Jump to content

Χαλαρή κουβεντούλα (το ΠΟΘ του μάστορα :p) και προτάσεις για τη βελτίωση της κατηγορίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST)

Recommended Posts

Το έχω μερικούς μήνες, όταν το πήρα ο φορτιστής δεν λειτουργούσε και το πήγα σέρβις. https://www.skroutz.gr/s/8583847/Bulle-PLCDL-M130JST.html

Από τότε έχει φορτίσει δύο μόνο φορές την μπαταρία και τώρα πάλι τα ίδια. Για να δούμε πάλι....

edit: επίσης ανακάλυψα μια ομοιότητα της ηλεκτροκόλλησης που πρόσφατα πήρα https://www.skroutz.gr/s/9158653/Mat-tech-MMA-200T1.html με τις παρακάτω και με έχουν ζώσει τα φίδια...

Έγινε επεξεργασία από Lakisss

πριν 1 ώρα, το μέλος Lakisss έγραψε:

επίσης ανακάλυψα μια ομοιότητα της ηλεκτροκόλλησης που πρόσφατα πήρα https://www.skroutz.gr/s/9158653/Mat-tech-MMA-200T1.html με τις παρακάτω και με έχουν ζώσει τα φίδια...

Εμ τώρα σε ζώσανε τα φίδια?

Εάν γκουγκλιζες το Mat-tech πριν την πάρεις θα έβλεπες ότι εκτός Ελλάδας δεν υπάρχει πουθενά.

Όπως και τόσα άλλα έρχεται από τα βάθη της Κίνας με το όνομα που διάλεξε ο εισαγωγέας.

Εγω εχω αλλη απορια. Στα χρηματα αυτα περιμένετε/περιμενουμε κατι αριστο; Ή πιστευετε οτι μια στο τοσο που θα τη χρειαστειτε δε θα ανταποκριθει;

Την εχω καιρο. Την εχω δουλεψει αρκετα. Εχω δουλεψει για δεκαλεπτο αλλα και 3 ωρο σερι. Δε πα να ειναι απο Κινα ή να λενε οτι θελουν; Εμενα με καλυπτει. Όταν θα θελω ηλεκτροκολληση καθε μερα τοτε ναι θα παω σε κατι πιο σοβαρο κ γνωστο. 

Οποτε γιατι να σε ζωσουν τα φιδια ρε συ Νικο;

Απειρα τετοια παραδείγματα θα βρεις για ολα τα εργαλεια. Κατσε κανε τη δουλεια σου κ αν χαλασει το κοιτας. Το να αγχωνεσαι πριν κ να χαλιεσαι δεν αξιζει... Ειδικα τετοιες μερες :)

• Like 4

πριν 3 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Οποτε γιατι να σε ζωσουν τα φιδια ρε συ Νικο;

Γιατί αυτή του βίντεο δεν εχει καν γείωση. Θα προσπαθήσω να δω απ' τις γρίλιες και το πολύ πολύ θα την ανοίξω να μου φύγει η ιδέα.

Το λοιπόν . . . Χρόνια Πολλά και καλά ! :)

Αυτό κατ' αρχήν και όλα τα άλλα μετά !

Το πρώτο video δείχνει μια ηλεκτροσυγκόλληση που  έχουν μερακλώσει οι  πυκνωτές του πρωτεύοντος και καπνίζουν αρειμανίως!

Αυτό συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια, έ και αν είναι τσινουά, απλά είναι πιο πιθανό!

Το δεύτερο δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο, πέρα από την μηχανουργικά πολύ μέτρια κατασκευή, δεν είδα κάτι εξαιρετικά επιλήψιμο, πέρα από την αισιοδοξία για το ρεύμα εξόδου!

Συνεπώς, όπως μια χαρά το είπε και η Αγάπη, μην την κλαις  πριν να πεθάνει, γιατί απλά μπορεί να σου κρατήσει μια χαρά !

Ε και αν δεν, εντάξει ευτυχώς που δεν τα έχωσες χοντρά!

Εσύ ήδη την χρησιμοποίησες αρκετά και δεν είδες κάτι περίεργο, οπότε ξεκινάς από καλή βάση ! :)

πριν 12 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε:

Γιατί αυτή του βίντεο δεν εχει καν γείωση. Θα προσπαθήσω να δω απ' τις γρίλιες και το πολύ πολύ θα την ανοίξω να μου φύγει η ιδέα.

Inverter σημαίνει ανόρθωση με το καλημέρα. Καμία σχέση δεν έχει το DC ρεύμα που διαχειρίζεσαι  με το AC της εισόδου.

Θα έχεις πρόβλημα αν ενώ δουλεύεις πλημμυρίσει το δωμάτιο και τα νερά φτάσουν στην είσοδο της ηλεκτροκόλλησης  που είναι στο ανώτατο σημείο.

Στους 10 πόντους νερό παίρνεις δρόμο : P

Για ψυχολογικούς λόγους κάνε μια τρύπα στο σασί και βίδωσε μια γείωση

• Like 1
  • Agree 1

Κ εγω μια  TOTAL εχω, καρακινεζικη που εφερνε ο Δριβας στη Θηβων  πριν κλεισει, Νικο....

150 την ειχα παρει ,μαζι με ηλεκτρονικη μασκα, πριν 3 χρονια κ την παλευει ακομα μια χαρα... με πολυ περιστασιακη χρηση βεβαια....

Καλή Χρονιά στα μαστόρια και στη μαστόρισα της παρέας!  :D

Με γεμάτες μπαταρίες, ξανά προς τη δόξα ( :wall: ) τραβάμε ! :huh:

Πρώτη μέρα επάνοδος στη δουλειά . . .  δείξτε καταννόηση ! ! !  :hehe:

• Like 2

Καλημέρα. Καλή Χρονιά σε όλους. 

πριν 2 ώρες, το μέλος Seafalco έγραψε:

Πρώτη μέρα επάνοδος στη δουλειά . . .  δείξτε καταννόηση ! ! !  :hehe:

Έχεις όλη μου την συμπαράσταση και κατανόηση! :hehe:

• Like 1
  • Agree 1