karmen1983 Νοέμβριος 17, 2017 Author #601 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 E αφου ξέρεις οτι έχουμε παραδοση εδω στη περιοχη. Το νου της να εχει η ΔΕΗ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 17, 2017 #602 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 Η ΔΕΗ προσπαθεί πάση δυνάμει ! Για να μη μένει ο κόσμος σβηστός, έχουμε γίνει . . . τσιπούρες ! ! ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 17, 2017 #603 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος Seafalco έγραψε: και το απίθωσα πάνω στο καλοριφέρ μπας και στεγνώσει ! ! πως φαίνεται το χρήμα... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panava Νοέμβριος 19, 2017 #604 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2017 (edited) Καλημέρα, Καλή Κυριακή. Και η βροχή συνεχίζεται... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 19, 2017 από panava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 19, 2017 #605 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2017 Και μόλις είπαν στις ειδήσεις, ότι υπάρχει προειδοποίηση ότι όγκου νερού κατεβαίνουν από τον Πατέρα προς τη Μάνδρα ! ! ! Καλημέρα μας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Νοέμβριος 19, 2017 #606 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2017 Ποοοοολυ νερο για πολυ ωρα.....Ελπιζω να μην γινει τιποτα. Ριχνει τον ασταλαγο για πανω απο 1 ωρα κ συνεχιζει! Καλημερες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Νοέμβριος 20, 2017 #607 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2017 Kαλημέρα Καλή βδομάδα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panava Νοέμβριος 20, 2017 #608 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2017 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Χρόνια καλά και ευτυχισμένα Αγάπη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panava Νοέμβριος 20, 2017 #609 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2017 πριν 16 ώρες, το μέλος f117 έγραψε: @panava σιγά...εγώ εκεί είμαι κάθε μέρα :| Να περάσεις τότε για καφέ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Νοέμβριος 21, 2017 #610 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2017 kαλημερες δροσερες... Μου λειπουν τα καλοκαιρινα 40αρια!!!!!!!!!!!!!! Ρεπο σημερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 21, 2017 #611 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2017 Ελα να σφιξει λιγο το δερματακιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeps Νοέμβριος 22, 2017 #612 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 Ερώτηση, μόνο εγώ ζηλεύω το νέο ανανεωμένο άβαταρ του @f117 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 22, 2017 #613 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 @karmen1983 σε ψάχνει ο georgeee χαχαχαχαχααχχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfa19mj Νοέμβριος 23, 2017 #614 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2017 Καλημέρα εμένα με ζαλίζει έτσι που αναβοσβήνει σαν φλας φεραρι , μου αποσπά την προσοχή και δεν διαβάζω το φόρουμ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 23, 2017 #615 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2017 σε επόμενη φάση θα αναβοσβήνουν και τα ποστ του εναλλάξ με το αβαταρ... του τομμυ θα χοροπηδάνε τα ποστ σαν το προβατάκι του καλημέρες.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Νοέμβριος 24, 2017 #616 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2017 Μαυροπαρασκευη...ειδα αφιονισμενους-ες, να τρεχουν σαν προβατα .Eιδα 9 στους 10 να αγοραζουν πραγματα που δε χρειαζονται. Ειδα χαος στους δρομους,απιστευτα παρκαρισματα εξω απο πολυκαταστηματα κ αλλοπροσαλες συμπεριφορες... Συμπερασμα....Δεεεεν υπαρχει σωτηρια. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 24, 2017 #617 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2017 πφφφφφφ........μπούρδες....... 9 στις 10 "προσφορές" είναι απλά ίδιες με την χαμηλότερη τιμή που υπήρχε έξω πρίν απο μαυροπαρασκευή.... Εγώ δεν πήρα τίποτα..... η γυναίκα πήρε κάτι παπούτσια........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfa19mj Νοέμβριος 24, 2017 #618 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2017 Εμένα πάντως μου φάνηκε μια συνηθισμένη μαύρη μέρα νοοτροπίας όπως και όλες οι άλλες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeps Νοέμβριος 24, 2017 #619 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2017 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος Stelios13 έγραψε: Eιδα 9 στους 10 να αγοραζουν πραγματα που δε χρειαζονται. +1 επίσης κάτι που διάβαζα στο ίντερνετ. ελπίζω να μήν υπάρχει θέμα που το βάζω: Παράθεση Μαύρη Παρασκευή ή Παγκόσμια Ημέρα Δράσης ενάντια στον καταναλωτισμό (#BuyNothingDay); Η δύναμη που έχουμε ως καταναλωτές είναι τεράστια. Ας την εκμεταλλευτούμε για να φέρουμε θετική αλλαγή, που θα κάνει την παραγωγή προϊόντων φιλική προς το περιβάλλον και θα προσφέρει δίκαιη εργασία! Κάτι το οποίο διάβαζα σήμερα και ενώ με θεωρώ "φανατικό" των εργαλείων του λιντλ,ή μπάτζετ κατηγορίας από Λερόυ-Einhell ως ερασιτεχνης με σφικτό μπάτζετ . Ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να πετάξω κάποιο εργαλέιο ως τώρα(προσπαθώ να κάνω ανακατασκευές αλλά και upcycling (σαν να λέμε ανακύκλωση των προιόντων αλλά σε κάποια άλλη μορφή/για κάποιο άλλο σκοπό) αλλά έχω μερικά εργαλεία που τα βλέπω στο άμεσο μέλλον να βγαίνουν άχρηστα... Αναρωτιέμαι λοιπόν... σε ποιά χωματερή θα καταλήξουν όλα αυτά? Ποιοι τα έφτιαξαν αυτά τα εργαλεία? Σε τί συνθήκες? Πόσο πληρώθηκαν? Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες για να μή γίνει πολιτικό το μήνυμα,αλλά με τρώει και εμένα αυτός ο καταναλωτικός κύκλος που υπάρχει στις μέρες μας. Για όποιον έχει όρεξη ένα ωραίο αρθρό για τη σημερινή μέρα. Spoiler → Όταν αγοράζεις κάτι, δώσε βάρος στην ποιότητα και όχι την ποσότητα. Ένα ποιοτικό προϊόν θα κρατήσει περισσότερο, επομένως θα αξίζει ακόμα και αν κοστίζει λίγο παραπάνω. Δώσε επίσης βάρος σε δύο ακόμα σημαντικούς παράγοντες: πόσο φιλική προς το περιβάλλον είναι η διαδικασία παραγωγής του; Και πόσο δίκαιη είναι η εργασία για τον άνθρωπο που το παρήγαγε από άποψη ασφάλειας και απολαβών; λινκ Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 24, 2017 από georgeps 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 25, 2017 #620 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2017 Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο ! ! ! Χαλαρά και με τέμπο ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts