Jump to content

Εργαλεία που παρέλαβα και δύο λόγια γι' αυτά

Recommended Posts

s-l1600.jpg

Το πορτοκαλί δεν είναι χρώμα αλλά επένδυση αντιολισθητικού πλαστικού που δυστυχώς θα καταστραφεί στο μέλλον  όταν χρειαστεί να του προσθέσω αντάπτορα για περισσότερη δύναμη

https://www.ebay.co.uk/itm/FUJIYA-SHORT-ADJUSTABLE-WRENCH-LIGHT-TYPE-0-53mm-FLS-53G-F/173234141403?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 5

Είναι παχύτερο από το γαλλικό που έχω μέχρι εκεί που συμβαδίζουν. Απλά έχει μεγαλύτερα μάγουλα και φαίνεται λεπτό

30007980_1620469631354847_39410753_n.jpg

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 2
  • Agree 1

Το εχω κ θα το χαρεις οσο δε φανταζεσαι!

Το εκτιμησα πολυ στις κουπαστες που εβγαλα οπου ειχε ισιες βιδες στα στηριγματα στην ευθεια της κουπαστης. Δεν ξεβιδωνα ουτε με χειρος. Ή για να ειμαι πιο σωστη δε θα ξεβιδωνα ουτε σε 10 χρονια.

Καλοριζικο!

• Like 1
  • Agree 1

πριν 4 λεπτά, το μέλος pol77 έγραψε:

Ωραίο το εργαλείο Στέλιο, αλλά δε με δελεάζεις γιατί είμαι ακόμα κολλημένος με τον έρωτα...

Κ καλα κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ισια μην παρεις καθολου, εχει αρκετα απ ολα τα Νο εδω, φτηναααα, οταν κατεβεις θα σε παω απο κει!:)

• Like 1

πριν 9 ώρες, το μέλος Stelios13 έγραψε:

...κ τα σημερινα ΕΚΛΕΙΣΑ:hehe: απο κατσαβιδια....

Καλορίζικα και καλοδούλευτα Στέλιο,:T:

και να μην ξεχνάς το για σήμερα στο τέλος της πρότασης!

Π.Χ

κ τα σημερινα ΕΚΛΕΙΣΑ:hehe: απο κατσαβιδια....για σήμερα. flipout.gifflipout.gifflipout.gifflipout.gifflipout.gifflipout.gifflipout.gif

• Like 1
  • Haha 4

Ο πωλητής του Άμαζον απάντησε σήμερα πρωί πρωί με το που άνοιξε το μαγαζί του. Μου στέλνει άλλο ατάκα κι επιτόπου. Ελπίζω να είναι ίσιο αυτό.

Ιν άδερ νιούς, @karmen1983, η τιτανοτεράστια Yodel, τα έκανε μπάχαλο με την παράδοση του δικού σου "΄έρωτα". Χτες δήλωνε ότι ήταν άουτ φορ ντελίβερι, κάτι που τελικά δεν έγινε, και σήμερα το πρωί ότι δεν μπόρεσε να παραδώσει γιατί το κτήριο δεν ήταν προσβάσιμο (το ανοιχτό, εν λειτουργία θέατρο - θεατρική σχολή με 500 άτομα να μπαίνουν στο κτήριο κάθε μέρα)... Επίσης το Άμαζον έλεγε ότι ενημερώθηκε από τον κούριερ ότι αρνήθηκα την παράδοση και το πακέτο θα επιστραφεί και θα μου επιστραφούν τα χρήματα.

Εννοείται ότι επικοινώνησα με το support τους...

2018-04-06_08-19-35.jpg

Ελπίζω να παραδώσουν σήμερα. Φυσικά, αν δεν επικοινωνούσα, θα πήγαινε πίσω στον Καναδά. Yodel. Να την προτιμάμε.

@Stelios13, όσο το βλέπω, τόσο πιο πολύ το χαίρομαι. Έξυπνο εργαλείο. Στο Άμαζον δεν είναι καθόλου οικονομικό, φαντάζομαι ότι και στην Ελλάδα, παρά την έκπτωση, σίγουρα πέρασε το 100άρικο. Σε κάθε περίπτωση, μου αρέσει που είναι πολύ μελετημένο. Γνωρίζεις / μέτρησες πόσα δόντια έχει η καστάνια; Είδα ότι η καστάνια έχει 72 δόντια. Nice!

Έγινε επεξεργασία από pol77
  • Like 2

Η μετά κόπων και βασάνων σημερινή παραλαβή.

Το κατσαβίδι της Αγάπης ( @karmen1983 ) συν ένα ίδιο με άγνωστο προς το παρόν παραλήπτη. Το βλέπω να περιμένει να γίνει Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον πατέρα μου.

Επίσης, μια συλλογή της Gedore.

IMG_20180406_132553.jpg

Η συλλογή έρχεται σε ένα απογοητευτικό πλαστικό κουτί που είναι πολύ πιο ογκώδες από ότι χρειάζεται. Περιέχει μια συμπαθητική σειρά από Bits 1/4" και μια πολύ συμπαθητικότερη σειρά από bits 4mm ακριβείας (;). Η ποιότητα των bits και των υποδοχών τους είναι εμφανισιακά πολύ καλή, αλλά για την ουσιαστική τους ποιότητα δε γνωρίζω. Ίσως κάποιος που τα έχει δοκιμάσει να μπορεί να μας πει.

IMG_20180406_132714.jpgIMG_20180406_132757.jpg

Η καστάνια όμως είναι όνειρο. Μικροσκοπική, με σταθερή υποδοχή 1/4¨στο άλλο άκρο για να μη ζορίζουμε την καστάνια στο αρχικό ξεσφίξιμο / τελικό σφίξιμο και πολύ ομαλή κίνηση παρά τα όχι και πολλά δόντια της (52 ίσως; σίγουρα κάτω από 60). Μεγάλο κρίμα που καταργήθηκε. Όποιος προλάβει το λιγοστό στοκ.

IMG_20180406_132829.jpg

• Like 4
  • Agree 1