Jerekt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2016 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ τα ηχεία z5500 με optical καλώδιο και δεν δουλεύει σωστά το 5.1 Η σύνδεση γίνετε στην μητρική msi z87-g45 gaming και το λογισμικό που έχω είναι widows 7. Για κάποιο λόγο στις ρυθμίσεις ήχου δεν μου έχει επιλογή για 5.1 Επίσης όταν κάνω test ήχου μέσα στο youtube στις δοκιμές για τα πίσω αριστερά και δεξιά ηχεία τον ήχο τον ακούω από μπροστά. τα πίσω ηχεία τα ακούω μόνο από 0:59 και μετά στο παρακάτω link Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Δεκέμβριος 5, 2016 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 το πιθανότερο ειναι οτι η κάρτα ήχου σου δεν μπορεί να δώσει 5,1 ηχο μεσώ οπτικής. γενικα η οπτική υποστηρίζει μονο stereo ηχο, στην περίπτωση αυτη για να παρεις 5,1 απο οπτικη θα πρεπει να κανεις bitstreaming τον ηχο να αποκωδικοποιητε στον ενισχυτή, εφοσον το υποστηριζει και αυτος. τελευταία εχουν αρχίσει να εμφανίζονται κάποιες συσκευές που στέλνουν πολυκαναλο ηχο μεσώ οπτικής αλλα δεν γνωρίζω αν αυτο υποστηρίζεται απο το δικό σου σετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Δεκέμβριος 5, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Δεν έχω κάρτα ήχου. κατευθύνθηκαν η σύνδεση γίνετε στην μητρική. μου κάνει εντύπωση ότι σε κόπιες ταινίες φαίνεται. να δουλεύει το 5.1. Σε games πάλι καταλαβαίνω πως δεν δουλεύει σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Δεκέμβριος 6, 2016 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2016 στις ταινίες ίσως το κάνει bitsreaming o player και σου φαίνεται να δουλεύει. για τα games θα πρέπει αναγκαστικά να τα συνδέσεις με καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 6, 2016 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2016 (edited) Παντελο και εμενα 5.1 καθαρο δινει μονο σε dolby/dts σε ταινιες με passthrough η με τα αναλογικα καλωδια. Αρα νορμαλ ειναι η συμπεριφορα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2016 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerekt Δεκέμβριος 6, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2016 Σας ευχαριστώ πολλή για τις απαντήσεις που μου δώσατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts