Jump to content

Recommended Posts

τα αφήνω και σε μορφή screenshot για μελλοντική αναζήτηση τιμών. επίσης έχει και μερικά στο φυλλάδιο που είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα

sshot-47.jpgsshot-48.jpgsshot-49.jpgsshot-50.jpg

• Like 6

Εχει κανεις τον πολυανιχνευτη μεταλλου ξυλου κλπ? Ειναι αξιοπιστος στον να βρισκει τι υπαρχει στον τοιχο ή μουφα?

Η ραφιέρα είναι εξαιρετική, για να βρεις αντίστοιχη σε Πράκτικερ/Λερόυ πρέπει να δώσεις τα διπλάσια. Ακλόνητη και γίνεται και πάγκος εργασίας.

• Like 3

συνήθως αυτά που γράφει δεν ειναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα υποθέτω οτι είναι στα μεγαλύτερα καταστήματα? ή ασχετο?

Πρέπει να την πάρω την ραφιέρα...... :nerd:

Σε ποιό κατάστημα θα είναι σιγουράκι οτι θα την έχει?

Σε αυτο της Αγ. Παρασκευης στη Μεσογειων δεν εχω δει να λειπει ποτε κατι, ακομα και μεγαλου μεγεθους αντικειμενα τα φερνει.

• Like 1
(edited)

Το lidl ελευσινας ΔΕΝ εχει ραφιερα

Έγινε επεξεργασία από f117

Πηγα στις 10 , ειχε μονο μια ραφιερα την οποια την ειχαν ανοιξει , οποτε δεν μπηκα στον κοπο να την παρω...... 

lidl ιλιον

πριν 13 λεπτά, το μέλος kpetros έγραψε:

Πηγα στις 10 , ειχε μονο μια ραφιερα την οποια την ειχαν ανοιξει , οποτε δεν μπηκα στον κοπο να την παρω...... 

lidl ιλιον

ωχ κατάλαβα.. και γω που δε πρόλαβα να πάω το πρωί δε παίζει να βρω μετά τη δουλεία.. χάλια θα μείνει η αποθήκη δε σώζεται με τίποτα :p 

πριν 32 λεπτά, το μέλος Nameless1 έγραψε:

ωχ κατάλαβα.. και γω που δε πρόλαβα να πάω το πρωί δε παίζει να βρω μετά τη δουλεία.. χάλια θα μείνει η αποθήκη δε σώζεται με τίποτα :p 

Νομιζω δεν χανεις και τιποτα , εμφανισιακα δεν μου γεμησε το ματι αυτη του lidl .

Ελεύθερες όχι ιδιαίτερα... Με 2 ούπα και 2  βίδες στον τοίχο όμως είναι μια χαρά..

• Like 1
πριν 28 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε:

Εγώ πάντως στην αποθήκη έχω βάλει 2 τέτοιες

http://www.ikea.gr/apothikeutikoi-horoi/rafia-apothikis/hyllis-rafiera-4810/00278578/

είναι στενές αυτές και λένε 25kg/ράφι και το φοβάμαι..αλλα φαντάζομαι θα παίρνουν και λίγο παραπάνω..