gunsnrose123 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2016 καλησπέρα εκτός απο το Teamviewer υπάρχει κάποιο αλλο αξιόπιστο που να κάνει την ίδια δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 7, 2016 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2016 To ΑΜΜΥ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό και δεν χρειάζεται και εγκατάσταση αν δεν κάνω λάθος. Μετά είναι όλα τα VNC τύπου, το LogmeIn κλπ αναλόγως το τί θες να κάνεις. Να υποθέσω ότι σου κλείδωσε το teamviewer ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Δεκέμβριος 8, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 ναι κλείδωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 πως κλειδωνει το teamviewer? (γτ το χειριζομαι αρκετα συχνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Δεκέμβριος 8, 2016 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 (edited) 16 minutes ago, GoMaR said: πως κλειδωνει το teamviewer? (γτ το χειριζομαι αρκετα συχνα) Όταν βλέπει από συγκεκριμένη public να ανοίγουν πολλά session... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2016 από chrkon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Δεκέμβριος 8, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 σε εμενα κατι βγάζει για το id Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Δεκέμβριος 8, 2016 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Και αυτό δουλεύει άψογαhttps://chrome.google.com/webstore/detail/chrome-remote-desktop/gbchcmhmhahfdphkhkmpfmihenigjmpp?hl=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Δεκέμβριος 8, 2016 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 πριν 6 ώρες, το μέλος chrkon έγραψε: Όταν βλέπει από συγκεκριμένη public να ανοίγουν πολλά session... Πολλα session??? δλδ αν μπαινω σε 5-6 υπολογιστες εχω θεμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Δεκέμβριος 8, 2016 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 2 hours ago, eliasmao said: Πολλα session??? δλδ αν μπαινω σε 5-6 υπολογιστες εχω θεμα??? Εφόσον αυτοί οι υπολογιστές "φαίνονται" προς τα έξω με την ίδια IP και είναι static αργά η γρήγορα θα σε κόψουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 8, 2016 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 (edited) Τo Τeamviewer κλειδώνει με την MAC της κάρτας δικτύου παλικάρια και όχι με την ip. Όταν από τον ίδιο Η/Υ μπαίνεις συνέχεια σε πολλούς άλλους κάποια στιγμή αρχίζει να σου πετάει μνμ ότι υποψιαζόμαστε commercial use κλπ αλλά σε αφήνει να συνδεθείς. Αν συνεχίσεις μετά από λίγες μέρες θα κλειδώσει εντελώς η εφαρμογή με μνμ ότι το χρησιμοποιείς για δουλειά κλπ κλπ κλπ. Αν έχεις πολλούς Η/Υ που θες να ελέγχεις ένας τρόπος είναι μέσω του web interface που έχουν στην σελίδα τους. Εγώ βρήκα άλλο τρόπο μέσω vm, συγκεκριμένα στο vbox μπορείς απλά να κλονοποιείς τον ίδιο εικονικό υπολογιστή με άλλη mac address ή ακόμα καλύτερα μπορείς από τις ρυθμίσεις να αλλάζεις την mac κατευθείαν. Εννοείτε ότι ΔΕΝ θα έκανα το παραπάνω γιατί πρόκειτε για πολύ καλό πρόγραμμα που λύνει χέρια αλλά για να αγοράσεις άδεια χρήσης η τιμή είναι γειά σου. (περίπου 700 ευρώ ήταν πρόπερσι που είχα ρωτήσει ) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2016 από dpolal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Δεκέμβριος 15, 2016 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 Να και κατι καινούριο που μάθαμε και σήμερα... Θα έπεφτε πολύ κλάμα έτσι και κλείδωνε το TV. Ευχαριστώ για το τιπ παίδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιανουάριος 16, 2017 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2017 Εδω εισαι φιλε και αλλαγη mac εχω κανει με κλειδωσε ξανα και mail στο teamviewer team για ξεκλειδωμα και παλι μια απο τα ιδια ωσπου κατεβασα αυτο και βρηκα την υγεια μου. http://ultraviewer.net/en/ Δεν εχει απλα ηχητικη επικοινωνια αναμεσα στους 2 clients. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts