env0y Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2016 Διλήματα, διλήμματα Dell U3415W ή LG 21:9 Curved UltraWide QHD 34UC97C Και νομίζω ότι η GPU μου θα αρχίζει να ιδρώνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Νοέμβριος 30, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2016 Οοοοοοοο είδα και αυτό το κορίτσι.... Έχει την δυνατότητα για την ρύπμιση του ύψους και την διαγώνιο. LG 34UC98-W Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 30, 2016 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2016 πριν 7 ώρες, το μέλος env0y έγραψε: Διλήματα, διλήμματα Dell U3415W ή LG 21:9 Curved UltraWide QHD 34UC97C Και νομίζω ότι η GPU μου θα αρχίζει να ιδρώνει.... Εγω που ειχα την dell u3415w μπορω να δηλώσω αρκετα ικανοποιημενος. Το μονο που με χαλασε ηταν οτι δεν πηγαινε πανω απο 60hz. Κατα τα αλλα η οθονη ειναι αστερι αλλα θελει καλη καρτα γραφικων για να την χαρεις τουλάχιστον στα παιχνιδια. Την ειχα δουλεψει οσο προλαβα με gtx 980ti και gtx 1080.Ολα τα παιχνίδια μαξαρισμενα και δεν έπεφτε ποτε κατω απο 60 fps. Οποια και να παρεις απο τις 2 θα εισαι τουμπανο. Ετσι και αλλιως οι 34αρες ultra wide asus,acer,dell,lg φορανε το ιδιο πανελ. Με διαφορά acer-asus να ειναι gsync και να πονανε στην τιμη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts