Thodoris1884 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2016 TIME OF DAY: 09:00 WEATHER: Clear AIR TEMP: 16c GRIP: 98% στο practice, θα αυξάνεται με τους γνωστούς ρυθμούς... Tyre blankets: OΝ PRACTICE: 20:30 (75 λεπτά) QUALIFY: 15min RACE: 22:00 (45 λεπτά) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application η Crew Chief for Assetto Corsa Επιβάλλεται η χρήση DISCORD με Push to Talk Χρόνοι: http://managerdc8.rackservice.org:50410/sessionstat 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 5, 2016 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Το απογευμα που θα γυρισω, θα διορθωσω και την ωρα..Νομιζω εχω βαλει 11:00 τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 5, 2016 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Πέρφεκττττττττττ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 5, 2016 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Για να δούμε, τί λέει. Μπαίνω για τεστΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 5, 2016 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Προβλέπω πολλά καμμένα μοτέρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Δεκέμβριος 5, 2016 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 I love the smell of wrecked engines in the morning. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 5, 2016 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Η τεχνική "φρενάρω με τη μηχανή και όχι με τα φρένα" είναι πολύ δημοφιλής στους καλλιτεχνικούς κύκλους. Μετά το race σίγουρα θα μπορέσουμε να στήσουμε γκαλερί μοντέρνας τέχνης 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 5, 2016 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Μούρλια αμάξι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Δεκέμβριος 5, 2016 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2016 Πωωω όποτε άφηνα το φρένο και αποφόρτιζε η μπροστά ανάρτηση ήθελα να κλάψω. Να δούμε πως θα το ισιώσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 6, 2016 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2016 πριν 8 ώρες, το μέλος Lylankor έγραψε: Πωωω όποτε άφηνα το φρένο και αποφόρτιζε η μπροστά ανάρτηση ήθελα να κλάψω. Να δούμε πως θα το ισιώσουμε... Αντιστρεπτική τέρμα δεξιά και heel & toe Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Δεκέμβριος 11, 2016 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 Απολαυστικό το αυτοκίνητο μπράβο Θοδωρή, ταιριαστή και η πίστα άκρως δελεαστική πρόταση η σημερινή. Το πρώτο αυτοκίνητο που με έκανε να βάλω H shifter εκούσια,οχι πως δεν το αξίζουν τα άλλα. Ίσως να έφταιγε το ρετρό κλίμα, ίσως ο αέρας που ανέμιζε το φουλάρι του πιλότου, ίσως αυτές οι γρίλιες στο όμορφο κωλαράκι της,μπορεί ακόμα κι αυτός ο ήχος του μοτέρ. Οπως και να χει θα περάσατε υπέροχα, μπορεί να με κάνει να αποφασίσω να απατήσω το megane για σήμερα,τώρα που μου δωσε κ σετάπ ο uhu δεν φοβάμαι τίποτα. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 11, 2016 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 Αααχχ θα λείπω σήμερα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Δεκέμβριος 11, 2016 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 Νομιζω θα ειναι απο τα πιο ωραια κομπο... Ηθελα φουλ να τρεξω αλλα δυστηχως δεν θα μπορεσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 11, 2016 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 (edited) Password : "gyrogyro" (thnx @Lylankor ) Κανω restaaaart. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Δεκέμβριος 11, 2016 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 Ισως gyrogyro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 11, 2016 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 13, 2016 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Κανενας σχολιασμος ; http://simresults.net/161213-4PV Driver Vehicle Time Gap uhu ks_porsche_718_spyder_rs 01:01.4590 Lylankor ks_porsche_718_spyder_rs 01:01.4780 0.019 Jason Rap ks_porsche_718_spyder_rs 01:01.4950 0.036 akosmas ks_porsche_718_spyder_rs 01:02.1410 0.682 Poloman ks_porsche_718_spyder_rs 01:04.9740 3.515 Μια τριχα διαφορα οι 3 πρωτες θεσεις στο qual. Ο Αγωνας ηταν αδιαφορος αφου ξεφυγα στην εκκινηση ωπου μετα απο λαθος με περασε ο Lylankor. Η αυξανοταν με αργο ρυθμο και μετα απο αρκετα λαθη στην πρωτη στροφη η διαφορα πηγε στα 3 δευτερολεπτα. Μετα απο ενα ωραιο σβουρηδι (παλι στη πρωτη στροφη ) με περασε o uhu και ο poloman επεσε πανω μου Ουτε τελικες ουτε τπτ.χαχα Μπραβο σε οσους παιξανε.Δυσκολο αμαξι.Βασικα η πιστα το εκανε δυσκολο.Οχι το αμαξι τοσο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Δεκέμβριος 13, 2016 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 (edited) E τι να σχολιάσουμε. Αφού μας είχε πιάσει και η πάρλα μες στο race στις ευθείες. χαχαχα Πολύ μπροστά το μικρό πορσικό. Γενικά τα 911ειδή δε τα πάω καθόλου αλλά αυτό ήταν οπως ακριβώς μου αρέσει να οδηγάω. Αδικία η τοποθέτηση στην ευθεία. Πήρα την pole και με έβαλε αριστερά αριστερά και στην εξωτερική της πρώτης στροφής. Απο την τρομάρα μου μην το κάψω στην εκκίνηση, επειδή είχε κάφτη αντι για κόφτη , ξεκίνησα αργά και με κατάπιε και ο Κοσμάς απο την πίσω σειρά (ο οποίος παρεπιπτόντος δείχνει στοιχεία αλιενούς ταχύτητας εκμάθησης του παιχνιδιού!). Μπράβο!!! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 13, 2016 από uhu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Δεκέμβριος 13, 2016 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Πως έγινε και φέρατε όλοι σβούρες και όχι εγώ? Ανάποδα είναι συνήθως. Εγώ στους τελευταίους 8-10 γύρους πήγαινα λ'ιγο κότα γιατί δεν ήξερα αν όταν "τελειώσει" το πίσω δεξί λάστιχο σκάει ή όχι... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Δεκέμβριος 14, 2016 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 @uhu , xaxaxaxa ........έχω ακομα πολλά ψωμιά να φάω για να σας φτάσω ......σε αυτό το gathering ήμουν κοντά γιατι έκανα πολύ προπόνηση και ειχα και βοήθεια στο setup απο τον Θοδωρή..... πάντως και εμενα μου αρεσε πολυ αυτό το αμάξι......αν ειμασταν περισσότερα ατομα θα ήταν πολύ διαφορετική η εικόνα του αγώνα νομίζω.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts