Jump to content

Χαλαρή κουβεντούλα (το ΠΟΘ του μάστορα :p) και προτάσεις για τη βελτίωση της κατηγορίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST)

Recommended Posts

On 7/2/2018 at 11:30 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Δε ξςρω τι συνταγη εχουν οι ιαπωνες

Δέν είναι θέμα συνταγής αλλά κουλτούρας αυτού του λαού.  Βεβαίως και έχουν πολυεθνικές με συγκεκριμένα συμφέροντα. Τα συμφέροντα αυτά όμως έρχονται σε αντίθεση με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την ίδια την ζωή.

Hikikomori: Ένα εκατομμύριο άνθρωποι-νησιά στην Ιαπωνία

Παράθεση

Ο Fuminori Akoa, 29 ετών είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του εδώ και έναν χρόνο. Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι ένας σπουδαίος άνδρας και θα μπορούσε να κάνει εξαιρετικά πράγματα αλλά δεν κάνει πάντα το καλύτερο που μπορεί»

“Οι hikikomori νιώθουν ένα βαθύ αίσθημα ντροπής που δεν μπορούν να εργαστούν σε μια δουλειά όπως οι περισσότεροι «κανονικοί» άνθρωποι. Θεωρούν ότι οι ίδιοι δεν αξίζουν τίποτα και δεν έχουν τα προσόντα για να είναι ευτυχισμένοι. Οι περισσότεροι νιώθουν ότι απογοήτευσαν / πρόδωσαν τις προσδοκίες των γονιών τους

• Like 2
  • Sad 1

Αγαπη περιμενουμε εντυπωσεις απ τα μαστορια της οικοδομης για τον κοφτη νυχιων:) κ τ αλλα εργαλεια που τους εμφανιζεις....

Τους βλεπω στο τελος να σκιζουν τα πτυχια τους:p σε ομαδικη τελετη στον κηπο!!!!!!!!!!!

Οριακα:p καλησπερες, δυσκολη μερα σημερα.....

• Like 1

Το βάζω εδώ μιας και αφορά τους μάστορες :

Χαρίζω 2 δωροεπιταγές από την έκθεση Elec Tec για αγορά εργαλείων

Η πρώτη είναι για 30 ευρώ και αφορά αγορές εργασλείων Stanley Fatmax άνω των 200 ευρώ

Η δεύτερη είναι για 10 ευρώ και αφορά αγορές εργαλείων χειρός και αποθήκευσης Stanley και Expert by Facom.

Ισχύουν για αγορές μέχρι 15/3/2018 και εξαιρούνται τα πολυκαταστήματα (praktiker κλπ)

IMG_20180226_175025729.jpg

• Like 7
  • Agree 1

Παιδιά μια σύντομη ερώτηση! Έχετε κάποια άποψη περί χρωμάτων; Ποια εταιρία να διαλεξω για να αγοράσω χρώματα; Αν παίζει κάποιο ρόλο για εσωτερικό χώρο προορίζονται για το καινούριο σπίτι! 

Εγώ μέσα-έξω σε μεγάλη μονοκατοικία χρησιμοποίησα της Vechro  https://www.vechro.gr/  έμεινα ευχαριστημένος !!!!

Και τώρα με τέτοια βάφω με πιστόλι κουφώματα ξύλινα με βελατούρα και ριπολίνες νερού και στρώνουν υπέροχα.

Έχω επίσης χρησιμοποιήσει και τα βερνίκια ξύλου και είναι πολύ καλά.

• Like 1
  • Agree 1

Μα τον θεό βαρέθηκα να κουράζω τα μάτια και το μυαλό μου, απλές δουλειές με καθυστερούν και κάνω λάθη. :rant85:

Όντας αριστερόχειρας ξεδιπλώνω το μέτρο και βλέπω τους αριθμούς ανάποδα, τώρα θα σας μοιάζει αστείο αυτό που γράφω αλλά μου γίνεται το μυαλό σαλάτα. 

Σήμερα τα έκανα κ@λος στα μετρήματα και έκοψα λάθος. Το ίδιο θέμα έχω και με τους χάρακες, και μη μου πείτε να βρω κάτι ειδικά πλαστικά πανάκριβα χαραρακάκια, είναι αστεία. πφφ.....

• Haha 1
  • Sad 1