Asxetius Μάρτιος 2, 2020 #301 Μάρτιος 2, 2020 On 1/3/2020 at 10:04 ΜΜ, το μέλος Lakisss έγραψε: Μαγεία! (ψώνιο το πριόνι) Expand 3 post πριν υπάρχει το ίδιο βίντεο 2
karmen1983 Μάρτιος 7, 2020 Author #305 Μάρτιος 7, 2020 Για αυτούς κοντά στην ηλικία μου, πείτε πόσοι από εσάς θυμηθήκατε το Art attack μετά το από πάνω βίντεο Σε άλλα νέα. Εκανε πολύ καλή δουλειά και φαίνονται ωραία tips ειδικά εκεί που βάζει τα ράφια στη σειρά και καταφέρνει και τα βιδώνει όλα. Αλλά βλέπω στο τέλος, το τελικό προϊόν εγκατεστημένο και τα άτριφτα σόκορα του κόντρα πλακέ και ξεχνάω όλο το βίντεο... 2
W00D Μάρτιος 12, 2020 #311 Μάρτιος 12, 2020 Επειδή εμείς τα φτιάχνουμε όλα μόνοι μας: https://smartairfilters.com/en/blog/best-materials-make-diy-face-mask-virus/ 1
p55 Μάρτιος 16, 2020 #312 Μάρτιος 16, 2020 Νοιώθω χαρά κάθε φορά που βλέπω ανθρώπους με φαντασία, κάτι που εμένα μου λείπει βεβαίως - βεβαίως. 8
Asxetius Μάρτιος 26, 2020 #316 Μάρτιος 26, 2020 Τέλεια ιδέα.... ....και η πιο εξελιγμένη έκδοση.... 4
karmen1983 Μάρτιος 30, 2020 Author #319 Μάρτιος 30, 2020 @Seafalco το σκεφτόμουν μέρες έλεγα να μη το βάλω και να σε βάλω στον πειρασμό σεντονιού αλλά... δεν κρατήθηκα 2 3
Seafalco Μάρτιος 30, 2020 #320 Μάρτιος 30, 2020 Αγάπη, έχεις δίκιο ! Το είδα και εγώ ! ¨Καρφώθηκα¨ στην οθόνη για την ακρίβεια ! Ο τύπος είναι πολύ καλός και τον παρακολουθώ, αλλά εν προκειμένω ήταν απλά ένα πείραμα ! Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον το πως αντιμετώπισε τα διάφορα προβλήματα! Σκέφτεται πραγματικά "έξω από το κουτί"! Και αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι κάθε αποτυχία την αντιμετωπίζει σαν ένα εφαλτήριο για την επόμενη προσπάθεια! Εν τω μεταξύ, η απλότητα των λύσεων σε πραγματικά περίπλοκα ζητήματα όπως αυτό της προοδευτικής και ομαλής επιβράδυνσης και αναστροφής της κίνησης και μάλιστα με σημαντική αλλά επίσης ομαλή και προοδευτική επιτάχυνση στην αρχή της, είναι για να "χαζεύεις"! Για να μην πιάσουμε την αυτοσχέδια βαλβίδα αναστροφής ! ! ! Πραγματικά είναι απόλαυση ! 3
Recommended Posts