Jump to content

αγορα 2,5 για εξωτερικο

Recommended Posts

θήκη/αντάπτορα, και δίσκο. Για καλύτερες πιθανότητες ανάκτησης δεδομένων, αν και εφόσον χρειαστεί. Οι έτοιμοι εξ. δίσκοι, συνήθως δεν έχουν SATA, αλλά βγάζουν απ'ευθείας USB

Αν θα τον κουβαλάς μαζί σου πάρε έναν εξωτερικό μικρό.

Αν θα τον έχεις μόνιμα δίπλα στο πισί πάρε ένα εξωτερικό 3,5άρι και προτίμησε να έχει θήκη μεταλλική ή με καλό αερισμό.

Αν θα τον έχεις μόνιμα δίπλα στο πισί και δεν σε πολυενδιαφέρει η εμφάνιση τότε πάρε θήκη/αντάπτορα και όποιον 3,5άρι κάτσει καλύτερα στο μάτι και στην τσέπη σου. (προτίμησε αυτόν με την μεγαλύτερη εγγύηση)

Αν δεν έχεις usb3 στο πισί σου τότε μην κοιτάξεις κάν για ταχύτητες κλπ αφού το usb θα σε περιορίζει πάντα οπότε δώσε βάση στην εγγύηση.

usb 3 εχω αλλα και power

οχι δεν θα τον κουβαλαω  μαζι μου στο σπιτι θα τον εχω

εγω αυτην την στιγμη εχω εναν μικρο 2,5 elemnts πανω στο γραφειο μου μεσα στο κουτι του

τωρα που να μπεκω με 3,5 που θελουν και εξωτερικη τροφοδοσια καλυτερα κατα την γνωμη μου ενας 2,5αρης με 2tb και κανεις την δουλεια σου

Έγινε επεξεργασία από jamesbond

Τι σόϊ πράκτορας (Jamesbond) είσαι αν δεν βίσκεις αυτό που θέλεις;

Για το καλώδιο που ανέφερες μάλλον είναι κάτι από αυτά:

http://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html?keyphrase=adaptor+sata+to+usb

Γνώμη μου είναι πως καλύτερα είναι να πάρεις μια θήκη για τον δίσκο (είπες για 2,5") με USB σύνδεση. Στα ίδια λεφτά είναι περίπου.

Με το "χύμα" καλώδιο αν γίνει καμιά στραβή και τραβηχτεί κάπως και πάθει ζημιά ή σπάσει το βύσμα πάνω στον δίσκο, θα τον κλαις μετά!

Εφόσον θέλεις έναν δίσκο για αποθήκη (έτσι πιστεύω, αν όχι πες το μας) που θα συνδέεται με USB (= δεν θα χρειάζεται να είναι υπερταχύτατος) τότε πάρε έναν αξιόπιστο (= χρόνια εγγύησης), στην χωρητικότητα και τα λεφτά που θέλεις. So simple!

Τώρα το ποιός βγάζει πρόβλημα και ποιός όχι, είναι και λίγο λαχείο. Όσο μπορείς να έχεις ένα backup στα σημαντικά δεδομένα σου, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ξαναδιάβασε οτι σου είπαν deninho και dpolal και θα βρεις την άκρη.

Τιμή στα προηγούμενα post δεν είπες, αλλά στην φώτο που ανέβασες βλέπω 1 ΤΒ σκληρούς που φτάνουν τα 79 ευρώ...

http://www.skroutz.gr/s/7741424/Western-Digital-My-Passport-Ultra-1TB-2015.html

http://www.skroutz.gr/s/6544595/Toshiba-Canvio-Alu-1TB.html

Όταν λες κανονικό ? Κανονικοί είναι και αυτοί. Αν εννοείς 3,5 ίντσες εσύ ο ίδιος σε παραπάνω post αναφέρεις 

On 4/12/2016 at 0:03 ΜΜ, το μέλος jamesbond έγραψε:

τωρα που να μπεκω με 3,5 που θελουν και εξωτερικη τροφοδοσια καλυτερα κατα την γνωμη μου ενας 2,5αρης με 2tb και κανεις την δουλεια σου

• Like 1

πριν 6 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε:

εγώ είχα πει θήκη και δίσκο χώρια, μάλλον για αυτό λέει ο φίλος, αλλά και ο my passport ultra είναι πάρα πολύ καλή επιλογή

Συμφωνώ 100% στην πρόταση που έκανες στην αρχή αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι η ευκολότερη λύση, της αγοράς ενός έτοιμου σκληρού, είναι και η καλύτερη ;)

• Like 1