karmen1983 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2016 Καλώς μας ήρθατε Το θέμα αύτό είναι κάτι σαν ΠΟΘ και όχι για ερωτήσεις απαντήσεις για λύσεις προβλημάτων που μας απασχολούν. Γι' αυτά κάνουμε νέο θέμα. Επίσης μπορείτε να κάνετε τις προτάσεις σας για αλλαγές/βελτιώσεις στην κατηγορία 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 9, 2016 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 (edited) Καλορίζικη η νέα κατηγορία. Μην διστάσετε να ποστάρετε κατασκευές σας, η να ρωτήσετε τυχόν απορίες. Κάτι που εσείς θεωρείτε εύκολο η δεδομένο, ίσως να αποτελεί κάτι νέο για κάποιον άλλο. Όσο ζούμε μαθαίνουμε. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2016 από Lakisss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Δεκέμβριος 9, 2016 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 Ένα μεγάλο μπράβο από εμένα ! Ήρθε το πληρωμα του χρόνου τελικά να αποκτήσει το στέκι της η κοινότητα των μαστόρων μας! Αγάπη πολύ καλή η υλοποίηση και η κατηγοριοποίηση του subforum! Ώρα να ανασκουμπωθούμε ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 9, 2016 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 Ευχαριστω Θεε μου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 9, 2016 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος Papakitou έγραψε: Ευχαριστω Θεε μου Παρακαλώ 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nameless1 Δεκέμβριος 9, 2016 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 Τέλεια! διακριτά θέματα για τις βασικές κατηγορίες, πολύ καλή οργάνωση!! ας ανασκουμπωθούμε λοιπόν!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 9, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος Nameless1 έγραψε: ας ανασκουμπωθούμε λοιπόν!! Αυτό περιμένουμε!!! τα εργαλεία και οι κατασκευές για κάποιον που ασχολείται με υπολογιστές είναι κάτι καθημερινό. Δεν ειναι μακριά το ένα από το άλλο. Η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων είναι!!! Αντε πάρτε φόρα και κάντε μας να νιώθουμε ότι δεν προλαβαίνουμε να το ξαναοργανώσουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 9, 2016 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 Τρομερο το section Αγαπη.... Εχω λιωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
koinos123 Δεκέμβριος 9, 2016 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 Τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που δημιούργησαν αυτή τη γωνιά του μάστορα! Ωραία θέματα, ωραίοι οδηγοί. Διαβάζοντάς τα πιστεύω ότι θα γίνουμε καλύτεροι μάστορες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 9, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2016 Παίδες επειδη θα χασω τη μπαλα με τα πμ ή θα ξεχασω να απαντησω σε καποιον και δεν ειναι ομορφο, αυτο το θεμα το ανοιξα για να γινουν καποιες προτασεις. Οπότε, μπορειτε να το ποσταρετε εδω και να το συζητησουμε ολοι μαζι. Το οτι συμμετεχω στην κατηγορια δε σημαινει οτι κανω κουμαντο κ πρεπει να ποσταρω εγω τα παντα ή να τα εγκρινω Δειτε το σαν ενα οποιοδηποτε αλλο σημειο του φορουμ. Δημιουργηστε το θεμα σας κανετε τη κουβέντα σας κ περαστε καλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 17, 2016 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2016 Είμαι χάλια αλλά δε μπορώ να κάτσω στα αυγά μου Αν δεν φάω κανα χέρι θα επιστρέψω με μία κατασκευή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Ιανουάριος 19, 2017 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2017 Εδώ βλέπετε τον @Seafalco σε τρομερή προσπάθεια προσπαθώντας να "σταματήσει τον τόρνο" για τα μάτια μιας............. γάτας 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 19, 2017 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Εδώ βλέπετε τον @Seafalco σε τρομερή προσπάθεια προσπαθώντας να σταματήσει τον τόρνο για τα μάτια μιας............. γάτας Τι φτιάχνει, νυχοδρόμιο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 19, 2017 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2017 Ναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 19, 2017 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Εδώ βλέπετε τον @Seafalco σε τρομερή προσπάθεια προσπαθώντας να "σταματήσει τον τόρνο" για τα μάτια μιας............. γάτας Και για τα νύχια επίσης ! ! ! Α ! παπα! ! ! Με "έδωσες στεγνά" ! Παρά την εμφανή προσπάθεια (!), τελικά, σαν εύκολα βγήκαν! Σε σχέση με την προηγούμενη φορά . . . καμία σχέση ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 19, 2017 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2017 όντως ξεπετάξαμε 4 στο χρόνο που κάναμε το ένα τη προηγούμενη φορά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 20, 2017 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Μπορω να βαλω επιτοιχια βαση για τηλεοραση σε τοιχο που ενδιαμεσα περναει πορτα συρομενη; Μια σκεψη ειναι με μεταλλικα ουπατ.. δεν ξερω ακριβως το παχος του τοιχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 20, 2017 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος Papakitou έγραψε: Μπορω να βαλω επιτοιχια βαση για τηλεοραση σε τοιχο που ενδιαμεσα περναει πορτα συρομενη; Μια σκεψη ειναι με μεταλλικα ουπατ.. δεν ξερω ακριβως το παχος του τοιχου Ο τοίχος, λογικά, είναι μια σειρά τούβλο, κενό και πάλι τούβλο οπότε γιατί να έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα; Και απλά ούπα θα κάνουν, εκτός αν μιλάς για τοίχο γυψοσανίδα. Για τι μέγεθος (και τύπο) τηλεόραση μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 20, 2017 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Επειδη δεν ειναι σε χωρο δικο μου και απλα θελω να κανω μια εξυπηρετηση, δεν ειναι γυψοσανιδα. Η τηλεοραση ειναι 40αρα αν ειδα καλα..lcd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιανουάριος 20, 2017 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Την 46 Plasma μου στην κρεβατοκάμαρα (που πρέπει να είναι τα διπλά κιλά απ' αυτή που περιγράφεις) την έχω κρεμάσει με απλά πλαστικά ούπα και είναι μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts