Jump to content

Ειναι αρκετο?

Braveheart1980

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα!

Σε λιγο καιρο θα ειμαι (περηφανος!!) κατοχος του εξης συστηματος

AMD 3500+

DFI LANPARTY SLI-D

2X512 MB OCZ PLATINUM REV2

6800 GT MSI(PCI EXPRESS)

2X120 SATA SEAGATE HDD

1X200GB PATA WD HDD

1XPLEXTOR DVD RECORDER PX-716A

1XPLEXTOR DVD ROM PX-116A

+ μερικα fans 120mm(4-6)

(μερικα απο αυτα τα κομματια τα εχω και τωρα στον p4 μου,οπως ο 200αρης,τα drives ,οι μνημες κτλ)

Το τροφοδοτικο μου ειναι της Heroichi 425 watt

Το ερωτημα μου ειναι αν ειναι αρκετο το τροφοδοτικο μου(ασφαλως και με ενδιαφερει το overclocking!).

Λοιπον,τι λετε?Θα μου φτασει?Να παρω καινουργιο?Ή μηπως ειναι πεταμενα λεφτα??

εχει βυσμα για pcie , ειναι 24 πινο? αν και ειναι λεπτομερειες αυτες νομιζω οτι ΔΕΝ κανει οχι λογω 425 βαττ που λεει οσο αν πραγματικα δινει τοσα. για πες μας στις γραμμες τι δινει και αν το εχεις μετρησει καποτε με πολυμετρο

Βυσμα για pci express δεν εχει.

Εχει 20+4 pins

Οσο για τασεις ετρεχα το prime95 κανα μισαωρο και να οι τασεις που μετρησα

+5 V --> 5,133V

+12V --> 11,975V

(απο molex)

επειδή έχω κατά 95% το ίδιο σύστημα (-1 δίσκο), το τροφοδοτικό είναι αρκετό

για oc δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω δοκιμάσει ακόμη

μάλιστα εντός των ημερών αναμένεται η εγκατάσταση και 2ης 6800GT οπότε θα φανεί αν σηκώνει και αυτή

Για stock είναι αρκετό, για o/c ως συνήθως τίποτα δεν είναι αρκετό. Δοκίμασε το πρώτα, αν με το o/c ξεκινήσουν τα παρατράγουδα (κολληματα, restart σε 3D κυρίως) το ξαναμελετάς.

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 12:52]

Πάρε το Heroichi 525W....

Και συ γιατι βρε αρχηγε εχεις 420 watt τροφοδοτικο με παρομοιο συστημα?

Δεν έχω το 420W. Το HEC 525W έχω. Απλά δεν ανανέωσα την υπογραφή μου. Για έλα στο άλλο να δεις το σύστημά μου.

Υπ'οψιν οτι το 420W μια χαρά άντεχε σε default. Αλλά με μερικές φορές με κάρτα γραφικών και επεξεργαστή υπερχρονισμένα έτρωγε κάτι περίεργα κολλήματα τα οποία εξαφανίστηκαν με την αγορά του καταπληκτικού HEC 525W PoP

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.