minast Απρίλιος 6, 2017 #121 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 1 minute ago, tommybertsen said: Θα εμπαινα και εγω στην ουρά , μιας και απο εργαλεία δεν εχω τιποτα (αν ηξερα τι κανει ομως ) Κόβει, τρίβει, λιαίνει, κλπ. Εξ' ου και "πολυεργαλείο" :). Κι εγώ είχα μπει σε πειρασμό, αλλά ήξερα ότι δεν θα το χρησιμοποιούσα πάνω από μία φορά το εξάμηνο, γι' αυτό προτίμησα να μη συμμετέχω, προς όφελος κάποιου που θα το αξιοποιήσει περισσότερο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 6, 2017 #122 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 ΚΑι εγω πιστευω οτι παραπανω απο μια φορα το 6μηνο ( και πολυ λεω) δε θα το χρησιμοποιουσα. Καποιος αλλος θα το χρειαστει περισσοτερο. Η κοπελα μου για παραδειγμα Πλακιζω! Καλοδουλευτο οποιος και αν το παρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Απρίλιος 6, 2017 #123 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Στέλιο ευχαριστώ! Να είναι καλά και να ζήσει σα τα ψηλά βουνά που λένε Αρη και Γιώργο επειδή δε θέλω να μπω στη διαδικασία να διαλέξω ανάμεσα στους δυο σας συνεννοηθείτε και μου λέτε ποιος θα περάσει να το παραλάβει Δεν με πειράζει ας το πάρει ο Άρης. Δεν το έχω άμεση ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 6, 2017 Author #124 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Αρη στο βάζω στην άκρη μαζί με το δωράκι σου τότε να τα πάρεις μία και καλή Ευχαριστώ μαστρο Γιώργο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 6, 2017 #125 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Σας ευχαριστώ παιδιά, Σάββατο ή Κυριακή απόγευμα θα έρθω να τα πάρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 6, 2017 #126 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Φάτε μάτια ψάρια. https://de.gedore.com/fileadmin/Kataloge/DE/MAGIC_2017/3078167_Pro_GED_GWF_EN_MAGIC17_screen.pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 7, 2017 #127 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 http://www.multi-news.gr/news-ena-xilino-2cv-vgeni-stin-asfalto/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Απρίλιος 7, 2017 #128 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Hello, στα πλαίσια του «προτάσεις για τη κατηγορία» νομίζω θα ήταν ωραίο να υπάρχει ένα νήμα για κατασκευή εργαλείων/οδηγών όπως τα παρακάτω (check spoiler), γενικά ναι μεν είναι κατασκευές και θα μπορούσαν να μπουν στο «Video σχετικά με κατασκευές, τεχνικές και μεθόδους» αλλά μιας και είναι υποκατηγορία και μάλιστα εργαλεία που μας βοηθάνε αλλά και μας γλιτώνουν χρήματα ίσως θα ήταν πιο καλό να έχουν το δικό τους θέμα ώστε και να μην χάνονται ανάμεσα στα post με κατασκευές επίπλων wtv. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 7, 2017 Author #129 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Ανοιξε το τοτε βρε τι σε εμποδίζει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Απρίλιος 7, 2017 #130 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 ήθελα να πάρω το ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 7, 2017 Author #131 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 10, 2017 Author #132 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 Σκέφτομαι Mini subforum για αγγελίες εργαλείων. Τι λέτε; 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 10, 2017 #133 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 10, 2017 #134 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 31 minutes ago, karmen1983 said: Σκέφτομαι Mini subforum για αγγελίες εργαλείων. Τι λέτε; Μέχρι τώρα δε βλέπω να έχουμε τόσο πολλά ώστε να μην είναι έτσι: αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 10, 2017 Author #135 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 Αυτό με το ότι δεν έχουμε τόσα πολλά το σκέφτηκα και έλεγα αρχικά να έκανα ένα θέμα αντί Mini subforum Αλλά στο θέμα θα πρέπει να ειμαι από πάνω με το τουφέκι για το ποιος μπορεί να ποστάρει και ποιος όχι. Δε θέλω να γεμίσουμε με καινούριους λογαριασμούς που θα μπαίνουν μόνο για αγγελίες... Θέλει σκέψη το πράμα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Απρίλιος 10, 2017 #136 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 πριν 8 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Σκέφτομαι Mini subforum για αγγελίες εργαλείων. Τι λέτε; Και τώρα μπορεί κάποιος αν θέλει να βάλει αγγελία για να πουλήσει εργαλεία, γενικά στις αγγελίες χρειάζεται μια κατηγοριοποίηση, όχι απαραίτητα μεγάλος αριθμός αλλά να υπάρχει ένας μπούσουλας (έτσι όπως είναι τώρα "χάνεσαι" ) για το είδος/αντικείμενο που ψάχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 10, 2017 Author #137 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 Βαση κανονων δε μπορει μιας και τα προς πωληση πρεπει να εχουν να κανουν με πραγματα γυρω απο υπολογιστες οπως αναφερεται. Απλα κατα καιρους αφηναμε dremel πχ στις αγγελίες μιας κ χρησιμοποιουνται στο case moding. Αλλα οπως ειναι διατυπωμενοι οι κανονες κ με το γραμμα του νομου που λεμε δεν επιτρεπεται 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Απρίλιος 10, 2017 #138 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 (edited) 6 hours ago, karmen1983 said: Αυτό με το ότι δεν έχουμε τόσα πολλά το σκέφτηκα και έλεγα αρχικά να έκανα ένα θέμα αντί Mini subforum Αλλά στο θέμα θα πρέπει να ειμαι από πάνω με το τουφέκι για το ποιος μπορεί να ποστάρει και ποιος όχι. Δε θέλω να γεμίσουμε με καινούριους λογαριασμούς που θα μπαίνουν μόνο για αγγελίες... απαντάς μόνη σου: αφού δεν πάει στις αγγελίες, όπου δεν έχεις έλεγχο πέραν των γενικών κανόνων των αγγελιών κι επειδή ο πιθανολογούμενος όγκος θα είναι περιορισμένος, το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι ad hoc θέματα στο "στέκι του μάστορα". Όχι ένα θέμα συγκεντρωτικό, όποιος ψάχνει να αγοράσει ανοίγει θέμα, όποιος θέλει να πουλήσει εργαλείο παρομοίως. Όπου αναγκαστικά θα είσαι με το τουφέκι να διαγράφεις όποιο θέμα σου φαίνεται καταχρηστικό, κατά βούληση και με ευελιξία αλλά αν ο όγκος είναι όντως μικρός δεν θα είναι πρόβλημα για τους ενεργούς χρήστες και για εσάς. Αν δεις τον όγκο να φουσκώνει πέραν προβλέψεων, αλλάξτε τους κανόνες των αγγελιών ώστε να περιλαμβάνονται και εργαλεία του τύπου που επιθυμείτε. Κοντολογίς, μην κάνεις ξεχωριστό σύστημα αγγελιών με τη μορφή subforum κλπ. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 10, 2017 από salde 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
osa Απρίλιος 10, 2017 #139 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 Τα εργαλεία δεν τα πουλάνε οι μάστορες .... απλώς αγοράζουν και άλλα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 10, 2017 Author #140 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 Διαφωνω με το να γινει η κατηγορία ολο νέα θεματα για αγορα και πωληση. Αν ειναι να μη γινει subforum θα γινει ενα θεμα και ας εχω εγω παραπανω δουλεια. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts