icy20 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2016 Ανοιγω θεμα για να μην κανιβαλισω καποιου αλλου. Λοιπον μαλλον ο 6500 officejet μου κατι εχει παθει και δεν εκτυπωνει το μαυρο (καθαρισα την κεφαλη οσο μπορουσα αλλα τωρα μου βγαζει print errors και ουτε εκτυπωνει οπως και πριν) Ζητουμενα ειναι τα εξης: -Σιγουρα ethernet -Πολυμηχανημα (το φαξ μου χρειαζεται αλλα δεν θα πεθανω κιολας αν δεν εχει) -Δεν με νοιαζει εγχρωμο η ασπρομαυρο (συνηθως ασπρομαυρα βγαζω) -Οχι ιδιαιτερα πολλες εκτυπωσεις το μηνα. -ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ σε μελανια/toner! (δεν βαζω ψευτικα) Σκεφτομουν για monochrome laser αλλα εκτος του οτι εχουν αρκετα χρηματα (αν δεν βρεθει αλλη λυση θα αναγκαστω να τα δωσω), ειναι ογκωδη και δεν ξερω αν δικαιολογειται να παρω τοσο καλο μηχανημα για 100 εκτυπωσεις MAX το μηνα. Αραγε αξιζει μακροχρονια να παρει καποιος laser αντι για inkjet με το γνωμονα οτι ναι μεν θα ειναι ακριβα τα toner αλλα θα κρατανε παραπανω? Τις γνωμες σας παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 2, 2016 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2016 http://www.kappoutel.gr/product_info.php?products_id=23606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 2, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2016 Δεν εμφανιζει κατι Γιαννη. Και χειροκίνητα που πηγα στα πολυμηχανηματα δεν βγαζει κατι. Στο σκρουτζ 189 το βλεπω 1 hour ago, YDinopoulos said: Πολυμηχάνημα MB451dn - www.kappoutel.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 2, 2016 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2016 Περιεργο... Ειναι το OKI MB451dn. Δυνατη μαρκα που αντεχει. Τα τονερ ειναι ελαφρως τσιμπημενα, αλλα τα "γεμιζεις" με καποια εταιρια και εισαι κομπλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 2, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2016 Τιμη το εχει περιπου οσο σκρουτζ? εφοσον δεν μπορω να το δω πες μου εσυ. Τονερς ποσο περιπου πανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 13, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Τον πηρα τελικα απο crazy sundays στα 167. Το εστησα ολα κομπλε, μια ερωτηση μονο οποιος ξερει: Εχει κανεις στο νου του κανενα προγραμμα για σκαναρισμα εγγραφων σε pdf αλλα με πολλαπλες σελιδες? Η ΗΡ ειχε δικο της και δουλευε πολυ καλα. Εδω το actkey ειναι λιγο για κλωτσιες. Μονες σελιδες μονο δινει. Εβαλα ενα αλλο εγω free το not another pdf scanner 2. Κανει αυτη τη δουλεια αλλα δεν μπορει να τραβηξει απο το feeder. Μονο απο το γυαλι. Any insight? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts