Jump to content

Recommended Posts

Προσοχή με τους σφιγκτήρες. Είχα πάρει 2 σετ και σπάσανε σχεδόν όλοι, στη λαβή, από το σφιξιμο τού χεριού.

Δεν πιστεύω ότι είμαι τόσο πολύ "μπρατσόνι" ... ?

• Like 2
  • Sad 1
  • Wow 1

θα πρεπει να ηταν μικρο στοκ που ειχε μεινει και τελειωσε οποτε περιμενουμε την νεα εκδοση με το καλο....

• Like 3
πριν 2 ώρες, το μέλος Τζίμης έγραψε:

Προσοχή με τους σφιγκτήρες. Είχα πάρει 2 σετ και σπάσανε σχεδόν όλοι, στη λαβή, από το σφιξιμο τού χεριού.

Επιβεβαιώνω, έχω σπάσει στο ίδιο σημείο. Εμένα είναι παλιά μοντέλα, αλλά γενικά θέλουν προσοχή. 

• Like 2
πριν 4 ώρες, το μέλος Τζίμης έγραψε:

και εμένα μου εσπασε το 1 από τα δύο, αν τα ανοίξεις μπορεις να το ξανα βαλεις στη θέση του, και να βάλεις λίγο κολλα στο ραγισμα.

Σε εμενα τουλαχιστον δουλεψε και τα εχω ακομη για απλες δουλειες

• Like 3
πριν 19 ώρες, το μέλος Νικος Παναγιωτοπουλος έγραψε:

nikolaus εχει καθολου τζογο η βαση του δικου σου?

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα συνονόματε...ελπίζω να βρω χρόνο μέσα στο ΣΚ...

Θα σε ενημερώσω.☺️

• Like 1

και εμένα μου έσπασε ο ένας από τους 2 στο ίδιο σημείο

προς το παρόν έχει κολληθεί και κρατάει, άλλα σίγουρα θα ξανά ανοίξει

• Like 1

Ο άλλος εκεί πάνω δεξιά πλένει την μπαλκονόπορτα και κοιτάει τη γυναίκα του να του λέει: "μπράβο μλκ μου, τρίψε όμως καλύτερα εκέι πιο πάνω" :hehe:

• Haha 4
(edited)

Μάγκες οι Γερμανοί...σας πουλάνε χρέπια με λεφτά που φαντάζομαι κερδίσατε με κόπο και μετά σας βάζουνε να δουλέψετε για να γίνει το χρέπι χρήσιμο.

Ευτυχώς δηλαδή που δεν αξίζει δεκάρα ο κόπος σας...και παραμένουν φτηνά τα εργαλεία...

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 3

Το λειζερακι που εχει το λιντλ , λεει τιποτα ρε παιδια ? 

Ευχαριστω για την απαντηση. το περιμενα. δεν εχω εμπειρια και πριν κανω οτιδηποτε παντα ρωταω.

• Like 1

Γεια χαρα σε ολους. Εχω ενα δραπανοκατσαβιδο PARKSIDE PABS 18-LI B3 με μπαταρια PABS 18-LI B3-1 18V 1,3Ah 23,4 Wh. Σε μια προσπαθεια αντικαταστασης των στοιχειων της μπαταριας δημιουργηθηκε θεμα με τις συνδεσεις των καλωδιων μεσα στο pack. Συγκεκριμενα δεν ξερω τωρα που παει το κοκκινο λεπτο, κοκκινο χοντρο και μπλε λεπτο καλωδιακι στο σωμα των μπαταριων (σε ποιους ακροδεκτες - λαμακια). Αν καποιος μπορει να βοηθησει ... Ισως μια φωτο, κατι τις... Ευχαριστω εκ των προτερων !!

Καλησπερα δεν εχω καποιο 18v αλλιως θα ανοιγα μια μπαταρια ομως για δες παρακατω μηπως καποιο απο τα βιντεο σε βοηθαει μεχρι να βρεθει ενας καλος σαμαρειτης :)

• Like 1
πριν 28 λεπτά, το μέλος yankon έγραψε:

Γεια χαρα σε ολους. Εχω ενα δραπανοκατσαβιδο PARKSIDE PABS 18-LI B3 με μπαταρια PABS 18-LI B3-1 18V 1,3Ah 23,4 Wh. Σε μια προσπαθεια αντικαταστασης των στοιχειων της μπαταριας δημιουργηθηκε θεμα με τις συνδεσεις των καλωδιων μεσα στο pack. Συγκεκριμενα δεν ξερω τωρα που παει το κοκκινο λεπτο, κοκκινο χοντρο και μπλε λεπτο καλωδιακι στο σωμα των μπαταριων (σε ποιους ακροδεκτες - λαμακια). Αν καποιος μπορει να βοηθησει ... Ισως μια φωτο, κατι τις... Ευχαριστω εκ των προτερων !!

Πρέπει να έχω το ίδιο, θες αύριο να το κοιτάξω; 

• Like 1