Jump to content

Χαλαρή κουβεντούλα (το ΠΟΘ του μάστορα :p) και προτάσεις για τη βελτίωση της κατηγορίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST)

Recommended Posts

Μαυροπαρασκευη...ειδα αφιονισμενους-ες, να τρεχουν σαν προβατα .Eιδα 9 στους 10 να αγοραζουν πραγματα που δε χρειαζονται. 

Ειδα χαος στους δρομους,απιστευτα παρκαρισματα εξω απο πολυκαταστηματα κ αλλοπροσαλες συμπεριφορες...:wall:

Συμπερασμα....Δεεεεν υπαρχει σωτηρια.:(

• Like 7

πφφφφφφ........μπούρδες....... 9 στις 10 "προσφορές" είναι απλά ίδιες με την χαμηλότερη τιμή που υπήρχε έξω πρίν απο μαυροπαρασκευή....

Εγώ δεν πήρα τίποτα..... η γυναίκα πήρε κάτι παπούτσια........ :pc:

πριν 2 ώρες, το μέλος Stelios13 έγραψε:

Eιδα 9 στους 10 να αγοραζουν πραγματα που δε χρειαζονται. 

+1 :(:(

επίσης κάτι που διάβαζα στο ίντερνετ. ελπίζω να μήν υπάρχει θέμα που το βάζω:

Παράθεση

Μαύρη Παρασκευή ή Παγκόσμια Ημέρα Δράσης ενάντια στον καταναλωτισμό (#BuyNothingDay); Η δύναμη που έχουμε ως καταναλωτές είναι τεράστια. Ας την εκμεταλλευτούμε για να φέρουμε θετική αλλαγή, που θα κάνει την παραγωγή προϊόντων φιλική προς το περιβάλλον και θα προσφέρει δίκαιη εργασία!

Κάτι το οποίο διάβαζα σήμερα και ενώ με θεωρώ "φανατικό" των εργαλείων του λιντλ,ή μπάτζετ κατηγορίας από Λερόυ-Einhell ως ερασιτεχνης με σφικτό μπάτζετ .

Ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να πετάξω κάποιο εργαλέιο ως τώρα(προσπαθώ να κάνω ανακατασκευές αλλά και upcycling (σαν να λέμε ανακύκλωση των προιόντων αλλά σε κάποια άλλη μορφή/για κάποιο άλλο σκοπό)  αλλά έχω μερικά εργαλεία που τα βλέπω στο άμεσο μέλλον να βγαίνουν άχρηστα... Αναρωτιέμαι λοιπόν... σε ποιά χωματερή θα καταλήξουν όλα αυτά? Ποιοι τα έφτιαξαν αυτά τα εργαλεία? Σε τί συνθήκες? Πόσο πληρώθηκαν?

Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες για να μή γίνει πολιτικό το μήνυμα,αλλά με τρώει και εμένα αυτός ο καταναλωτικός κύκλος που υπάρχει στις μέρες μας.

Για όποιον έχει όρεξη ένα ωραίο αρθρό για τη σημερινή μέρα.

Spoiler

→ Όταν αγοράζεις κάτι, δώσε βάρος στην ποιότητα και όχι την ποσότητα. Ένα ποιοτικό προϊόν θα κρατήσει περισσότερο, επομένως θα αξίζει ακόμα και αν κοστίζει λίγο παραπάνω. Δώσε επίσης βάρος σε δύο ακόμα σημαντικούς παράγοντες: πόσο φιλική προς το περιβάλλον είναι η διαδικασία παραγωγής του; Και πόσο δίκαιη είναι η εργασία για τον άνθρωπο που το παρήγαγε από άποψη ασφάλειας και απολαβών;

λινκ

Έγινε επεξεργασία από georgeps
  • Agree 1