Jump to content

vista problem

Captain

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παδιαια καλημερα.εχω βαλει τα βιστα 64 μπιτ και εχω το ακολουθο προβλημα.ασ μου πει καποιος πως λυνεται γιατι παω για φορματ και XP και φοβαμαι μην γινει και εκει το ιδιο.καταρχας μολις ανοιγω το pc ολα οκ ξεκινανε κανονικα αλλα μετα απο λιγο κολανε τ απαντα στην επιφανεια εργασιας.το ποντικι δειχνει στη οθονη οτι φορτωνει και αυτο το κανει επ απειρον.οταν πατησω ctrl alt delete και παω στο τασκ μαναγερ εμφανιζεται αλλα παλι το πολτικι δειχνει να φορτωνει και δεν μπορω να ακυρωσω καμια διεργασια.η αληθεια ειναιπως δεν εχω και καμια διεργασια που να το κολλαει τοσο.οποτε παταω ρεσταρτ και το τρελο ειναι τωρα.με το ρεσταρτ ξεκολλαει και βλεπω στην επιφανεια εργασιασ πχ καποιες επιλογες που εκανα οσο εδειχνε οτι φορτωναι.πχ πατησα εναρξη δεκσι κλικ κλπ.παιδια τι να κανω?μηπως ειναι προβλημα του υπολογιστη?αν βαλω xp το ιδιο θα γινεται?

καποιος driver ή καποια απο τις εφαρμογες που ξεκινανε μαζι με τα win χτυπαει. Start->run->msconfig->startup->αφαιρεσαι οσα δεν χρειαζεσαι.

παδιαια καλημερα.εχω βαλει τα βιστα 64 μπιτ και εχω το ακολουθο προβλημα.ασ μου πει καποιος πως λυνεται γιατι παω για φορματ και XP και φοβαμαι μην γινει και εκει το ιδιο.καταρχας μολις ανοιγω το pc ολα οκ ξεκινανε κανονικα αλλα μετα απο λιγο κολανε τ απαντα στην επιφανεια εργασιας.το ποντικι δειχνει στη οθονη οτι φορτωνει και αυτο το κανει επ απειρον.οταν πατησω ctrl alt delete και παω στο τασκ μαναγερ εμφανιζεται αλλα παλι το πολτικι δειχνει να φορτωνει και δεν μπορω να ακυρωσω καμια διεργασια.η αληθεια ειναιπως δεν εχω και καμια διεργασια που να το κολλαει τοσο.οποτε παταω ρεσταρτ και το τρελο ειναι τωρα.με το ρεσταρτ ξεκολλαει και βλεπω στην επιφανεια εργασιασ πχ καποιες επιλογες που εκανα οσο εδειχνε οτι φορτωναι.πχ πατησα εναρξη δεκσι κλικ κλπ.παιδια τι να κανω?μηπως ειναι προβλημα του υπολογιστη?αν βαλω xp το ιδιο θα γινεται?

Αρχικά Τσέκαρε αυτό...αν έχεις Firefox.;) Κατεβάζεις το ελληνικό λεξικό και μπορείς να διορθώσεις τις λέξεις..(έχει Spelling και ορθογραφία.);) Επίσης θα ήταν σωστό να χρησιμοποιείς και σημεία στίξης.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3

Δυσκολεύτηκα πολύ για να διαβάσω το Post σου.

-----------------------------------------------------------------------------

Οσο αναφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τα Vista:

1)Μήπως έχεις βάλλει καμιά παλιά εφαρμογή που δεν είσαι σίγουρος αν είναι συμβατή με τα Vista?(Αν ναι δοκίμασε Δεξί (και όχι Δεκσι) κλικ πανω στο εικονίδιο της εφαρμογής-->Ιδιότητες-->Συμβατότητα-->Εκτέλεση ως WINXPSP2.

2)Μήπως έχεις βάλλει 2 Αntivirus μαζί?

3)αν δεν είναι τπτ από αυτά:

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά σε ένα σημείο που θυμάσαι ότι λειτουργούσε σωστά το PC.(αν δεν την έχεις απενεργοποιήσει)

Ξεκίνα να αφαιρείς εφαρμογές από την τελευταία που έχεις κάνει install πάντα..για να δεις ποια φταίει.

Αυτό που σου είπε ο Unseen καλύτερα να το κάνεις μέσα από τα Services στον πινάκα ελέγχου.

Το ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω τι και πως.μηπως να βαλω τα βιστα 32?νομιζω πως και αυτα διαβαζουνε τα 4GB ραμ

Το ψάχνω άλλα δεν μπορώ να βρω τι και πως. Mήπως να βάλω τα Vista 32?

Νομίζω πως και αυτά διαβάζουν τα 4GB RAM

Oχι δεν μπορούν.

Ψάχτο λίγο ακόμα. Έχεις κάνει κάτι install που κάνει Conflict με κάτι άλλο.

Oχι δεν μπορούν.

Ψάχτο λίγο ακόμα. Έχεις κάνει κάτι install που κάνει Conflict με κάτι άλλο.

lol τα εσβησα σχεδον ολα και ακομα τα ιδια ρε να κανω κανα φορματ παλι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.