Jump to content

Χαλαρή κουβεντούλα (το ΠΟΘ του μάστορα :p) και προτάσεις για τη βελτίωση της κατηγορίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST)

Recommended Posts

Καλημέρα ! !

Μία ώρα πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε:

αυτό που χρειάζεσαι θα είναι στην τέρμα κάτω

Αλλά τώρα το βρήκες ! :T: 

Οπότε . . . καλή διασκέδαση ! ! :D

• Like 1

πριν 19 ώρες, το μέλος dfa19mj έγραψε:

Μας πήρανε χαμπάρι :p

ε δεν εχει και πολύ αδίκο κατά τη γνώμη μου σε πολλά από αυτά που λέει, άσχετα ότι το φόντο δεν τον βοηθάει :p

πριν 2 ώρες, το μέλος Stelios13 έγραψε:

στα hontos center

Μην ακούω Hondos Center, μην ακούω Hondos Center :p 

• Like 3

Ναι το λεει κιολας ότι πάνω απο 10 ευρω δεν εδινε σε επισκευες γιατι δεν ηξερε αν θα δουλεψει το εργαλείο. Σεβαστά όλα αυτά απλά σου χτυπάει κάπως το φόντο ειδικά όταν τα ακούς. Δίκιο έχει πάντως σε πολλά από αυτά όχι όμως σε όλα

• Like 4

Kαθησα κ ειδα ολο το βιντεο κ δεν μπορω να πω οτι εχει αδικο σε πολλα πραγματα...Απλα δεν ειναι ολα ασπρο - μαυρο στη ζωη,αρα κ στο θεμα των εργαλειων  ,κ αυτα που λεει ειναι ενας καλος τροπος να δικαιολογησει το -καλως εννοουμενο- παθος του για ανασταση - αποκατασταση καθε παλιου η χαλασμενου εργαλειου....

Υ.Γ Το Χοντο ποιο πανω τον κατεστρεψα....:hehe:

• Like 1
  • Haha 1

Σε τίποτα δεν έχει δίκιο γιατί απλά είναι άλλος ένας εξυπνάκιας που ασχολείται με την κριτική των άλλων.

Λογικό είναι να συγκρίνεις μια κατασκευή με μια δική σου ή ακόμα να «βαθμολογήσεις» μια κατασκευή.

Δεν είναι λογικό να επικρίνεις τα μέσα που χρησιμοποιεί για να εργάζεται κάποιος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσύ είσαι πιο μάγκας.

Το μόνο που καταφέρνει, είναι να αποδείξει ότι είναι άλλος ένας ηλίθιος που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

Δεν το είδα όλο, αλλά από το λίγο που είδα, το μυαλό μου πήγε στο ότι θέλει να περάσει ότι δεν χρειάζεσαι ένα σωρό εργαλεία και ότι σου προσφέρουν μια παραπάνω ευκολία. Κ' ότι αν θες να φτιάξεις κάτι μπορείς, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές.

Τα εργαλεία δεν κάνουν τον μάστορα, έτσι δεν λένε;

Έγινε επεξεργασία από UltraB
  • Like 1

πριν 4 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Σε τίποτα δεν έχει δίκιο γιατί απλά είναι άλλος ένας εξυπνάκιας που ασχολείται με την κριτική των άλλων.

Λογικό είναι να συγκρίνεις μια κατασκευή με μια δική σου ή ακόμα να «βαθμολογήσεις» μια κατασκευή.

Δεν είναι λογικό να επικρίνεις τα μέσα που χρησιμοποιεί για να εργάζεται κάποιος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσύ είσαι πιο μάγκας.

Το μόνο που καταφέρνει, είναι να αποδείξει ότι είναι άλλος ένας ηλίθιος που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

Ισως να χεις δικιο,αλλα επειδη ειμαι γενικα καλοπροαιρετος,θελω να πιστευω οτι κανει τα βιντεο με καλη προθεση, κ με σκοπο να βοηθησει οποιον τα βλεπει...

Αν κ τις περισσοτερες φορες ως τωρα το ''καλοπροαιρετο'' μ εχει βγαλει λαθος τελικα...:)

ε το πήγες στο άλλο άκρο και εσύ τώρα βρε Γιάγκο  :p

Δίκιο έχει ότι μέχρι να πάρεις το ρουτερ να το σετάρεις έχεις κάνει τη δουλειά με σκαρπέλο για ένα μεντεσεδάκι ή δίκιο έχει όταν λέει ότι σε έναν ερασιτέχνη το παγκοπρίονο δεν ειναι απαραίτητο γιατί μπορείς να τα πάρεις και κομμένα τα κομμάτια ή ότι δε θα κουβαλάς φύλλα ολόκληρα στο σπίτι να κάνεις σβουμ σβουμ :hehe:  ή ότι με το πέρασμα της πλάνης δε θες τριβείο και κλπ κλπ κλπ. Εχει πολλά σημεία με δίκιο ειδικά αφού απευθύνεται σε ερασιτέχνες και φυσικά έχει δίκιο ότι κοιτώντας βίντεο στο youtube λες θα πάρω και αυτό και το άλλο. Ε σε πολλά άλλα δεν έχει όπως είπα. Αν ασχολήσε και ασχολήσε πολύ θα πάρεις εργαλεία να κάνεις την ζωή σου εύκολη. Αν δεν ασχολήσε και αγοράζεις ε οκ είσαι ένας συλλέκτης. Αλλος συλλέγει γραμματόσημα άλλος εργαλεία :p 

• Like 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος karmen1983 έγραψε:

ε το πήγες στο άλλο άκρο και εσύ τώρα :p

Δίκιο έχει ότι μέχρι να πάρεις το ρουτερ να το σετάρεις έχεις κάνει τη δουλειά με σκαρπέλο για ένα μεντεσεδάκι ή δίκιο έχει όταν λέει ότι σε έναν ερασιτέχνη το παγκοπρίονο δεν ειναι απαραίτητο γιατί μπορείς να τα πάρεις και κομμένα τα κομμάτια ή ότι δε θα κουβαλάς φύλλα ολόκληρα στο σπίτι να κάνεις σβουμ σβουμ :hehe:  ή ότι με το πέρασμα της πλάνης δε θες τριβείο και κλπ κλπ κλπ. Εχει πολλά σημεία με δίκιο ειδικά αφού απευθύνεται σε ερασιτέχνες και φυσικά έχει δίκιο ότι κοιτώντας βίντεο στο youtube λες θα πάρω και αυτό και το άλλο. Ε σε πολλά άλλα δεν έχει όπως είπα. Αν ασχολήσε και ασχολήσε πολύ θα πάρεις εργαλεία να κάνεις την ζωή σου εύκολη. Αν δεν ασχολήσε και αγοράζεις ε οκ είσαι ένας συλλέκτης. Αλλος συλλέγει γραμματόσημα άλλος εργαλεία :p 

Και τα χαλασμένα ρολόγια έχουν δίκιο 2 φορές την ημέρα  : P

• Haha 2

Εγώ τον συμπαθώ πάντως πάρα πολύ πρώτα απ όλα γιατί γυαλίζει το μάτι του :rolleyes:

Κι εγώ πάνω κάτω στην ίδια μοίρα είμαι,  προσπαθώ από σκουπίδια να φτιάξω κάτι γιατί δεν υπάρχουν ριάλια και γιατί δε μου αρέσει η ανακύκλωση :p

Είναι η οικονομική γωνια που βρίσκεται κάποιος ... 

Αν ειμουνα σε άλλη γωνια.... με φορτηγο θα πήγαινα στο 

φακομομαγαζο του Στελιου  :hehe:

πριν 20 λεπτά, το μέλος dfa19mj έγραψε:

Εγώ τον συμπαθώ πάντως πάρα πολύ πρώτα απ όλα γιατί γυαλίζει το μάτι του

Γυαλίζει το μάτι του και ρουφάει την μύτη του…

• Haha 3

Κ δυναμοκλειδα σεταρουμε...

IMG_1990.thumb.JPG.d77f8b72906d39d15824efc3300b8117.JPG

Αναμεσα στα 2 σταντ το μηχανημα που καλιμπραρει τα δυναμοκλειδα:)

IMG_1982.thumb.JPG.8c55ed99000782bd2eb1f3eb2950bff0.JPG

Σε επομενη επισκεψη,ποιο αναλυτικη παρουσιαση του μηχανηματος!

Έγινε επεξεργασία από Stelios13
  • Like 5
  • Haha 1