Jump to content

Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

Recommended Posts

Αλες τριπανεν καπουτ :lol:

το PARKSIDE PTBM 500 C3  πριν λίγο σε ξύλο παλετας ''κρέμασε''  άξονα :o

Έκανε από το Φεβρουάριο που το πήρα ένα τρομακτικό ήχο σαν τρακτέρ όταν το ''πατούσα'' λίγο παραπάνω... δεν άντεχε τα γκάζια :lol:

Αξίζει να ασχοληθώ ή να το γυρίσω πίσω;

Screenshot_1.thumb.jpg.e48c44d868d8f93776c4eede0774fd8c.jpg

• Sad 1

Mην ασχολεισε,στειλτο πισω κ αν δεν εχεις αποδειξη εχει πανω εναν αριθμο ΙΑΝ................. που δειχνει αν εχει κλεισει 3ετια....

Μαλλον το εσωτερικο ελατηριο εσπασε η εφυγε απ τη βαση του.

• Agree 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος Stelios13 έγραψε:

Mην ασχολεισε,στειλτο πισω κ αν δεν εχεις αποδειξη εχει πανω εναν αριθμο ΙΑΝ................. που δειχνει αν εχει κλεισει 3ετια....

Μαλλον το εσωτερικο ελατηριο εσπασε η εφυγε απ τη βαση του.

Τον Φεβρουάριο το πήρα.... 

Αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο να δω τι θα μου πουν! 

Επειδή έχει περάσει το τρίμηνο επιστροφής χρημάτων  δεν ξέρω αν μου πουν για service και πήγαινε - έλα, θα δείξει :)

στο γρανάζι ή στον οριζόντιο άξονα της "μανιβέλας" νομίζω πως είναι το πρόβλημα γιατί δεν πάνε  ταυτόχρονα με τον κάθετο άξονα του τσοκ... 

• Like 1

Επειδή το λούκι που φαίνεται εμπρός στον άξονα , δεν είναι εκεί η θέση του, αλλα σε ένα από τα δύο πλαϊνά, για κοίτα σε ποιό είναι η βίδα που το σταθεροποιεί, για να μην περιστρέφεται.

Η θα είναι χαλαρή ή θα την έχει φάει !

Φέρτο στη σωστή θέση και δοκίμασε να την σφίξεις

Κανονικά θα σου κάνει εμπλοκή και το γρανάζι τότε .

Προσοχή σε σχέση με τη διαδρομή του άξονα , γιατί μπορεί να πρέπει να βγάλεις το τρυπάνι από πάνω , για να χαμηλώσει ο άξονας αρκετά έτσι ώστε να μπει το γρανάζι του χειριστηρίου στον οδοντωτό κανόνα που έχει ο άξονας. 

Το ελατήριο δεν μοιάζει να έχει θέμα καθώς το χειριστήριο επιστρέφει γρήγορα στη θέση του !

Έγινε επεξεργασία από Seafalco
  • Like 1
  • Agree 1

πριν 1 λεπτό, το μέλος Seafalco έγραψε:

Επειδή το λούκι που φαίνεται εμπρός στον άξονα , δεν είναι εκεί η θέση του, αλλα σε ένα από τα δύο πλαϊνά, για κοίτα σε ποιό είναι η βίδα που του σταθεροποιεί, για να μην περιστρέφεται.

Η θα είναι χαλαρή ή θα την έχει φάει !

Φέρτο στη σωστή θέση και δοκίμασε να την σφίξεις

Κανονικά θα σου κάνει εμπλοκή και το γρανάζι τότε .

Προσοχή σε σχέση με τη διαδρομή του άξονα , γιατί μπορεί να πρέπει να βγάλεις το τρυπάνι από πάνω , για να χαμηλώσει ο άξονας αρκετά έτσι ώστε να μπει το γρανάζι του χειριστηρίου στον οδοντωτό κανόνα που έχει ο άξονας. 

Το ελατήριο δεν μοιάζει να έχει θέμα καθώς το χειριστήριο επιστρέφει γρήγορα στη θέση του !

Χμμμ,γκουουουχ,:blush: ειναι βιντεο το πανω,οχι φωτο!!!!!!!!!!τωρα το ειδα:wall:,εχει δικιο ο συνονοματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Haha 2

Προπάντων μη μου συγκινείσαι και μας πνιγείς ! ! ! :p 

Και εγώ αρχικά όταν είδα ότι ο άξονας πέφτει σαν παράλυτος κάτω, σκέφτηκα το ίδιο , αλλά μετά παρατήρησα τη μανέλα και το λούκι . . .  :hmm:

• Like 2

Η θέση στο λούκι στο συγκεκριμενο μηχάνημα είναι μπροστά έχει την βίδα κάτω από το διακόπτη ασφαλείας προχθές το ρύθμισα ;)

Φαίνεται σα να έχει ξεπαραλυσει το γρανάζι της μανέλας από τον κάθετο άξονα του τσοκ :rolleyes:

• Confused 1

πριν 11 ώρες, το μέλος dfa19mj έγραψε:

Αλες τριπανεν καπουτ :lol:

το PARKSIDE PTBM 500 C3  πριν λίγο σε ξύλο παλετας ''κρέμασε''  άξονα :o

Το ίδιο ακριβώς συνέβηκε και σε μένα. Ευτυχώς μου το παρουσίασε σχεδόν αμέσως το πρόβλημα και έτσι το γύρισα πίσω και πήρα τα χρηματα. (1 μήνας είναι το περιθώριο επιστροφής)

Έγινε επεξεργασία από panava
  • Like 1
  • Agree 1

Μόλις τώρα, το μέλος panava έγραψε:

Το ίδιο ακριβώς συνέβηκε και σε μένα. Ευτυχώς μου το παρουσίασε σχεδόν αμέσως, το πρόβλημα και έτσι το γύρισα πίσω και πήρα τα χρηματα. (1 μήνας είναι το περιθώριο επιστροφής)

Καλημέρα από ότι διάβασα στο site του Lidl 3 μήνες είναι το περιθώριο επιστροφής !

• Like 1

πριν 9 ώρες, το μέλος dfa19mj έγραψε:

Καλημέρα από ότι διάβασα στο site του Lidl 3 μήνες είναι το περιθώριο επιστροφής !

Ναι πράγματι! Αναφέρει 3 μήνες.

Δικαίωμα επιστροφής

Εντός τριών μηνών από την ημερομηνία αγοράς, μπορείτε επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς και με την πλήρη συσκευασία να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας για προϊόντα που αγοράσατε από τα καταστήματά μας.

Μετά το πέρας του τριμήνου διατηρείτε τα δικαιώματα που σας παρέχει η εγγύηση του προϊόντος.

* Δε γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε εσώρουχα, μαγιό και εποχιακά είδη.

Ευτυχώς που δεν πήρα μαγιό :p

Μίλησα με lidl με πήραν τηλέφωνο από το service (ΧΙΟΥΣΤΟΝ) το πακετάρω και το στέλνω με δική  τους χρέωση COURIER!

Έτσι μου είπαν....

IMG_20171122_173702_HDR.thumb.jpg.140284987d0d0b43d893853e93ac6267.jpg

Αν είχα θα έβαζα μέσα κι ένα πεπονάκι! 

Μάλλον στράβωσε ο άξονας της μανελας γι αυτό δεν ακούει... 

• Like 1
  • Haha 4

πριν 5 ώρες, το μέλος dfa19mj έγραψε:

Ευτυχώς που δεν πήρα μαγιό :p

Μίλησα με lidl με πήραν τηλέφωνο από το service (ΧΙΟΥΣΤΟΝ) το πακετάρω και το στέλνω με δική  τους χρέωση COURIER!

Έτσι μου είπαν....

Αν είχα θα έβαζα μέσα κι ένα πεπονάκι! 

Μάλλον στράβωσε ο άξονας της μανελας γι αυτό δεν ακούει... 

Σερβις προς μίμηση για άλλη μια φορά... δυστυχώς προσωπικά δεν έχω δει κάτι παρόμοιο απο ελληνικό κατάστημα... αντίθετα μάλλον θα βρίσκαν κάποιο παραθυράκι για να μή το δεχτουν...

Τέλος καλό δηλαδή...

10 hours ago, georgeps said:

Σερβις προς μίμηση για άλλη μια φορά... δυστυχώς προσωπικά δεν έχω δει κάτι παρόμοιο απο ελληνικό κατάστημα... αντίθετα μάλλον θα βρίσκαν κάποιο παραθυράκι για να μή το δεχτουν...

Αυτό μόνον εάν έχουν ήδη απόθεμα ή το είδος είναι επισκευάσιμο. Διαφορετικά δίνουν παραγγελία σε εργοστάσιο για νέα συσκευή και περιμένεις πότε θα την έχουν στα χέρια τους. Εγώ για άλλο προϊόν ήδη μετράω μήνα και το ίδιο συμβαίνει και με άλλους γνωστούς.

• Like 1
  • Sad 1

Εμένα για σκουπάκι μου ζήτησαν να στείλω με δικά μου έξοδα την πρωτότυπη απόδειξη. Τελικά με λίγη γκρίνια "κατ' εξαίρεση" έστειλα το αντίγραφο που έχω κρατήσει. Μετά, αντί για αυτό με τη μπαταρία λιθίου που χάλασε, μου έστειλαν ένα με NiMH και βρετανική πρίζα με μετατροπέα :).

• Wow 1

@georgeps μόνο τους χαυλιόδοντες θα πάρουμε :p 

Το έστειλα σήμερα το πρωί το πεπονοκουτι 12,900 γραμμάρια  βγήκε :rolleyes: !

Η  boring lady στο τηλέφωνο μου είπε να στείλω όσο το δυνατόν λιγότερα κομματια (μάλλον για να γλυτώσουν βάρος - μεταφορικά) αλλά δεν έστειλα την αποδειξη ...

Αν τη θέλουν θα την στείλω με Γη-Μειλ :p

Τώρα είμαι έτοιμος να κάνω κι εγώ υπομονή και να τα ακούσω όταν με πάρει τηλέφωνο γιατί λείπουν τα πεπονια  :lol:

• Like 1

Σε δυο καταστηματα που εχω επισκεφτει μεχρι στιγμης υπαρχει μονο 1200αρα σκουπα για σταχτη και οχι η 1500αρα που προαναφερθηκε. Εχει δει κανεις σε καποιο καταστημα κατι διαφορετικο;

Εγώ πήγα το πρωί στις 9.10 στα Μελίσσια και μου είπαν ότι εξαντλήθηκε. Λέω θα έτυχε και πήγα Λυκοβρυση και Μεταμόρφωση ούτε εκεί. Και όλα αυτά πριν τις 10. Πιθανόν να είχαν ελάχιστα κομμάτια ανά κατάστημα.