Stelios13 Μάρτιος 23, 2020 #1721 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2020 Τα νευρα μου τα χαπια μου.... Αποκλεισμος, ρεπο, κ χαλια καιρος για να μην μπορω να ανεβω ταρατσα.... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 23, 2020 #1722 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2020 πριν 44 λεπτά, το μέλος Stelios13 έγραψε: Τα νευρα μου τα χαπια μου.... Αποκλεισμος, ρεπο, κ χαλια καιρος για να μην μπορω να ανεβω ταρατσα.... Στέγαστρο δεν έχεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζίμης Μάρτιος 23, 2020 #1723 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2020 Κι αν δεν έχεις, τι θα έλεγες να κατασκευάσεις ένα ; Τουλάχιστον για προθέρμανση, βρε αδελφέ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Μάρτιος 23, 2020 #1724 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: Στέγαστρο δεν έχεις; Δε χωραει ,ουτε βολευει η ξαπλωστρα να συνεχισει η κατασκευη... Τελικα ανεβηκα κ εκανα αλλες δουλιτσες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vardeos Μάρτιος 23, 2020 #1725 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2020 Το πολύπριζο της συμφοράς. 2 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 24, 2020 #1726 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2020 Ο σκελετός του κρεβατιού δίπλα μεταλλικός! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 24, 2020 #1727 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2020 Είναι προσεγμένη δουλειά. Έχει γυμνώσει μικρο τμήμα στο ίδιο μήκος κλώνων...ανέχεια : / 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζίμης Μάρτιος 24, 2020 #1728 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2020 Σε περίπτωση σεισμού, λειτουργεί ως "αναγκαστικό ξυπνητήρι". Κάθε φορά που θα ακουμπά για λίγο το κρεβάτι, θα έχει ως αποτέλεσμα "μικρές - επαναληπτικές - διακοπτόμενες" mini ηλεκτροπληξίες. Μία τα μαλλιά σαν σκαντζόχοιρος - κενό (μαλλιά κάτω) - τζρτζττρζτζρ (μαλλιά πάνω) - κενό (μαλλιά κάτω) - πάλι τζρτζττρζτζρ (μαλλιά επάνω) Ούτε στα κινούμενα σχέδια δεν θα έχει τόση επιτυχία... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 24, 2020 #1729 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2020 Η καραντίνα δεν κάνει καλό. Μέχρι στιγμής έχω παραγγείλει 210 ευρώ υλικά για μαστορέματα. Ο καιρός μαμιέται στο μεταξύ.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss1442169303 Μάρτιος 24, 2020 #1730 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2020 Βγάλε και καμιά φωτό να δούμε τι φτιάχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Μάρτιος 30, 2020 #1731 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2020 Ενα CNC χρειάζεται, πιστέψτε με.... Kαλό βράδυ σε όλα τα μαστόρια 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 30, 2020 #1732 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2020 Εχω ενα μεταλλικο κρεββατι και οταν το εφτιαξα το εβαψα με οτι βρηκα μπροστα μου. Σκεφτομαι να το κανω αποχρωση ξυλου με τα νερα του ξυλου .Ειδα που κανανε ενα κιοσκι με μεταλλικες κολονες και αν δεν το χτυπησεις / νιωσεις δεν το καταλαβαινεις. Εχει κανει κανεις μεχρι τωρα κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 30, 2020 #1733 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος 2cpu έγραψε: Εχω ενα μεταλλικο κρεββατι και οταν το εφτιαξα το εβαψα με οτι βρηκα μπροστα μου. Σκεφτομαι να το κανω αποχρωση ξυλου με τα νερα του ξυλου .Ειδα που κανανε ενα κιοσκι με μεταλλικες κολονες και αν δεν το χτυπησεις / νιωσεις δεν το καταλαβαινεις. Εχει κανει κανεις μεχρι τωρα κατι τετοιο? Για να θες να το βάψεις στο χρώμα του ξύλου, εικάζω ότι θες να το ταιριάξεις με ξύλα. Το σίδερο σε μαύρο χρώμα ταιριάζει ωραιότατα με ξύλο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 31, 2020 #1734 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2020 Απλα Θελω να το αλλαξω χρωμα και επειδη το ειδα και με αρεσε λεω να το δοκιμασω. Το δωματιο που θα μπει (προς το παρον) εχει μια ξυλινη ντουλαπα αλλα το κουφωμα ειναι ασπρο αλουμινιου. Τωρα ειναι μαυρο το προσκεφαλο και σκουρο πρασινο ο σκελετος.Ειπαμε οτι ειχα βρει εβαλα : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Απρίλιος 2, 2020 #1735 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 Ελπίζω να μου φτάσουν τα αποθέματα για όσο κρατήσει η καραντίνα... ... 26 Arduino Nano ..... 12 Arduino mini..... 8 από ebay κάπου στον δρόμο ....37 για ασύρματη επικοινωνία (wifi, nrf24l01) .... και 18 από ebay κάπου στον δρόμο Καλημέρα σε όλα τα μαστόρια 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Asxetius Απρίλιος 2, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #1736 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2020 (edited) The Lightbulb Conspiracy - Planned ObsolescenceΤο 1924 οι εταιρείες παραγωγής λαμπτήρων, στη Γενεύη, συναποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα καρτέλ και καθόριζαν την μικρή διάρκεια ζωής των λαμπτήρων προκειμένου οι καταναλωτές να αγοράζουν συνεχώς λαμπτήρες. Το καρτέλ μάλιστα ήταν τόσο ισχυρό που, επέβαλλε στις εταιρείες που κατασκεύαζαν λαμπτήρες διάρκεια μεγαλύτερης των 1000 ωρών, πρόστιμο.Το φαινόμενο της «συνωμοσίας του λαμπτήρα»,δηλαδή, της σκόπιμης αχρήστευσης ενός προϊόντος με σκοπό την αύξηση της ζήτησής του από τους καταναλωτές, έχει κάνει την σύγχρονη οικονομία να κάθεται πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα. Από τις λάμπες και τα ρούχα από νάιλον, μέχρι τους εκτυπωτές και τα iPod, οι κατασκευαστές φτιάχνουν τα προϊόντα τους έτσι ώστε κάποια στιγμή να χαλάνε, ενθαρρύνοντας παράλληλα τους καταναλωτές να τα αντικαθιστούν αντί να τα επισκευάζουν.Η λογική της προγραμματισμένης βραχυβιότητας των προϊόντων βασίζεται στην αρχή πως αν ο καταναλωτής δεν αγοράσει, δεν θα υπάρχει η συνεχόμενη ανάπτυξη της αγοράς. Έτσι, δημιουργώντας προϊόντα τα οποία έχουν «ημερομηνία λήξης», ο καταναλωτής θα συνεχίσει να αγοράζει και οι εταιρείες θα συνεχίσουν να παράγουν σε ένα αέναο κύκλο.____ Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2020 από Asxetius 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 9, 2020 #1737 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2020 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 9, 2020 #1738 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2020 πριν 10 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: Μου αρέσει που ξεκίνησε από το Τιτάνιο και ξαφνιάστηκε που του βαθούλωσε το ατσάλι . 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 11, 2020 #1739 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2020 Ξεχασμενα ,αλλα πολυ χρησιμα για μας τους ερασιτεχνες πολυτεχνιτες... Γραμμενα το 80'' μαλλον για την U.S.A...πολυ κατατοπιστικα κ με πολλες ξεχασμενες τεχνικες... Αλλα 2 πολυ χρησιμα ,το ενα με τεχνικες κ εργαλεια, κ το αλλο με τα ιδια + οδηγιες για κατασκευες... Να χα κ χρονο να τα διαβασω... Κ αφου ριξαμε μια ματια στη μεγαλουτσικηβιβλιοθηκη, να κ μερικα αγαπημενα...το καθενα για διαφορετικους λογους.... Το πρωτο για την ''ζωηρη'' πλευρα των 80' που προλαβα κ εζησα...το δευτερο για μια γατα που μονο στο τελος καταλαβαινεις οτι ειναι γατα... [Το ποιο ''μαυρο'' βιβλιο που εχω διαβασει..] κ το τριτο για μοτο, πραγματικα γονατιζεις στο γελιο... Κ το αγαπημενο μου κομικς [μαζι με τον αστεριξ] μοτοιστοριες της εποχης μου με πολυυυυυ γελιο.... Καλημερα απο δω, που δεν τις πολυβλεπουν!!!!!!!!!!!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 11, 2020 Author #1740 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2020 Λες να ξεκινήσουμε και εδώ τις καλημέρες? 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts