Jump to content

Χαλαρή κουβεντούλα (το ΠΟΘ του μάστορα :p) και προτάσεις για τη βελτίωση της κατηγορίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST)

Recommended Posts

Καλημέρα! 

Εδω κατά Καστελα μερια απλα εχει σκοτενιασει για τα καλα !

Ετοιμάζεται να ριξει καρέκλες και πολύ φοβαμαι οτι θα παει και σε πληρη επιπλωση! :p

Αντε καλη δυναμη σε όλους ! :D

• Like 1

Αγάπη έχει καμιά φωτό με το τα καδρόνια του ονυχοδρόμιου επάνω στον τορνο ?

Από τις αναλογίες αν είναι σε σωστή γωνία μπορεί να βγεί και τώρα συμπέρασμα ! :)

Μόλις τώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Αν ειναι 80 κανει 78 θελω

Θα δουλευτεί αντικείμενο σκληρό επάνω ?

Ρωτάω για να δω πόσο πίσω μπορώ να τραβήξω την κουκουβάγια με ασφάλεια!

Για το ονυχοδρομειο ενδιαφέρομαι. Τα σημεια που εκανα το Γ τα εχει ξεσκισει και ελεγα να τα εκανα με σιζαλ γιατι η μοκετα δε τη παλεψε... λογικο θα μου πεις :p

Για δες εδω

Απο κινηυο ειμαι κ δεν μου ειναι ευκολο τωρα. Αλλα νομιζω ηταν καπου στο 60. Μπορει να κανω κ λαθος βεβαια

Από ότι βγαίνει από τις αναλογίες (με καδρόνι 8χ8 που ήταν) το μήκος τους ήταν 45 cm.

Αλλά απ΄' ότι βλέπω στις φώτο, είχαμε και τον κεντροφορέα  και τον εργαλειοφορέα επάνω, κανονικά.

Αν βγει η πόντα τελείως και μπει ο καβαλάρης τέρμα δεξιά στις γλίστρες, τότε παίρνει αυτό που θες και περισσεύει κιόλας πιστεύω.

Το πολύ πολύ να πάει το σεπόρτ κάτω από το ξύλο να βγει ο εργαλειοδέτης από επάνω και απλά να μετακινείται το σεπόρτ δεξιά -αριστερά  ανάλογα

ώστε να μην εμποδίζει στο τύλιγμα του σιζάλ.

Αγάπη νομίζω ότι γίνεται, αλλά στο σίγουρο θα στο πω τη Παρασκευή, ή και πιο νωρίς, ανάλογα αν θα βρω κάποιον να μου μετρήσει την απόσταση!

Άντε καλό βράδυ ! :)

• Like 1

6 hours ago, karmen1983 said:

Το δοκιμαστικό είναι ειδικό για να κοιτάς αν έχει στεγνώσει καλά το top coat? :hehe: 

και η πενσοτσιμπιδα?

ποσες εφαρμογες θα εχει ενα τετοιο εξιδικευμενο εργαλειο για νυχια εεε??:whip:

• Like 1
  • Haha 1

Καλησπέρα !

Μόλις μπήκα στο γραφείο, έβγαλα ότι ρούχο

η δεοντολογία επιτρέπει και το απίθωσα πάνω στο καλοριφέρ μπας και στεγνώσει ! ! :wall:

Κάθισα κι εγώ από δίπλα μπας και γλυτωσω τη πνευμονία και περιμένω να στεγνώσω!

• Like 1