING... ΕΝΑ στον κοσμο κ μοναδικο....ΛΕΦΑΣ.... Για να δειτε απο κοντα αυτο το μηχανακι κ μονο ,αξιζει να πατε. Οσοι ξερουν ακομα κ με τα λιγα λογια που εγραψα καταλαβαινουν τι κ πως.... Σε αλλη περιπτωση θα πρεπε να γραψω μεγαλυτερα σεντονια απ του συνονοματου κατω απο καθε φωτο.... Αν πρεπει να μεταφερθει καπου αλλου για να υπαρχει , η υπεροχη πανεμορφη κ πανεξυπνη αφεντικινα ας το κανει!!!!! Μεχρι αυριο βραδυ ειναι η εκθεση αν θελει να παει καποιος, αυτα που διαλεξα κ εβαλα εγω ειναι το 10% που μου φανηκαν ποιο ενδιαφεροντα.... 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούνιος 22, 2019 #1491 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2019 Στελάρα να ΄σαι καλά φίλε, για το οφθαλμόλουτρο και το τι μας θύμησες ! Πολύ ωραία και εμπεριστατωμένη η ανταπόκριση ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panava Ιούνιος 22, 2019 #1492 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2019 (edited) Μην με παρεξηγήσετε αλλά δεν το είχα ποτέ με τις μηχανές αλλά πρέπει να συγχαρώ τον φίλο Στέλιο για το υπέροχο φωτορεπορτάζ! Πολύ καλό και το είδα όλο! πριν 2 ώρες, το μέλος Stelios13 έγραψε: Αν πρεπει να μεταφερθει καπου αλλου για να υπαρχει , η υπεροχη πανεμορφη κ πανεξυπνη αφεντικινα ας το κανει!!!!! όσο γι'αυτό τι να πω...Στέεεεεεεεεελιο. Μια εντυπωσιακή παρουσία σε έκθεση του 2003 που είχε πάει ο γιος μου. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 22, 2019 από panava 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panava Ιούνιος 22, 2019 #1493 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2019 (edited) Και συζητώντας για μηχανές θυμήθηκα αυτόν τον απίθανο τύπο από τα παλιά. Απολαύστε τον! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 22, 2019 από panava 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούνιος 22, 2019 #1494 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2019 (edited) μπραβο Στελιο! μου εφτιαξες τη βραδυα - μακαρι να μπορουσα να ερθω, να θυμηθω τα νιατα μου... κρυφη μου επιθυμια να βρω καποια παλια old time classic και να ..κρυφτουμε στο εργαστηριο για τα περαιτερω...! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 22, 2019 από makio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Ιούνιος 24, 2019 #1495 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2019 On 23/6/2019 at 1:46 ΠΜ, το μέλος makio έγραψε: μπραβο Στελιο! μου εφτιαξες τη βραδυα - μακαρι να μπορουσα να ερθω, να θυμηθω τα νιατα μου... κρυφη μου επιθυμια να βρω καποια παλια old time classic και να ..κρυφτουμε στο εργαστηριο για τα περαιτερω...! Οποτε θες, πες μου τι θες κ θα βρουμε!!! Αν κ στα μερη σου εχει αρκετα παλια....θυμαμαι πριν καιρο σε καποιον εισαγωγεα μεταχειρισμενων ανταλλακτικων στο Αργος,[πολυ μεγαλο κτηριο, απο Γερμανια φερνει] ειχε 2-3 διαμαντακια με ψιλοελλειψεις ,παλια, σε καλη τιμη... Τα 2 ηταν παλια Σουζουκι , σορρυ δε θυμαμαι ονομα μαγαζιου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούνιος 24, 2019 #1496 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2019 3 hours ago, Stelios13 said: Οποτε θες, πες μου τι θες κ θα βρουμε!!! Αν κ στα μερη σου εχει αρκετα παλια....θυμαμαι πριν καιρο σε καποιον εισαγωγεα μεταχειρισμενων ανταλλακτικων στο Αργος,[πολυ μεγαλο κτηριο, απο Γερμανια φερνει] ειχε 2-3 διαμαντακια με ψιλοελλειψεις ,παλια, σε καλη τιμη... Τα 2 ηταν παλια Σουζουκι , σορρυ δε θυμαμαι ονομα μαγαζιου... στον "κυπριο" λες , που φερνει κυριως κομενα αυτοκινητα - παλιοτερα ειχε ολοκληρο συνεργειο με μαθητουδια του οαεδ για αποσυναρμολογηση να σου πω την αληθεια δεν ειχα προσεξει αν εχει μοτο ,αλλα ουτε ειχα ρωτησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 24, 2019 #1497 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2019 Belarus is boiling under the burning sun. So female employees of the “BelMash” factory were allowed to work … in swimsuits and bikinis. Just to make their labor more efficient and comfortable! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιούνιος 25, 2019 #1498 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2019 Να μαζευτουμε να κανουμε και εμεις ενα τετοιο διαφημιστικο με τις κοιλιες και την τριχα εξω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 28, 2019 #1499 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιούλιος 4, 2019 #1500 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2019 Πως ξεκίνησε και που έχει φτάσει μέχρι στιγμής ο Josef Prusa 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts