Jump to content

Χαλαρή κουβεντούλα (το ΠΟΘ του μάστορα :p) και προτάσεις για τη βελτίωση της κατηγορίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST)

Recommended Posts

πριν 3 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε:

Μα τον θεό βαρέθηκα να κουράζω τα μάτια και το μυαλό μου, απλές δουλειές με καθυστερούν και κάνω λάθη. :rant85:

Όντας αριστερόχειρας ξεδιπλώνω το μέτρο και βλέπω τους αριθμούς ανάποδα, τώρα θα σας μοιάζει αστείο αυτό που γράφω αλλά μου γίνεται το μυαλό σαλάτα. 

Σήμερα τα έκανα κ@λος στα μετρήματα και έκοψα λάθος. Το ίδιο θέμα έχω και με τους χάρακες, και μη μου πείτε να βρω κάτι ειδικά πλαστικά πανάκριβα χαραρακάκια, είναι αστεία. πφφ.....

https://www.amazon.co.uk/Advent-5m-Vice-Versa-Tape-Measure/dp/B004ISVQLM

• Like 1

Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Γιαγκο  για το αποπανω κειμενο....

Αν κ ξερω αυτη την ιστορια , καλο ειναι να την μαθαινουν οσο το δυνατον περισσοτεροι.

Κατι αντιστοιχο εγινε κ με το Λεφα , που ειχε φτιαξει την πρωτη ,εξ ολοκληρου, Ελληνικη μοτο κ ειχε παρομοια καταληξη...

Καλο θα ηταν [αν μπορει καποιος] να μπει κ η δικη του προσπαθεια εδω...

• Like 6

Να σας αλλαξω κλιμα και να σας πω καλησπερα σας!

Εχω αρχισει να ξεμενω απο μπαταρια. Τελικα γερασαμε κ δε θελαμε να το πιστεψουμε :p

Παρολα αυτα δε σταματαω κ αρχιζω με τα σιδερα :hehe:

Αντι να οηγαινω στα μαλακά το χοντραινω το πραμα :p Η κατασταση μου χρήζει ιατρικης γνωματευσης επειγόντως  :hehe:

Αυριο θα πεσει μπετό να γινουν βραχος που λεει και ο μαστροΣτελιος :)

20180305_085734.jpg

Ποκυ κριμα παντως που δεν εχω χρονο για κανα βιντεο ή καποιες φωτογραφιες. Θα ηταν ωραια ποστακια στα μαστορεματα ημερας...

• Like 3

Τα περασα. Περασα ασετον πρωτα  και μετς μινιο. Διαλεξα το πορτοκαλι.

Αυριο θα τρίψω ελαφρα και θα περασω δευτερο χερι μινιο. Θα περιμενω τον σοβατζη να περασει το μαρμαρο και το μονωτικο τσιμεντο κ μετα θα πεσει το τελικο χρωμα σε δυο χερια. 

• Like 3

πριν 2 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Τα περασα. Περασα ασετον πρωτα  και μετς μινιο. Διαλεξα το πορτοκαλι.

Αυριο θα τρίψω ελαφρα και θα περασω δευτερο χερι μινιο. Θα περιμενω τον σοβατζη να περασει το μαρμαρο και το μονωτικο τσιμεντο κ μετα θα πεσει το τελικο χρωμα σε δυο χερια. 

Κ οταν τελειωσεις ,ξερεις που θα μαστε μαζεμενοι αυριο !!!!!!!!:hehe:

• Haha 1