Seafalco Νοέμβριος 4, 2018 #1201 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2018 Which is the Strongest Wrench Type? Hydraulic Press Test! Τελικά το μόνο στο μόνο που εδόθη απάντηση είναι ότι κάποια εργαλεία όταν τα ζορίσεις πολύ πέρα από ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν μπορεί και να σπάσουν! Αλλά σίγουρα το πιο είναι πιο ανθεκτικό δεν απαντήθηκε! Δεν ξέρω αν δεν αντιλαμβάνεται το πόσο λάθος είναι αυτό που δοκιμάζει, ή απλά δεν τον ενδιαφέρει και αποσκοπεί μόνο στο να αποσπάσει τις εντυπώσεις, πράγμα που δεν είναι κατακριτέο αλλά σαφώς δεν έχει καμία σχέση με τον τίτλο του video. Έτσι ξεκινάμε με έναν παραπλανητικό τίτλο και χωρίς καμία μέριμνα για την ακρίβεια αυτών που λέμε και δείχνουμε . . . πάμε προς άγραν θεάσεων ! Γιατί όταν δεν μετράς τίποτε (αυτή η ρημάδα η βελόνα του μανόμετρου δεν κουνιόταν ¨καθόλου") δεν μπορείς να συγκρίνεις το μη υπάρχον! Αλλά αυτό ήταν το πρώτο μόνο από τα "λάθη", γιατί ακόμα και αν το μανόμετρο ήταν πιο ευαίσθητο, και πάλι συμπέρασμα δεν θα έβγαινε κανένα! Γιατί, όχι μόνο η δύναμη δεν εξασκείται στην ίδια απόσταση από το κέντρο περιστροφής σε όλα τα κομμάτια, αλλά ακόμα και στο ίδιο το κομμάτι αλλάζει -και μάλιστα πολύ- το σημείο εφαρμογής της! Συνεπώς δεν μπορείς να έχεις καμιά μέτρηση όσο και αν κοιτάς τι δείχνει αυτό το ιδεατό πιο ευαίσθητο μανόμετρο! Οπότε αυτό που μας μένει στο τέλος είναι ότι κάποια εργαλεία είχαν πολύ καλό πιάσιμο στον μηχανισμό δοκιμής και έτσι αυτός τα έφερε στο όριό τους, και κάποια (γερμανικό, γαλικό) παραμόρφωσαν την -παρά τις διαβεβαιώσεις του περί του αντιθέτου- άβαφη (!) εξάγωνη βάση και έτσι δεν υπέστησαν καταπόνηση μεγάλη ! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Νοέμβριος 4, 2018 #1202 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: Συμπερασμα... Η βοτκα εχει παρενεργειες. Τοση δυναμη δεν θα ασκηθει ποτε με χερι. Δεν μπορουμε να συμπερανουμε κατι που μπορει να μας βοηθησει στην επιλογη εργαλειων. Σε δουλεια να βρισκομαστε να μας θαυμαζουν οι αδαεις....[ κ να κονομαμε ισως , απ τις θεασεις] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 4, 2018 #1203 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2018 Καλά μη βαράτε, εγώ για χαβαλέ το έβαλα στο αντίστοιχο thread. Έχω μπλέξει με προφέσορες εδώ, κουβέντα δεν σηκώνετε. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Νοέμβριος 4, 2018 #1204 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2018 πριν 17 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: Καλά μη βαράτε, εγώ για χαβαλέ το έβαλα στο αντίστοιχο thread. Έχω μπλέξει με προφέσορες εδώ, κουβέντα δεν σηκώνετε. Τι ποιο απλο απο το να σκεφτεις οτι η οποιαδηποτε βιδα θα ειχε κοπει ακομα κ με τη μιση δυναμη που ασκει!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 4, 2018 #1205 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος Stelios13 έγραψε: Τι ποιο απλο απο το να σκεφτεις οτι η οποιαδηποτε βιδα θα ειχε κοπει ακομα κ με τη μιση δυναμη που ασκει!!!!!!!!!!! Εγώ δεν ξαναβάζω τίποτα για να μάθετε. Όσο για τον @Seafalco, για την κοπέλα και την ΔΕΗ τίποτα, στα εργαλεία την ψείρισε τη μαϊμού. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 4, 2018 #1206 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2018 "Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου" ! ! ! Αυτό έχω μόνο να σου πω ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 9, 2018 Author #1207 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2018 Καποιος καπου καποτε ειχε πει κατι για παρεα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 9, 2018 Author #1208 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2018 @Nektar2018 πολυχρωμος, πολυχρονος και οτι επιθυμεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 9, 2018 #1209 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε: Καποιος καπου καποτε ειχε πει κατι για παρεα #tinaftore ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Νοέμβριος 11, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1210 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2018 Κάτι που εγώ δεν βλέπω κάθε μέρα αν και τους έχω στη γειτονιά μου, πόσο μάλλον εσείς. Οι φωτό είναι βγαλμένες με κινητό και δεν έκανα resize για να δείτε τις λεπτομέρειες. Ο παρακάτω είναι ένας παλινδρομικός συμπιεστής από ψυκτικό μηχάνημα σε εργοστάσιο της γνωστής BIC. Βάρος είναι πάνω από 500 κιλά θα ρωτήσω αύριο και θα σας πω. Τα βασικά. Οκτακύλινδρος με τους κυλίνδρους ανά ζεύγη στα καπάκια (1). Απ΄ τη κόκκινη καμπύλη και δεξιά βρίσκεται μέσα το (μικρό ) ηλεκτρικό μοτέρ που τον κινεί. Ρεύμα παίρνει απ το σκεπασμένο τετράγωνο (2). Τα σωθικά του. Βλέπετε κάτι περίεργο; Κομμένος στρόφαλος σαν αγγούρι με τα κομμάτια 1,2. Στο σημείο που κόπηκε είναι γύρω στα 70 χιλιοστά διάμετρο. Το βάρος του είναι σίγουρα πάνω από 50-60 κιλά για πλάκα, τον κουβαλάνε δύο άτομα με πολύ δυσκολία. Στα υπόλοιπα. Μπιέλες/πιστόνια/ελατήρια στο 3. Χιτώνια στο 4. Καπάκια κυλίνδρων στο 5. Κοντινό στροφάλου. Άλλο ένα στροφαλάκι πιο δίπλα. Έχω δει και 12κύλινδρο που είναι ακόμα πιο τέρας. Αν δω ξανά κάτι αξιόλογο θα σας το δείξω. 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Νοέμβριος 12, 2018 #1211 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 On 20/10/2018 at 11:59 ΠΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Αλλοι πληρωνουν για γυμναστηριο και αλλοι φτιάχνουν μπρατσα πετρα σε μια μερα Πολυ ωραιο υλικο το hyperdesmo αλλα στο απλωμα θελει να μπωθεις περα απο το να νιώθεις πέρασα με hyperdesmo όλη τη ταράτσα ,πάνω από το ασφαλτόπανο. Πρώτα αστάρι , μετά το μονωτικό και στο τέλος βερνίκι .Μόνο αν περαστεί και το βερνίκι δίνει εγγύηση η εταιρεία . Ο μάστορας μου λέει "άλλο τα μονωτικά της αγοράς ,και άλλο το Hyperdesmo ". Πολύ καλό , αλλά πανάκριβο. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Νοέμβριος 12, 2018 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #1212 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 Περνάω ποιοτικό έλεγχο αυτή τη στιγμή 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 12, 2018 #1213 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 Εε μα δε γίνεται, επίτηδες το κάνει κάθε φορά! Τράβα βρε παιδάκι μου ίσια τις φωτογραφίες, ούτε τον κάθετο πέτυχες, ούτε τον οριζόντιο; Αμάν! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Νοέμβριος 12, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1214 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 Οταν πηγα χωριο βρηκα ,φετος, 3 γατια, 2 περσινα κ 1 μικρο απογονο τους , + 1 που βρηκα Αθηνα χιλιοβασανισμενο , το ''ισιωσα''κ το πηρα κατω... Μεσα σε 2-3 μερες .... Η ΑΛΙΕΝ [μαυροασπρο] ο ΧΙΤΛΕΡ κ η ΣΜΑΡΑΓΔΑ [ δυο ιδια ,ασπρα γκρι, με μια μονο διαφορα] ο ΓΕΛΑΔΑΣ [ με το πολυ ασπρο στη μουρη] ο ΤΙΤΗΣ[ απο Αθηνα] κ το αστερι ,ο ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ!!!!!![ο απογονοςπου λεγαμε ποιο πανω] + τα γεννητουρια που μας εκανε δωρο η ΝΙΝΙ , απιστευτη μανα, εχει μεγαλωσει ακομα κ ξενα γατια.... ...παρ οτι ειναι μια σταλιτσα γατα!!!!!!!!!!!!!! Ο Αθηναιος προσαρμοστηκε αμεσως κ ηταν σαν να γεννηθηκε κ μεγαλωσε μαζι με τα αλλα..... Κ ο Λουκουμας ειναι το ποιο απιστευτο ,εξυπνο κ παιχνιδιαρικο γατι που εχω δει, αν κ εχω γατες τα τελευταια 40 χρονια...κ το ποιο συμετρικο για οσους ξερουν απο μικρα γατια! Φευγοντας αφησα 12 στο σπιτι, 8 φρεσκα κ 4 μεγαλα, μακαρι να ναι ολα τους κ του χρονου.............. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 13, 2018 #1215 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 Σετάκι χιτώνιο/πιστόνι/μπιέλα απ' τους γείτονες. Μου έκανε εντύπωση το μέγεθος. και ένας κοχλίας, ο "αρσενικός" από κοχλιωτό συμπιεστή. Σε φωτογραφία απ' τον net με το ταίρι του, σε ένα μηχάνημα θηρίο. 4 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Νοέμβριος 13, 2018 #1216 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 Μπας κ περισσευει κανα πιστονακι να το κανουμε τασακι????? Οντως εντυπωσιακο θεαμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Νοέμβριος 13, 2018 #1217 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 Πρέπει να δείτε χητώνιο και πιστόνι από κινητήρες πλοίων ή εργοστασίου ΔΕΗ. Σκεφτείτε απλά ότι μπαίνεις στο χιτώνιο και σε ξεπερνάει σε ύψος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss1442169303 Νοέμβριος 14, 2018 #1218 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2018 (edited) On 20/10/2018 at 9:28 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ασε να βρω λιγο χρονο απο βδομαδα να κανουμε θεμα καλυτερα να τα πουμε οπως πρέπει. Το φτιάξατε το θέμα;(πώς γίνεται η υγρομόνωση ταράτσας η σωστή ) Δεν βρήκα τίποτα. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 14, 2018 από panoss1442169303 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 14, 2018 Author #1219 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2018 Η βδομάδα περασε εχεις δικιο απλα εγω δε χαλαρωσα ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Νοέμβριος 15, 2018 #1220 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2018 On 14/11/2018 at 12:58 ΜΜ, το μέλος panoss1442169303 έγραψε: Το φτιάξατε το θέμα;(πώς γίνεται η υγρομόνωση ταράτσας η σωστή ) Δεν βρήκα τίποτα. Αν το βιαζεσαι, η καθε εταιρεια που βγαζει μονωτικα , σου προτεινει το σωστο τροπο.... Η σειρα εργασιων για τη σωστη μονωση ειναι σχεδον ιδια , αλλα αναλογως συστασης υλικου , ισως χρειαζεται κατι επιπλεον η κατι λιγοτερο. Οποτε οταν διαλεξεις υλικο μονωσης καποιας εταιρειας , ζητα τους αναλυτικα τα βηματα εργασιων για να χεις κ την εγγυηση.... Εγω , π.χ. ετριψα , επλυνα κ πασαλειψα 2 χερια σταυρωτα , λογω ελλειψης χρονου...με καλο αποτελεσμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts