Asxetius Αύγουστος 17, 2019 #1541 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2019 πριν 31 λεπτά, το μέλος kats3777 έγραψε: Συγχαρητήρια ! Εντάξει, υποσχέθηκα πολλές μπύρες στο μπαρ του 3όροφου για να με ψηφίσουν.... 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 25, 2019 #1542 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2019 ο τύπος κάνει έργα τέχνης https://www.youtube.com/channel/UClaEdLrmti779-tyovta8zw/videos 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 26, 2019 #1543 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2019 Πράγματι, αλλά σε πρόλαβε ο @Lakisss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Αύγουστος 27, 2019 #1544 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 Εντελώς αρχάριος (γιωτάς κυριολεκτικά...) στο 3d printing και μου έρχεται να πετάξω τον εκτυπωτή (anet a8) από το παράθυρο.... Προσπαθώ να κάνω ΜΙΑ εκτύπωση της προκοπής, αλλά δεν θέλει... Leveling, glass bed, ρυθμίσεις θερμοκρασίας, ανεμιστήρα, διάβασμα μπλα μπλα μπλα δοκιμές, σπρευ μαλλιών, καθαρισμα, καντηλια κτλ κτλ.. Μιλάμε για πολλά εγκεφαλικα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeps Αύγουστος 27, 2019 #1545 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος Qparadox έγραψε: Εντελώς αρχάριος (γιωτάς κυριολεκτικά...) στο 3d printing και μου έρχεται να πετάξω τον εκτυπωτή (anet a8) από το παράθυρο.... Προσπαθώ να κάνω ΜΙΑ εκτύπωση της προκοπής, αλλά δεν θέλει... Leveling, glass bed, ρυθμίσεις θερμοκρασίας, ανεμιστήρα, διάβασμα μπλα μπλα μπλα δοκιμές, σπρευ μαλλιών, καθαρισμα, καντηλια κτλ κτλ.. Μιλάμε για πολλά εγκεφαλικα εχω τον ender 3 , μετα απο 30-40 εκτυπωσεις, εδω και κανα μηνα δεν ψηνεται να κανει σωστη εκτυπωση, περνα απο το σπιτι να τους βαλουμε φωτια μαζι . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Αύγουστος 28, 2019 #1546 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2019 21 hours ago, Qparadox said: Εντελώς αρχάριος (γιωτάς κυριολεκτικά...) στο 3d printing και μου έρχεται να πετάξω τον εκτυπωτή (anet a8) από το παράθυρο.... Προσπαθώ να κάνω ΜΙΑ εκτύπωση της προκοπής, αλλά δεν θέλει... Leveling, glass bed, ρυθμίσεις θερμοκρασίας, ανεμιστήρα, διάβασμα μπλα μπλα μπλα δοκιμές, σπρευ μαλλιών, καθαρισμα, καντηλια κτλ κτλ.. Μιλάμε για πολλά εγκεφαλικα 18 hours ago, georgeps said: εχω τον ender 3 , μετα απο 30-40 εκτυπωσεις, εδω και κανα μηνα δεν ψηνεται να κανει σωστη εκτυπωση, περνα απο το σπιτι να τους βαλουμε φωτια μαζι . δεν πιανεται κουβεντουλα σε ξεχωριστο νημα ? το θεμα εχει ενδιαφερον για οσους εχουν ή θελουν ν αποκτησουν 3d printer, και θα ηταν καλο να υπαρχει για να ειναι πιο ευκολα "προσβασιμες" οποιες πληροφοριες βγουν.... δεν ξερω ποτε εχετε αγορασει τους εκτυπωτες , αλλα ειναι στην κατηγορια που υπαρχουν καλες προσφορες για αγορα (πχ ο ender3) και με πολλες αναβαθμισεις σε σχεση με το παρελθον 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Αύγουστος 28, 2019 #1547 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2019 Σαν ιδέα είναι εξαιρετική, απλά δεν βλέπω πολύ κίνηση στο φόρουμ επί αυτού του θέματος. Σε προσωπικό επίπεδο, όντας άσχετος - προσπαθώντας όμως να μάθω καποια πραματα - λίγο νομίζω μπορώ να συνεισφέρω στην παρούσα φάση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 28, 2019 Author #1548 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2019 Υπάρχει και review όπου θα μπορούσε να γίνει η συζήτηση 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeps Αύγουστος 28, 2019 #1549 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Υπάρχει και review όπου θα μπορούσε να γίνει η συζήτηση αρα μενει να κανω και με τον δικό μου (δεν συνεχιζουμε αλλο σπαμ ολα καλα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Σεπτέμβριος 7, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #1550 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2019 (edited) Ένα review διαφορετικό από τ'άλλα. (η αλλιώς τι βρίσκει κανείς στο συρτάρι του χωριού) Οδοντογλυφίδες ΕΛΕΦΑΣ με σήμα το ελεφαντάκι. "THE FAMOUS BRAND". Στην πίσω όψη βλέπουμε ότι είναι ελληνικής κατασκευής παρακαλώ. Το τηλέφωνο επταψήφιο αν προσέξατε. Αλλά αν δεν σας κάνει ο ΕΛΕΦΑΣ ρε παιδί μου, κάνετε ένα επίσημο δείπνο και θέλετε το κάτι παραπάνω, έρχονται οι οδοντογλυφίδες AMBASSADOR! Χέρι δεν τις έχει ακουμπήσει! MADE IN JAPAN παρακαλώ του φημισμένου οίκου DAIKOKUYA. Όταν στο στόμα μας βάζαμε μόνο επώνυμα. Φως φανάρι ότι οι Ιάπωνες μας αντιγράφουν. Ελλαδάρα παντού. Πάει...το έκαψα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 7, 2019 από Lakisss 5 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 7, 2019 #1551 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2019 Πιο μυτερός ο Ιασωνας μου φαίνεται πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 8, 2019 #1552 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 (edited) Επειδή το έβαλα στο διπλανό θέμα, το πετάω κι εδώ για τους θαμώνες του "στεκιού" Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2019 από minast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parhs Σεπτέμβριος 14, 2019 #1553 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2019 (edited) Πήρα μια προσφορά αλλα δε ξέρω αν ειναι νορμαλ τιμές για εργασια(χωρις φαπα) εντος νομου αττικής. 11 καλοριφέρ τοποθετηση εργασια 500€ τοποθετηση εντιχοισμενης μπαταριας,τοποθετηση μπανιερας (απλη), τοποθετηση σχαρας ντους, πρεσαρισμα καλοριφερ , σωληνα 1μετρο για συμπυκνωματα στην αποχετευση με ταφ 1200€ εξοδα μετακινησης 150€ αυτα ειναι χωρις να εχω ετιμο μπανιο μιας και δεν εχει ειδη υγιεινής Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2019 από Parhs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nektar2018 Σεπτέμβριος 14, 2019 #1554 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2019 πριν 8 ώρες, το μέλος Parhs έγραψε: Πήρα μια προσφορά αλλα δε ξέρω αν ειναι νορμαλ τιμές για εργασια(χωρις φαπα) εντος νομου αττικής. 11 καλοριφέρ τοποθετηση εργασια 500€ τοποθετηση εντιχοισμενης μπαταριας,τοποθετηση μπανιερας (απλη), τοποθετηση σχαρας ντους, πρεσαρισμα καλοριφερ , σωληνα 1μετρο για συμπυκνωματα στην αποχετευση με ταφ 1200€ εξοδα μετακινησης 150€ αυτα ειναι χωρις να εχω ετιμο μπανιο μιας και δεν εχει ειδη υγιεινής Πολλα μου φαινονται. Αν και δε μας λες ακριβως τιμπεριλαμβανει η τιμη. Ειναι μονο εργασια? εξαρτηματα? Φπα? Και εξοδα μετακινησης εξτρα? Απο που πηρες προσφορα? παρε κανα δυο να αποκτησεις καλητερη εικονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 14, 2019 Author #1555 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2019 Παιδια το θεμα εδω δεν προσφερεται για τετοιες συζητησεις. @Parhs αυτο που ρωτας σιγουρα θα ενδιαφερει και αλλους και μπορει ακομα κ μελλοντικα να βοηθησει καποιους. Ειμαι απο κινητο κ δεν θα σπασω το θεμα σε 2. Ανοιξε ενα νεο θεμα κ να γινει εκει η συζητηση σε παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parhs Σεπτέμβριος 14, 2019 #1556 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2019 2 hours ago, Nektar2018 said: Πολλα μου φαινονται. Αν και δε μας λες ακριβως τιμπεριλαμβανει η τιμη. Ειναι μονο εργασια? εξαρτηματα? Φπα? Και εξοδα μετακινησης εξτρα? Απο που πηρες προσφορα? παρε κανα δυο να αποκτησεις καλητερη εικονα. Ειναι εργασια χωρις φπα οπως ειπα. Πηρα απο ενα υδραυλικό με εταιρια αλλα ηταν πολυ έμπειρος ο καλυτερος που εχω δει και ο μονος που βρηκα να ξερει. Εξοδα μετακινησης ναι εξτρα χρονικα ειναι ισως 30 40 λεπτα δρομος. Εξαρτηματα εχει καποια πχ σωληνες για εντιχοισμο ρακορ κτλ 1 minute ago, karmen1983 said: Παιδια το θεμα εδω δεν προσφερεται για τετοιες συζητησεις. @Parhs αυτο που ρωτας σιγουρα θα ενδιαφερει και αλλους και μπορει ακομα κ μελλοντικα να βοηθησει καποιους. Ειμαι απο κινητο κ δεν θα σπασω το θεμα σε 2. Ανοιξε ενα νεο θεμα κ να γινει εκει η συζητηση σε παρακαλω. Οκ απλα δεν ηθελα να μολυνω με νεο θεμα τη κατηγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 14, 2019 Author #1557 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2019 Δε τίθεται κανενα θεμα μολυνσης. Ολες οι αποριες κ οι ερωτησεις γυρω απο την κατηγορία ειναι ευπρόσδεκτες. Γι αυτο το λογο αλλωστε δημιουργηθηκε το subforum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Σεπτέμβριος 17, 2019 #1558 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2019 Γιορτή σήμερα.... Σοφίας, Πίστης, Αγάπης, Ελπίδας Χρόνια Καλά και ότι επιθυμείς αφεντικό(karmen1983) του στεκιού του μάστορα. Οτι εργαλεία και μηχανήματα επιθυμείς να έρθουν γρήγορα στο εργαστήριο σου 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Σεπτέμβριος 17, 2019 #1559 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2019 Χρόνια υγιή(μακρυα ατυχήματα και αρρώστιες), πολλά (για να δείς όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις) και ευτυχισμένα όπως τα ονειρεύεσαι!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeps Σεπτέμβριος 17, 2019 #1560 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2019 οοο Χρόνια πολλα στην αγαπημένη Mod (γλείψιμο για να μη με στειλει για μπανακι) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts