pol77 Απρίλιος 6, 2018 #1022 Απρίλιος 6, 2018 Στα meetings θα ερχόμαστε με τις καστάνιες μας. Όποιος δεν έχει θα θεωρείται πράκτορας του εχθρού και θα τουφεκίζεται επιτόπου. 2 3
Stelios13 Απρίλιος 6, 2018 #1023 Απρίλιος 6, 2018 On 6/4/2018 at 4:53 ΠΜ, το μέλος panava έγραψε: Καλορίζικα και καλοδούλευτα Στέλιο, και να μην ξεχνάς το για σήμερα στο τέλος της πρότασης! Π.Χ κ τα σημερινα ΕΚΛΕΙΣΑ απο κατσαβιδια....για σήμερα. Expand Οταν λεω τελος το εννοω!!!!!!!!!!!!!!! Απλα απο το καθε ειδους εργαλειου , αυτο που θελω ποιο πολυ , εως απελπισμενα, το αφηνω για το τελος!!!!!!!!!!!!!!! Αλλωστε μετα τα συλλεκτικα παλια που βρηκα, τα vessel k τα facom ,witte, wiha , wera , τι αλλο να παρω? On 5/4/2018 at 9:00 ΠΜ, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Το πορτοκαλί δεν είναι χρώμα αλλά επένδυση αντιολισθητικού πλαστικού που δυστυχώς θα καταστραφεί στο μέλλον όταν χρειαστεί να του προσθέσω αντάπτορα για περισσότερη δύναμη https://www.ebay.co.uk/itm/FUJIYA-SHORT-ADJUSTABLE-WRENCH-LIGHT-TYPE-0-53mm-FLS-53G-F/173234141403?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Expand Χρησιμη ιδεα τα μακρυα ραμφη ,αλλα θα ηταν πολυ ποιο χρησημο να λεπταινουν στο μπροστα μερος ,οποτε να πιανουν κ λεπτα παραλληλα παξιμαδια [σε ρακορ ας πουμε] χωρις να παταει κ στα δυο... ελπιζω να λεπταινουν μπροστα , γιατι απο τη φωτο δειχνουν ισοπαχα απο τη βαση ως την ακρη τους.... 1
Stelios13 Απρίλιος 6, 2018 #1024 Απρίλιος 6, 2018 Πολυμερε το σετακι GEDORE μην το φοβασαι, πιε του το αιμα!!!!!!!!!!! Αλλωστε κ αυτο εχει ισοβια εγγυηση!!!!!!! 1
rory Απρίλιος 6, 2018 #1025 Απρίλιος 6, 2018 Από αυτό έχεις; Κανει και για τέντες και το αρνί μέρες που είναι! 1 1
pol77 Απρίλιος 6, 2018 #1026 Απρίλιος 6, 2018 On 6/4/2018 at 3:03 ΜΜ, το μέλος rory έγραψε: Από αυτό έχεις; Κανει και για τέντες και το αρνί μέρες που είναι! Expand Γι αυτό, έχω διαβάσει τα χειρότερα. Μου φαίνεται πραγματικά δύσχρηστο και χαζό εργαλείο. Στέλιο, μην το πάρεις . 1
ΓιαγκΤ Απρίλιος 6, 2018 #1027 Απρίλιος 6, 2018 On 6/4/2018 at 2:49 ΜΜ, το μέλος Stelios13 έγραψε: Χρησιμη ιδεα τα μακρυα ραμφη ,αλλα θα ηταν πολυ ποιο χρησημο να λεπταινουν στο μπροστα μερος ,οποτε να πιανουν κ λεπτα παραλληλα παξιμαδια [σε ρακορ ας πουμε] χωρις να παταει κ στα δυο... ελπιζω να λεπταινουν μπροστα , γιατι απο τη φωτο δειχνουν ισοπαχα απο τη βαση ως την ακρη τους.... Expand Για εκεί που το θέλω κάνει…άσε που συνήθως θα κρατάει κόντρα 1
minast Απρίλιος 6, 2018 #1029 Απρίλιος 6, 2018 On 6/4/2018 at 1:04 ΜΜ, το μέλος pol77 έγραψε: Η μετά κόπων και βασάνων σημερινή παραλαβή. Το κατσαβίδι της Αγάπης ( @karmen1983 ) συν ένα ίδιο με άγνωστο προς το παρόν παραλήπτη. Το βλέπω να περιμένει να γίνει Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον πατέρα μου. Επίσης, μια συλλογή της Gedore. Expand Εάν το δεύτερο τελικά δεν το χαρίσεις, ή δεν έχεις προτίμηση πού θα το δώσεις, στο αγοράζω ευχαρίστως .
pol77 Απρίλιος 6, 2018 #1030 Απρίλιος 6, 2018 Φίλε μου, το συγκεκριμένο κάπου θα πάει σίγουρα. Πολύ ευχαρίστως να σου παραγγείλω ένα, αν δε στέλνουν από Καναδά απ' ευθείας στην Ελλάδα. Το μόνο θέμα είναι ότι έχει αρχίσει ήδη να με προβληματίζει το βάρος της βαλίτσας. 2
pol77 Απρίλιος 9, 2018 #1031 Απρίλιος 9, 2018 (edited) Σημερινή παραλαβή... 2 ακόμη έρωτες... Bit holders για κλασσικά bits 6.25mm με τον ίδιο μηχανισμό της Rolgear. Το ένα μήκους 6" και το άλλο 4". Σετ καρυδάκια impact ready της Bosch, για 1/4". Ωραία ποιότητα, συμπαθέστατη θηκούλα! Τρυπάνια impact ready πολλαπλών υλικών της Dewalt, από αγνό, παρθένο, εξαιρετικής ποιότητας Chinesium Steel! Τρυπάνια impact ready της Dewalt για μέταλλα με επικάλυψη νιτριδίου του τιτανίου (TiN). Επίσης κατασκευασμένα από αγνό, παρθένο, εξαιρετικής ποιότητας Chinesium Steel! Η θήκη ογκώδης, χωρίς λόγο. Οι βάσεις των τρυπανιών θα σπάσουν εύκολα. Υποδοχή για bits impact ready της Milwaukee 152mm. Αυτή τουλάχιστον είναι εντελώς ίσια! Και τέλος, η αντικατάσταση της θεόστραβής αντίστοιχης υποδοχής των 304mm. Επίσης στραβή, αν και κάπως λιγότερο. Αυτή τη φορά δεν επικοινώνησα με το κατάστημα, που δε φταίει ουσιαστικά, αλλά με τη Milwaukee, η οποία έδειξε άμεσα ενδιαφέρον και θα περάσει να πάρει τα προβληματικά εξαρτήματα για να τα ελέγξει. Θα ελέγξουν και το στοκ τους και θα επικοινωνήσουν. Για να δούμε τι αξίζουν. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2018 από pol77 6 2
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Απρίλιος 10, 2018 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #1032 Απρίλιος 10, 2018 Διαφορα πραγματακια απο κεντροβιδας. Σημερα το πρωι στις 7 η παραγγελια και πριν μιση ωρα παρελαβα Μολις επιστρεψω σπιτι θα αφησω περιγραφες και λινκ απο το καθε ενα. 11 1
Asxetius Απρίλιος 10, 2018 #1033 Απρίλιος 10, 2018 On 10/4/2018 at 9:54 ΠΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Διαφορα πραγματακια απο κεντροβιδας. Σημερα το πρωι στις 7 η παραγγελια και πριν μιση ωρα παρελαβα Μολις επιστρεψω σπιτι θα αφησω περιγραφες και λινκ απο το καθε ενα. Expand Ο κόσμος συνήθως κοιμάται ή τρώει πρωινό ή πίνει καφέ εκείνη την ώρα.... 1
pol77 Απρίλιος 10, 2018 #1034 Απρίλιος 10, 2018 Ψιψιψονοκατσάβιδα της Vessel. Από Amazon.co.uk με συνολικό κόστος £16. Δυστυχώς το P00x75 είναι και στα 2 σετ. 6
Lakisss Απρίλιος 10, 2018 #1035 Απρίλιος 10, 2018 On 10/4/2018 at 12:18 ΜΜ, το μέλος Asxetius έγραψε: Ο κόσμος συνήθως κοιμάται ή τρώει πρωινό ή πίνει καφέ εκείνη την ώρα.... Expand Η οικοδομή ξεκινά πολύ πρωί, πόσο μάλλον όταν ζεσταίνει και ο καιρός. 2
karmen1983 Απρίλιος 10, 2018 Author #1036 Απρίλιος 10, 2018 On 10/4/2018 at 9:54 ΠΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Διαφορα πραγματακια απο κεντροβιδας. Σημερα το πρωι στις 7 η παραγγελια και πριν μιση ωρα παρελαβα Μολις επιστρεψω σπιτι θα αφησω περιγραφες και λινκ απο το καθε ενα. Expand Dewalt - DT20718 HΜΙ-ΚΥΚΛΙΑ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΡΒΙΔΙΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΣΟΒΑ https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7957 Dewalt - DT20715 Σετ Εξαρτημάτων Ξύλου 5 Τεμαχίων https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7905 DEWALT - DT7612 Flip and Drive Σετ με Σύστημα Αντάπτορα 2 σε 1 https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6000 BISON - Power Pistol Πιστόλι Σιλικόνης https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=10539 BOSCH - Τρυπάνι πολλαπλών χρήσεων CYL-9 Multi Construction 5-6-8mm https://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1278 3M - 5911 Ανταλλακτικά Προφίλτρα Σωματιδίων (Ζεύγος) https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=4012 DEWALT - DCG405N Γωνιακός Τροχός 18V Lithium 125mm (Solo) https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=11078 5 1
Δημοφιλής Δημοσίευση pol77 Απρίλιος 11, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1037 Απρίλιος 11, 2018 Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία μου είναι το κολλητήρι. Στο σπίτι έχω ένα φτηνιάρικο κινεζοσταθμό και ουσιαστικά με καλύπτει, όχι όμως όπως θα ήθελα... Από τον καιρό όμως που σε μια προηγούμενη δουλειά είχα στον πάγκο μου ένα Weller σταθμό κόλλησης - αποκόλλησης, ο δικός μου μου γυρνάει τα άντερα... Τέλος πάντων, η συχνότητα χρήσης κλπ δε δικαιολογούν το έξοδο που συνεπάγεται η προμήθεια ενός Weller ή Hakko, αλλά μόλις είδα αυτή την καταπληκτική κινεζιά, την επονομαζόμενη και Weller Killer, δεν μπόρεσα να αντισταθώ... Παραλαβή λοιπόν σήμερα. Λειτουργεί με 12-24 V και συνήθως χρησιμοποιείται κάποιο τροφοδοτικό από laptop, γύρω στα 19V δηλαδή, καθώς το TS100 δεν περιλαμβάνει τροφοδοτικό. Τα υπόλοιπα στο Video: 9 1 1
Δημοφιλής Δημοσίευση pol77 Απρίλιος 12, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1038 Απρίλιος 12, 2018 Milwaukee - Η ιστορία της στραβής προέκτασης (aka της στραβής προέκτασης τα bits της φταίνε) Όπως όλοι οι πιστοί αναγνώστες του παρόντος thread γνωρίζουν, πριν περίπου μία εβδομάδα παρέλαβα μια impact ready προέκταση 12" (304mm) της εταιρίας Milwaukee. Δυστυχώς, όπως δείχνει το video στο σχετικό post λίγες σελίδες πίσω, η προέκταση ήταν στραβή. Ένα email στο κατάστημα ήταν αρκετό για να μου στείλουν αμέσως μια άλλη προέκταση, η οποία όμως, αν και λιγότερο, ήταν επίσης στραβή. Θεώρησα καλό πλέον να μην ενοχλήσω άλλο το κατάστημα αλλά να απευθυνθώ κατ' ευθείαν στη Milwaukee, να δω και τι ψάρια πιάνει το after sales service τους. Μπήκα λοιπόν στο site τους και με μεγάλη ευκολία εντόπισα το σχετικό email (πολλές σελίδες το κρύβουν επιμελώς). Ανέφερα τα δεδομένα της υπόθεσης και έβαλα ένα link για το video που πιστοποιεί το ότι η προέκταση ήταν στραβή. Προς μεγάλη μου έκπληξη έλαβα μια ευγενικότατη απάντηση εντός μιας ώρας. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας με παρακάλεσε αν θα ήταν δυνατόν να κανονίσουμε να παραλάβει τα προβληματικά bits για να μπορέσει να εντοπίσει από πού προέρχεται το πρόβλημα και φυσικά συμφώνησα. Τελικά με παρακάλεσε αν μπορώ να τα στείλω εγώ και "θα φροντίσει να αποζημιωθώ για τα ταχυδρομικά έξοδα". Έστειλα λοιπόν τα bits προχτές το απόγευμα με ταχυδρομικό κόστος κάτι λιγότερο από £3. Μαζί με το κόστος της προέκτασης που αγόρασα και το οποίο ήταν κάτι λιγότερο από £8.5, το συνολικό κόστος μου έχει πάει στις £11.5. Χτες παρελήφθησαν από τη Milwaukee οι προβληματικές προεκτάσεις και σήμερα με ενημέρωσαν ότι βεβαίως και είναι προβληματικές και είναι καθ' οδόν προς το εργοστάσιο για να αναζητηθεί και να διορθωθεί η αιτία. Παράλληλα με ενημέρωσαν ότι αύριο θα παραλάβω 2 καινούριες, ελεγμένες προεκτάσεις. Και σήμερα... μόλις παρέλαβα ένα άλλο πακέτο, με μερικά δωράκια "για τον κόπο και τη βοήθειά μου": Έχουμε και λέμε: Milwaukee Shockwave 10 x PZ2 50mm Screwdriver Bits 4932430866 @ £7.89 Milwaukee Shockwave Gen 2 PZ2 x 25mm Tic Tac Box (25) @ £7.97 Milwaukee Premium Magnetic Tape Measure 5m/16ft @ 13.99 2x Milwaukee fine tip marker pen 1mm tip black 48223100 Clog Resistant M @ 2x£4.28 = £8.56 Milwaukee Multi-Tool Key Ring with LED Light @ 3.95 Συνολικό κόστος: £42.36 Συν τις 2 προεκτάσεις που περιμένω, ενώ έχω πληρώσει μόνο μία προέκταση στις ~ £8.5 και ταχυδρομικά ~ £3 Με έκαναν πελάτη, μόνο και μόνο για το support τους. 11
DiS Απρίλιος 12, 2018 #1039 Απρίλιος 12, 2018 On 12/4/2018 at 12:39 ΜΜ, το μέλος pol77 έγραψε: Milwaukee - Η ιστορία της στραβής προέκτασης (aka της στραβής προέκτασης τα bits της φταίνε) Με έκαναν πελάτη, μόνο και μόνο για το support τους. Expand Και πολύ καλά θα κάνεις. Για ίδιο θέμα αλλά ακριβώς αντίθετη αντιμετώπιση δε θα περάσω ούτε απ' έξω πάλι από Bosch και από γνωστό ελληνικό κατάστημα. Δύο GSB έκκεντρα, πήγαινε έλα σε ελληνικό επίσημο service πάλι έκκεντρο και από το κατάστημα ειρωνεία με υφάκι ότι όλα έτσι κάνουν και δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ.... 5
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Απρίλιος 12, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1040 Απρίλιος 12, 2018 Παραλαβες που κατα συμτωση εχουν σχεση κ με τα δυο αποπανω ποστ!!!!!!!!!!!!!!! Μια δευτερη μπαταρια για το σετακι ... Η συγκεκριμενη μαρκα εχει πανακριβες μπαταριες... Βρεθηκε καινουρια , σχεδον μισοτιμης μεσω φιλου, κ αγοραστηκε! Μαλλον τις ποιο προσιτες τιμες σε εξτρα μπαταριες, σε εργαλεια ποιοτητας εχει η DE WALT , οποτε λαβετε το κ αυτο υποψιν πριν επενδυσετε σε μια σειρα καλων εργαλειων! Κατι θα ξερε η Μαρικα μας που πηγε στα κιτρινα!!!!!!!!!!!!!! Ενα σετακι τρυπανια ξυλου,γιατι τα BOSCH που ειχα ηταν επιεικως ΑΘΛΙΑ...το πευκο νομιζαν οτι ειναι ατσαλι Α ποιοτητας κ με λιγο ζορι γινονταν θεοστραβα... Θα πεταχτουν στα σκουπιδια, εκει ειναι η θεση τους!!!!!! 2 λιμοβουρτσες για να καθαριζω τις λιμες...φτηνες αλλα δυσευρετες!!!!!!! τις πετυχα στον Κολλερη , 3 ευρω κ τις 2... Αν βαφετε με σπρευ ψαχτε μονο τα ΜΟΤΙΡ, ειναι οτι καλυτερο με τεραστια διαφορα απ το αμεσως επομενο...δε μπορεσα να βρω κ αρκεστηκα σ αυτο που το βγαζει η ΜΟΤΙΡ, θα δοκιμαστει για να δω αν αξιζει... Κ επειδη σαν παιδι , ζηλεψα κ γω , τσιμπησα ενα απ τον Κολλερη να υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10
Recommended Posts