jamesbond Δεκέμβριος 11, 2016 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 ποιο συμφερει ομως οικονομκα ετοιμος η κανονικος σκληρος και θηκη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 11, 2016 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 o mypassport ultra συμφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 11, 2016 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 για αυτον λες?http://www.skroutz.gr/s/7741424/Western-Digital-My-Passport-Ultra-1TB-2015.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 11, 2016 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 απ ενα παλιο λαπτοπ βρηκα τον samsung hm160hi αλλα δεν εχω καλωδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Δεκέμβριος 11, 2016 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 (edited) πριν 43 λεπτά, το μέλος jamesbond έγραψε: για αυτον λες?http://www.skroutz.gr/s/7741424/Western-Digital-My-Passport-Ultra-1TB-2015.html Ναι τσίμπα τον. Ο samsung που λες είναι 160GB...αρκετά μακριά από το 1ΤΒ που θες... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2016 από Lamogio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 11, 2016 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 Με τον element τη διαφορά έχουν? Και θήκη με σκληρό δίσκο να επερνα έχω καλώδιο γιατί έχω εξωτερικό σκληρό δίσκο elements 500 gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Δεκέμβριος 11, 2016 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 πριν 9 λεπτά, το μέλος jamesbond έγραψε: Με τον element τη διαφορά έχουν? Και θήκη με σκληρό δίσκο να επερνα έχω καλώδιο γιατί έχω εξωτερικό σκληρό δίσκο elements 500 gb για ποιον σκληρό λες ? Συγγνώμη αλλά δεν πήρα πρέφα τι θες να κάνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 11, 2016 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 my passport ultra με τον elements τη διαφορά έχουν? Έχω σκληρό δίσκο εξωτερικό και δεν χρειάζεται να πάρω και άλλο καλώδιο για να το συνδέσω και περνώ μια θήκη και είμαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Δεκέμβριος 11, 2016 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος jamesbond έγραψε: my passport ultra με τον elements τη διαφορά έχουν? Έχω σκληρό δίσκο εξωτερικό και δεν χρειάζεται να πάρω και άλλο καλώδιο για να το συνδέσω και περνώ μια θήκη και είμαι οκ Εννοείς στα link που είχα βάλει από το skroutz ? Αρχικά ο elements είναι 2ΤΒ σε σχέση με τον my passport ultra που είναι 1ΤΒ. Αν εννοείς γενικά διαφορές στις δυο σειρές οι passport συνήθως σε διαστάσεις είναι πιο μικροί και έρχονται μαζί με διάφορα λογισμικά από την WD όπως data encryption και cloud backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 11, 2016 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος Lamogio έγραψε: Εννοείς στα link που είχα βάλει από το skroutz ? Αρχικά ο elements είναι 2ΤΒ σε σχέση με τον my passport ultra που είναι 1ΤΒ. Αν εννοείς γενικά διαφορές στις δυο σειρές οι passport συνήθως σε διαστάσεις είναι πιο μικροί και έρχονται μαζί με διάφορα λογισμικά από την WD όπως data encryption και cloud backup. καλα αμα θες τα βτισκεις τα προγραμματα ειναι καλοι οι passoport? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Δεκέμβριος 11, 2016 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 πριν 12 λεπτά, το μέλος jamesbond έγραψε: καλα αμα θες τα βτισκεις τα προγραμματα ειναι καλοι οι passoport? Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 12, 2016 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 On 10/12/2016 at 11:06 ΠΜ, το μέλος TopCLR έγραψε: Τι σόϊ πράκτορας (Jamesbond) είσαι αν δεν βίσκεις αυτό που θέλεις; Για το καλώδιο που ανέφερες μάλλον είναι κάτι από αυτά: http://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html?keyphrase=adaptor+sata+to+usb Γνώμη μου είναι πως καλύτερα είναι να πάρεις μια θήκη για τον δίσκο (είπες για 2,5") με USB σύνδεση. Στα ίδια λεφτά είναι περίπου. Με το "χύμα" καλώδιο αν γίνει καμιά στραβή και τραβηχτεί κάπως και πάθει ζημιά ή σπάσει το βύσμα πάνω στον δίσκο, θα τον κλαις μετά! γιατι το πρωτο καλωδιο καταληγει σε 2 usb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 12, 2016 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 πριν 37 λεπτά, το μέλος jamesbond έγραψε: γιατι το πρωτο καλωδιο καταληγει σε 2 usb? Κάνε κλίκ στο Link του πρώτου καλωδίου και μετά κάνε κλίκ στο link κάποιου καταστήματος, το αναφέρει στα χαρακτηριστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 12, 2016 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Αν δεν κάνω λάθος, βάζουν δύο βύσματα USB για να υπάρχει καλύτερη τροφοδοσία με ρεύμα για τον δίσκο (εκμεταλλεύεται την παροχή ρεύματος 2 θυρών ενώ τα δεδομένα κυκλοφορούν από την μια μόνο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 12, 2016 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 3,5 δεν μπορώ να συνδέσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 12, 2016 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Οι εξωτερικοί δίσκοι 3,5" έχουν εξωτερική δική τους τροφοδοσία (από πρίζα) και με USB μεταφέρουν τα δεδομένα. Άλλωστε το γνωρίζεις αυτό. On 4/12/2016 at 0:03 ΜΜ, το μέλος jamesbond έγραψε: τωρα που να μπεκω με 3,5 που θελουν και εξωτερικη τροφοδοσια καλυτερα κατα την γνωμη μου ενας 2,5αρης με 2tb και κανεις την δουλεια σου Όταν λες "3,5 δεν μπορώ να συνδέσω? " τι εννοείς; Αν έχεις κάτι περίεργο-πολύπλοκο κατα νου, να το εξηγείς να καταλάβουμε. Χωρίς παρεξήγηση αλλά δίνεις την εντύπωση οτι όσο αναλυτικά σου τα εξηγούμε, ξαναρωτάς τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 12, 2016 Author #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Γράψε λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 12, 2016 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2016 Εγώ να "γράψω λάθος" αλλά (τώρα που το ξαναβλέπω) αν η απορία σου ήταν το αν με αυτό το καλώδιο μπορείς να συνδέσεις δίσκο 3,5", η απάντηση είναι απλή! Διάβασε το όνομα και την περιγραφή του καλωδίου όπου αναφέρει οτι είναι για δίσκους 2,5"! Είναι κάτι απλό, δεν νομίζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 13, 2016 Author #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 ειναι και μερικα καλωδια που κανουν και για 3,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts