Jump to content

Εργαλεία που παρέλαβα και δύο λόγια γι' αυτά

Recommended Posts

Παρά είναι μικρή ή αντίσταση που βρίσκει και ξεκιναει....βέβαια κακώς έχω στο μυαλό μου και "συγκρινω" με το devalt ενός φιλου...αλλά και με άλλα από το net που έχω δει... 

Παλμό θα περίμενα άμα εβαζα βίδα M6+ ημιπαση...μετά τους 8+ ποντους

Παίζει ρόλο τι βίδα βιδώνεις αλλά και τι σκληρότητας ξύλο. Στο φινάλε τι σε πειράζει που μπαίνει ο παλμός; Η δουλειά γίνεται; 

Αλήθεια πόσα Nm. σύσφιξης αναφέρει και σε τι συνθήκες;

πριν 3 ώρες, το μέλος f117 έγραψε:

Δεν με ενοχλεί...απλά άλλο είχα στο μυαλό μου...άλλο είχα ονειρευτεί :p

15315235450931874063105.jpg

Για 50€ είναι πολύ καλά τίμιο για τα χρήματα. 

πριν 3 ώρες, το μέλος f117 έγραψε:

Δεν με ενοχλεί...απλά άλλο είχα στο μυαλό μου...άλλο είχα ονειρευτεί :p

15315235450931874063105.jpg

Για 50€ είναι πολύ καλά τίμιο για τα χρήματα. 

• Like 1

• 2 weeks later...

Οι καταπληκτικές διακοπές, που συνεχίζονται για λίγες μόνο ακόμη μέρες, με έχουν κάνει να αμελήσω το φόρουμ.

Ξεκλέβω λίγο χρόνο από τον παράδεισο για να ανεβάσω κι εγώ τα εκ του Βράττη αποκτήματα.

Αρχικά, το Deadblow Hammer και η επετειακή συλλογή που ανέβασαν προ ημερών και οι συμφορουμίτες.

Ήθελα ένα ελαφρύ Deadblow και το συγκεκριμένο μου φάνηκε καλής ποιότητας.

IMG_20180722_203823.jpg

Όσον αφορά την επετειακή συλλογή, δεν τη χρειάζομαι, αλλά είναι εξαιρετική συλλογή σε καλή τιμή οπότε είπα να την πάρω και να την κρατήσω κλειστή για να αποδείξω σε όλους ότι τα εργαλεία ΠΟΤΕ δεν αποκτούν συλλεκτική αξία ?

IMG_20180722_203701.jpg

Την παρακάτω κασετίνα την είδατε λίγα posts νωρίτερα, να περιέχει το εξαιρετικό σετ γδάρτη, απογυμνωτή και πρέσσας που προμηθεύτηκε η Αγάπη.

IMG_20180722_203526.jpg

Καθώς ήδη έχω την πρέσσα και τον απογυμνωτή (ακριβώς τα ίδια αλλά από άλλες εταιρίες), ο Ηλίας είχε την καλοσύνη να μου φέρει τη θήκη και να μου την κάνει δώρο! Ε, αγόρασα και τον γδάρτη για να μη μένει κενή η θέση... Τα υπόλοιπα θα μπούνε στη θέση τους όταν επιστρέψω στο Λονδίνο.

IMG_20180722_203615.jpg

Συνεχίζουμε με μια πολύ ωραία πένσα με εξαιρετικά βολικές λαβές, η οποία μου άρεσε τόσο πολύ που πήρα μία για εμένα και μία για τον πατέρα.

IMG_20180722_203741.jpg

Και καθώς η συλλογή των καλών εργαλείων που έχω φέρει τελευταία στον πατέρα άρχισε να μεγαλώνει και δεν ήθελα να είναι με τα σκουριασμένα της οικοδομής, του πήρα και μια ωραία εργαλειοθηκούλα για τα εργαλεία περιοπής. Απλή και ποιοτική, με εξαιρετικό μηχανισμό ανοίγματος / κλεισίματος.

IMG_20180722_203024.jpgIMG_20180722_203112.jpgIMG_20180722_203220.jpg

Και τελειώνουμε με μια ωραία υφασμάτινη θήκη για 12 κλειδιά, προς αντικατάσταση της κινέζικης θήκης που φιλοξενεί τα εξαιρετικά SK μου.

IMG_20180722_203334.jpgIMG_20180722_203434.jpg

Αυτά! Και του χρόνου με υγεία!

• Like 7

Image result for wurth 145mm

Δεν ξέρω πόσο καλό είναι, δεν ξέρω πόσο θα βολέψει, αλλά I kinda like it :) (βοηθάει το ότι ήταν και τζάμπα)

Μένει να δω τι συμπράγκαλα να του πάρω, γιατί έχω μόνο αυτό.

• Like 3

Καλησπέρα! Το dewalt https://www.skroutz.gr/s/11182063/Dewalt-DCH133M1.html αν θυμάμαι καλά @karmen1983 το έχεις και εσύ. Χρειάζεται να κοπανήσω το τρυπάνι την ώρα που το ακουμπάω στον τοίχο ώστε να δουλέψει σωστά κρούση, του έβαλα λίγο γράσο μήπως μαλακώσει αλλά μικρή διαφορά. Στρώνει με την χρήση ή φταίει κάτι;

Δε θελει κοπανημα. Πρεπει να βρει αντισταση για να δουλεψει η κρουση. Και καλο ειναι να μην πατας σκανδαλη αν δεν ακουμπαει το καλεμι/τρυπανι καπου. Με απλα λογια να μη δουλευει στον αερα. Το τελευταιο ισχυει για ολα τα πιστολετα.

• Like 4

Δεν ειναι θεμα στρωσιματος. Ετσι ειναι η συμπεριφορα του. Δεν κοπαναει αν δεν βρει αντισταση. Δεν εχει ιδια συμπεριφορα με τα ηλεκτρικα πχ makita που κοπανανε και χωρις. Αλλα οπως σου ειπα δεν πρεπει να εχεις κρουση στον αερα. Και εγω παραξενευτηκα στην αρχη οπως κ ο υδραυλικος μου που εχει το ιδιο.

Μην σε αγχωνει

• Like 1

πριν 15 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε:

Δοκιμή σοβαρή ακόμα δεν έχει γίνει. Δεν περιμένω βεβαίως δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλά όπως και να έχει θα ενημερώσω μετά τα πρώτα ζορίσματα! :)

Έλα να σε δω.:p

190097_29a348e9cfeadbcf9fe265f7acf0c150.jpg

• Like 2
  • Haha 4

LOL ! ! !

Εύκολο ! ! !

Λυμένο πριν μερικές χιλιετίες . . . στο Γόρδιο !

Εναλλακτικά . . . του δίνεις ρεύμα και ανατινάζεται μόνο του και ξεβρομίζει ο τόπος !  :p

• Like 3
  • Haha 2