Havic Μάρτιος 8, 2017 #101 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2017 (edited) @karmen1983 Πρώτα αν ήξερα ότι θα σε πειράξει τόσο δεν θα το έκανα… καταλαβαίνω (τώρα) ότι από την μεριά σου όταν το κάνουν 10 άτομα γίνετε ενοχλητικό, δεν είναι ότι ντρέπομαι να ανοίξω θέμα ή ότι βαριέμαι, δεν άνοιξα επειδή θεώρησα ότι δεν αξίζει να ανοίξω νέο θέμα με τίτλο «φριτέζα», δεν περίμενα να λάβω κάποια απάντηση για φριτέζα πόσο μάλλον όταν έχω περιορίσει τόσο τις επιλογές…. Απλά είπα στα πλαίσια της χαλαρής κουβέντας είπα να το ρωτήσω, anyway. Τα πλακάκια είναι μεγάλη δουλειά? αν μπορείς να τα βάλεις μόνη σου βάλτα, αρκετοί όταν είναι μερεμέτι το σνομπάρουν και το θεωρούν αγκαρία άσχετα που πληρώνονται με το παραπάνω! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2017 από Havic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 8, 2017 Author #102 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2017 το πρώτο το ξεχνάω και εγώ και εσύ κ από ότι σωστά κατάλαβες δεν εχουμε να κάνουμε με ενα ποστ τη μέρα. Απλά ειδικά σε αυτό το θέμα βαρέθηκα να κάνω σπλιτ και να γράφω κατα καιρούς τι και πως... Για τα πλακάκια τώρα είναι 14τμ πάτωμα και max 7τμ τοίχος που μάλλον θα γίνουν 5τμ γιατί θα μπουν ντουλάπια στον έναν. Ευτυχώς βρήκα άλλον άμεσα μίλησα μαζί του και θα συναντηθούμε να μου πει μια τιμούλα. Απλά δε μπορώ να καταλάβω αυτό το κυνήγι με το τουφέκι στους μαστόρους... Σαν να μην έχουν ανάγκη είναι... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 8, 2017 #103 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2017 Έφυγαν οι Αλβανοί και αυτοί που έμειναν είναι λίγοι. Μια γενιά δεν ασχολήθηκε με το θέμα αφού κανένας δεν μπορούσε να συναγωνισθεί τον Αλβανό που έπαιρνε ένα μεροκάματο σε ευρω και αγόραζε στην πατρίδα του οικόπεδο. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 8, 2017 Author #104 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2017 Ηδη ηρθε ο ανθρωπος να μετρησει. Έλληνας btw αντε να δουμε... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Μάρτιος 8, 2017 #105 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2017 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 9, 2017 #106 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2017 Άντε και άρχισε να ξανοίγει λιγάκι -όχι ότι με χάλασε η βροχή- αλλά για να φανούν τα ανοιξιάτικα χρώματα . . . Καλημέρα σε όλη τη παρέα ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Απρίλιος 3, 2017 #107 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 3, 2017 #108 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Αλλαντοκόπτης έκοψε άξονα την ώρα που έκοβα ψωμί. Έπονται φωτογραφίες σε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Απρίλιος 3, 2017 #109 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Ηδη ηρθε ο ανθρωπος να μετρησει. Έλληνας btw αντε να δουμε...@karmen1983 Τι τιμή σου έδωσε ο μάστορας αν επιτρέπεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 3, 2017 Author #110 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 300 ευρα για όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Απρίλιος 3, 2017 #111 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 300 ευρα για όλα Ωραία! Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 3, 2017 Author #112 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Σε αυτα που ειχα γραψει τοτε υπολογισε και 12 μετρα περιπου σοβατεπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Απρίλιος 4, 2017 #113 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 Μέσα στη τιμή η στα χρέωσε έξτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 4, 2017 Author #114 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 Μέσα όλα μαζί με μερικά ξηλώματα σε παλιά πλακάκια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 6, 2017 Author #115 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Μιας και δέχθηκα σήμερα ένα πολύ καλό δώρο θα κάνω και εγώ ένα δώρο σε κάποιον απο εσάς Χαρίζω το πολυεργαλείο PARKSIDE MULTI-PURPOSE TOOL PMFW 310 B1 Οποιος το θέλει ποστάρει απο κάτω Θα το δώσω ως έχει χωρίς εξαρτήματα. Μόνο το εργαλείο θα πάρει ο νέος κάτοχος και τη βάση για τα γυαλοχαρτα. Θα το ξεσκονίσω και θα το παραλάβει Like new Το παραλάβει δεν είναι τυχαίο Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να πάω ΕΛΤΑ, εκτός αν κάποιος θέλει να στείλει courier από εδώ και να αναλάβει τα έξοδα ή έχει γνωστό Αθηναίο που θα περάσει να το πάρει γι' αυτόν Cheers 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 6, 2017 #116 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Μιας και δέχθηκα σήμερα ένα πολύ καλό δώρο θα κάνω και εγώ ένα δώρο σε κάποιον απο εσάς Χαρίζω το πολυεργαλείο PARKSIDE MULTI-PURPOSE TOOL PMFW 310 B1 Οποιος το θέλει ποστάρει απο κάτω Θα το δώσω ως έχει χωρίς εξαρτήματα. Μόνο το εργαλείο θα πάρει ο νέος κάτοχος και τη βάση για τα γυαλοχαρτα. Θα το ξεσκονίσω και θα το παραλάβει Like new Το παραλάβει δεν είναι τυχαίο Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να πάω ΕΛΤΑ, εκτός αν κάποιος θέλει να στείλει courier από εδώ και να αναλάβει τα έξοδα ή έχει γνωστό Αθηναίο που θα περάσει να το πάρει γι' αυτόν Cheers Το έχω, πολύ καλό εργαλείο! Αν δεν το θέλει άλλος θα το πάρω (ευχαρίστως) για τον πατέρα μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Απρίλιος 6, 2017 #117 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Αν είναι σαν το φυσητήρι (το οποίο ζει και βασιλεύει και με έσωσε) το θέλω αν κάποιος άλλος δεν το έχει ανάγκη γράφομαι στη σειρά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 6, 2017 #118 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Μεγειά το καινούριο σου εργαλείο και καλοδούλευτο ! Να 'ναι καλά ο δωρητής! Αλλά κι' εσύ Αγάπη, που με τη σειρά σου θα κάνεις κάποιον χαρούμενο ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 6, 2017 Author #119 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Στέλιο ευχαριστώ! Να είναι καλά και να ζήσει σα τα ψηλά βουνά που λένε Αρη και Γιώργο επειδή δε θέλω να μπω στη διαδικασία να διαλέξω ανάμεσα στους δυο σας συνεννοηθείτε και μου λέτε ποιος θα περάσει να το παραλάβει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 6, 2017 #120 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Μιας και δέχθηκα σήμερα ένα πολύ καλό δώρο θα κάνω και εγώ ένα δώρο σε κάποιον απο εσάς Χαρίζω το πολυεργαλείο PARKSIDE MULTI-PURPOSE TOOL PMFW 310 B1 Οποιος το θέλει ποστάρει απο κάτω Θα το δώσω ως έχει χωρίς εξαρτήματα. Μόνο το εργαλείο θα πάρει ο νέος κάτοχος και τη βάση για τα γυαλοχαρτα. Θα το ξεσκονίσω και θα το παραλάβει Like new Το παραλάβει δεν είναι τυχαίο Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να πάω ΕΛΤΑ, εκτός αν κάποιος θέλει να στείλει courier από εδώ και να αναλάβει τα έξοδα ή έχει γνωστό Αθηναίο που θα περάσει να το πάρει γι' αυτόν Cheers Θα εμπαινα και εγω στην ουρά , μιας και απο εργαλεία δεν εχω τιποτα (αν ηξερα τι κανει ομως ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts