Asxetius Φεβρουάριος 10, 2019 #1341 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2019 Ευχαριστώ Αγάπη @karmen1983 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 10, 2019 #1342 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2019 @Asxetius Χρόνια Πολλά Μπάμπη, με υγεία και κέφια ! ! ! Ότι ποθείς -εσύ και όλοι οι συνεορτάζοντες- να το φέρει η χρονιά ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Φεβρουάριος 11, 2019 #1343 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2019 πριν 20 ώρες, το μέλος Asxetius έγραψε: Ευχαριστώ Αγάπη @karmen1983 Χιλιοχρονος κ καλες επομενες δημιουργιες!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Φεβρουάριος 11, 2019 #1344 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος Stelios13 έγραψε: Χιλιοχρονος κ καλες επομενες δημιουργιες!!!!!!!!!!! ...και είναι πολλές... Ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Φεβρουάριος 23, 2019 #1345 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2019 Αερακι αποψε... ΔΕΗ καπουτ απ οσο διαβασα σε πολλα μερη της Αθηνας.. Ελπιζω ο συνονοματος να μην ειναι καπου εξω να βολοδερνει , κ αν ειναι γρηγορη επιστροφη σπιτι για ξεκουραση!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 24, 2019 #1346 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2019 Συνονόματε, ευτυχώς ο συνονόματός σου, ενώ κανονικά δούλευε αυτό το Σ/Κ -προς εξυπηρέτηση συναδέλφου- το άλλαξε και είναι σπίτι και χουχουλιάζει ! Ο αέρας έχει σηκώσει τα πάντα εδώ (Β/Α προάστεια ), αλλά πέρα από χιονόνερο δεν έδειξε τίποτε άλλο ! Καλημέρα λοιπόν και καλό υπόλοιπο Κυριακής ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Φεβρουάριος 24, 2019 #1347 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε: Συνονόματε, ευτυχώς ο συνονόματός σου, ενώ κανονικά δούλευε αυτό το Σ/Κ -προς εξυπηρέτηση συναδέλφου- το άλλαξε και είναι σπίτι και χουχουλιάζει ! Ο αέρας έχει σηκώσει τα πάντα εδώ (Β/Α προάστεια ), αλλά πέρα από χιονόνερο δεν έδειξε τίποτε άλλο ! Καλημέρα λοιπόν και καλό υπόλοιπο Κυριακής ! Αμα εισαι καλος ανθρωπος , σ αγαπαει ο Θεος κ σε φυλαει απο κακοτοπιες! Αντε , για να σε τσιγκλισω λιγο θα σου βαλω στα φαγια κατι που ελπιζω να θυμασαι ακομα κ να το χεις δοκιμασει.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 24, 2019 #1348 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2019 Να σου πω . . . προχθές είχα πέσει στο πάτωμα προς χάριν της εγγονής να της πιάσω ένα παιχνίδι που είχε πάει κάτω από το καναπέ. Στη συνέχεια στην προσπάθεια να σηκωθώ, είχε κάποιο ζόρι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την πιτσιρίκα (3,5 ετών) , που μου λέει με "περίλυπο" ύφος: "Παππού , γέρασες ! " Ευτυχώς σε ότι έχει να κάνει με εδέσματα, έχω το σφρίγος και το μυαλό . . . 20χρονου ! Οι ασκορδουλάκοι είναι παραδοσιακός μεζές κάτω στο νησί και πολλές φορές είναι αρκετά μικρότεροι από αυτούς που μάζεψες εσύ, αλλά το ίδιο νόστιμοι ! Καλή διασκέδαση ! ! ! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Φεβρουάριος 24, 2019 #1349 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2019 Εκει που εισαι,σε χερσα χωραφια η προς το βουνο εχει... Θα κοιτας για βαθυ μπλε προς μωβ λουλουδακια στην κορφη του φυτου κ σε 20 περιπου ποντους βαθος ειναι η λιχουδια!!!!!!!!!!!! Τσαπα επ ωμου κ βουρ!!!!!!!!!!!!!! Μαρικα ,οποτε θες πες μου να σου φτιαξω κανα κιλο, κ πεταγεσαι κ τους τσιμπας, το ιδιο ισχυει κ για το συνονοματο.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 28, 2019 Author #1350 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2019 Σε φωναζουν πρωι πρωι να πας να δεις μια βιδα που απο οτι σου περιγραφουν ουτε βιδωνει αλλα ουτε ξεβιδωνει. Ρωτας εσυ. Παιδια βαλατε δυναμη; Και σου λενε ε προσπαθησαμε οσο μπορούσαμε. Πας λοιπον βριζεις πρωι πρωι τη βιδα που εχει πεισμωσει, καταφερνεις και τη βγαζεις και διαπιστωνεις οτι στα νιατα της, οταν ηταν "παρθενα" πρεπει να ηταν μια Μ12 αφου το κεφαλι ειναι 19αρι. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 28, 2019 #1351 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2019 Αυτή τη βίδα . . . Ξέρεις πόσος κόπος και παρέμβαση της θεάς Τύχης χρειάστηκε για να γίνει έτσι ! Η Βίδα αυτή είναι Μοναδική ! Την κρατάς στη συλλογή σου και την επιχρυσώνεις ! Έτσι όπως ο φρενάς μου κρατάει στο τοίχο του μαγαζιού του κάτι δισκόφρενα που από τη χρήση, έχουν φθαρεί τόπους τόπους, σε σημείο να έχουν τρύπες! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 28, 2019 #1352 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε: καταφερνεις και τη βγαζεις Τη ζέστανες; Που ήταν αυτή; Από κάρτερ. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 28, 2019 Author #1353 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2019 Αυτη με ζεστανε σε βαθμο να ανεβασω ατμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 28, 2019 #1354 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2019 πριν 40 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Αυτη με ζεστανε σε βαθμο να ανεβασω ατμο Αν δεν ξέρεις να ρωτάς, δεν είναι κακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 28, 2019 Author #1355 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2019 Την αλλη φορα θα σε φωναξω να πας να τη βγαλεις κ εγω θα πινω καφε παραδιπλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 1, 2019 #1356 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 Καλό μήνα μαστόρια... Αξίζει να κανω 4 τρύπες στη βαση μιας σεγας που εχω, για να την βαζω αναποδα στον παγκο για να κανω δισκοπριονο του φτωχού..; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 1, 2019 #1357 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 Ακρίβεια δεν θα έχεις, άσε που το βλέπω επικίνδυνο λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 1, 2019 #1358 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος Papakitou έγραψε: Καλό μήνα μαστόρια... Αξίζει να κανω 4 τρύπες στη βαση μιας σεγας που εχω, για να την βαζω αναποδα στον παγκο για να κανω δισκοπριονο του φτωχού..; Στην παραμικρή στροφή θα ξεκαβαλάει από τον οδηγό το πριονάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 1, 2019 #1359 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος Papakitou έγραψε: Καλό μήνα μαστόρια... Αξίζει να κανω 4 τρύπες στη βαση μιας σεγας που εχω, για να την βαζω αναποδα στον παγκο για να κανω δισκοπριονο του φτωχού..; Καλό μήνα και από εμένα στη παρέα! Δισκοπρίονο δεν θα κάνεις, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μια υποτυπώδη "πριονοκορδέλα" . Αλλά και γι αυτήν δεν αρκεί να στηρίξεις τη σέγα ανάποδα, χρειάζεται και ένα σύστημα με ρουλεμάν, για να κρατάνε το ελεύθερο άκρο του πριονιού σε ακριβώς συγκεκριμένη και "σταθερή" θέση. Αυτό το σύστημα πρέπει να μπει σε ένα μπράτσο έτσι ώστε να μην εμποδίζει την κίνηση του προς κοπήν κομματιού, πάνω στο τραπέζι κοπής. Γίνεται, θέλει λίγη δουλειά όμως και πέρα από τον αυξημένο κίνδυνο, το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει αν δεν ξέρεις τι να περιμένεις! Υπάρχουν παιδιά που το έχουν κάνει και εδώ στο Λάμπη και μπορούν να σου πουν από πρώτο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 1, 2019 #1360 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 Ναι καταλαβα τι λετε.. Το εχω δει στο youtube αυτο που λες με τα ρουλεμαν.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts