UltraB Ιανουάριος 30, 2017 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Εννοείτε ρε Αγάπη! Έχω παραγγείλει ήδη ένα δοχείο κόκκινο, Πάσχα έρχεται (@wrong method). @tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιανουάριος 30, 2017 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 Πάσχα δυστυχώς δεν μπορώ,έχω κλείσει γύρισμα με αστροκατ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιανουάριος 30, 2017 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 πριν 16 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Το εχει δει κανεις αυτο; Ναι... πρέπει να έχει περίπου 1 χρόνο. Αυτά το πετύχατε κάπου? και αυτό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 30, 2017 Author #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 φερε μερικά τετοια να ψεκάσω έναν γνωστό μου που λαδώνεται κάθε φορά που τρώει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιανουάριος 30, 2017 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2017 To 2o (Nanoprotech) έχει μπει στην λίστα του Σίντλερ (είναι μεγάλη ) για αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιανουάριος 31, 2017 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 πριν 57 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ο λάκης είχε καταπληκτική ιδέα και μιας και τα είπαμε στο Skype ας τα πω εδώ Το επάνω μέρος με το Γ έδωσε την ιδέα να μοιάζει με πολεμίστρα και να γινει περιμετρικά έτσι Επίσης να ανοιγει μια πόρτα που θα πέφτει με δύο αλυσίδες στο πλάι και να μοιάζει περισσότερο με κάστρο Και η πόρτα να έχει αυτό το σχήμα Και να ανοικτουν και μικρά παράθυρα στα άλλα πλαϊνά Ε ρε το μπαγάσα τον Λάμπη δόξες και τιμές Λέω να του βάλω και μία σημαία τέρμα πάνω με μία πατούσα για έμβλημα Κανόνισε να το έχει στην γιορτή του Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 31, 2017 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 Περιμένω την τσόχα ελπίζω αύριο και μεθαύριο τα ξύλα Ολα τα άλλα βίδες κλπ αγοράστηκαν σήμερα οπότε μένει να έρθουν και τα υπόλοιπα να αρχίσει το build Θεωρώ ότι θα το προλάβω μη μου κρατά και μούτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιανουάριος 31, 2017 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 Ελα και το σήμα για τον θυρεό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 31, 2017 Author #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος Asxetius έγραψε: Ελα και το σήμα για τον θυρεό... Για να μη ξεφύγουμε στο άλλο θέμα εδώ Ξεκίνα το στο cnc γιατί αυτό που έχω πρόσβαση εγώ είναι σε φάση επισκευής/αναβάθμισης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Ιανουάριος 31, 2017 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος karmen1983 έγραψε: Για να μη ξεφύγουμε στο άλλο θέμα εδώ Ξεκίνα το στο cnc γιατί αυτό που έχω πρόσβαση εγώ είναι σε φάση επισκευής/αναβάθμισης Πες διαστάσεις και θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 31, 2017 Author #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2017 Μόλις τελειώσω με το όλο κατασκευασμα θα σου πω για να δω που θα έχω χώρο (ειναι σε πόρτα βεράντας και δε μπορώ ακόμα να έχω εικόνα που και πως θα παέι τι. Θα συννενοηθούμε και σε πμ για το τι θες να σου στείλω από ξυλα και πόσο θα κοστίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Φεβρουάριος 1, 2017 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2017 καλησπέρα, μια ερώτηση, κοίταγα ενα ρουτερ και στα χαρακτηριστικά του απο οτι κατάλαβα έλεγε οτι παίρνει κοπτικά 8 και 6mm. μετά κοίταξα κάτι κοπτικά και είδα οτι σε όλα οι διαστάσεις τους ήταν σε ίντσες. τα κοπτικα που ειναι πχ 1/4" θα ταιριάζουν στα 6mm που παίρνει το ρουτερ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Φεβρουάριος 1, 2017 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2017 Σε περίπτωση που δεν έχει το ρούτερ στην συσκευασία, θα χρειαστείς ένα "σφικτήρα" για 6,35mm (1/4)<<<<<<<<<<< σφικτήρας (collet reducer) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 1, 2017 Author #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2017 πριν 33 λεπτά, το μέλος DioNiSis έγραψε: τα κοπτικα που ειναι πχ 1/4" θα ταιριάζουν στα 6mm που παίρνει το ρουτερ? όχι πρέπει να πάρεις το ανάλογο collet Δες εδώ που έκανα ένα παρόμοιο σχόλιο πριν καιρό edit: Με έφαγε λάχανο ο απο πάνω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Φεβρουάριος 1, 2017 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος karmen1983 έγραψε: edit: Με έφαγε λάχανο ο απο πάνω Mπαα... άργησα και εγώ. 33 λεπτά ήταν η ερώτηση στον αέρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Φεβρουάριος 1, 2017 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2017 Όποιος μπορεί να βοηθήσει έχω γράψει αναλυτικά σ'αυτό το post (για να μην ανοίγω θέμα, αν χρειαστεί μου λέτε) θέλω να βάψω γαλβανιζέ μέταλλο & χρειάζομαι αστάρι (σε σπρέι αν υπάρχει) αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Φεβρουάριος 1, 2017 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος idonthave έγραψε: Όποιος μπορεί να βοηθήσει έχω γράψει αναλυτικά σ'αυτό το post (για να μην ανοίγω θέμα, αν χρειαστεί μου λέτε) θέλω να βάψω γαλβανιζέ μέταλλο & χρειάζομαι αστάρι (σε σπρέι αν υπάρχει) αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω. Με τα Μorris είμαι ευχαριστημένος. Χρώματα και αστάρια. Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει... http://www.tomara.gr/index/products/paints_lacquers?row=12154 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 7, 2017 Author #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα πεταχτώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Φεβρουάριος 7, 2017 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 (edited) Μην πάρεις χρήματα ή την πιστωτική μαζί σου Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2017 από Asxetius 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 7, 2017 Author #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Το κακό είναι ότι εκεί μάλλον θα περάσει και πίστωση Μίλησα πριν λίγο με το μαγαζί και μάλλον θα ειναι εκει το φορτηγό μέχρι τις 2-3 το μεσημέρι. Θα πάω να πιω πρωινό καφέ και θα φύγω για μεσημεριανό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts