Billys Δεκέμβριος 13, 2016 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Ε τι θα γινει επιτελους με αυτα τα skins.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 13, 2016 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Στημένο για να μην έχετε χρόνο για δοκιμές 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 13, 2016 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος thazio έγραψε: Ξανακατεβάστε ρε σεις τα GULF γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει! (thanks @aKosmas) @GoMaR @Georgiadis Giorgos @jumaru99 @liakjim @Lazy Dog @troffeo @uhu @tasosmich @angeln1ck @Aris Teidis @thazio @khr1s @Lylankor @cavallino @PolomanGR @konnos @akis_z80 @fatalara @Billys @wargasm @ferrarimanos @JohnnyGTR @aKosmas Στο γνωστό λινκ παρακάτω έχει προστεθεί και το λευκό skin no24 και no23 της GULF https://www.dropbox.com/sh/zymobwtff2m2kej/AAAGy_TmoF1cHkIoqyJzfFmNa?dlΞανακατεβάστε Δεν κατάλαβα, κρατάμε και το white και το gulf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 13, 2016 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2016 Μόνο τα GULF Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavallino Δεκέμβριος 14, 2016 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 ΩΩΩΩΩΩ τι ωραία πράγματα! Μπράβο @aKosmas , την ίδια ιδέα είχαμε! Πολύ όμορφο. Ευχαριστώ και @thazio βέβαια για τη γρήγορη ενσωμάτωση. Να κάνω και κανα γύρο σήμερα γιατί σέρνεται η ομάς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 14, 2016 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 ενα πράγμα θελω.....να δω γεμάτο grid και ας βγω τελευταίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 14, 2016 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 Να δω εγώ πότε θα κάνω κάνα γύρο...Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Δεκέμβριος 14, 2016 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 54 minutes ago, GoMaR said: ενα πράγμα θελω.....να δω γεμάτο grid και ας βγω τελευταίος Και γω ένα πράγμα θέλω!! Να βγεις τελευταίος... ΑΑΑ όχι άκυρο είσαι teammate δε με βολεύει να βγεις τελευταίος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 14, 2016 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 Θα σου δωσω σεταπ εσενα μπας και βγεις πρωτες θεσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Δεκέμβριος 14, 2016 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 @GoMaR.......δώσε και απο εδώ κανένα setup αμα περισεύει... @cavallino μαγικό το gulf......μπράβο @thazio...άψογος....νομίζω συμπληρωθηκε το καρε.....( classic livery χωρις gulf δε γίνεται.....) Πάντως θα το ξαναπώ..... ολα ειναι ενα και ενα....θα τρεχω μονο για να τα χαζεύω!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 14, 2016 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 πριν 6 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: ενα πράγμα θελω.....να δω γεμάτο grid και ας βγω τελευταίος Ας' τα αυτά, άμα βγεις εσύ τελευταίος θα σου δώσω το κόκπιτ μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 14, 2016 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 Απο οτι φαινεται θα τσακωθουμε ολοι για την τελευταια θεση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 14, 2016 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 (edited) Εχεμ.. δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα στο ποιος θα ειναι πισω, για τον οποιονδηποτε λογο, ειμαι το απολυτο φαβορι. @akis_z80 που εισαι??? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2016 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 14, 2016 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 (edited) Μωρε αν ειναι να κερδισω το cockpit, παω και αναποδα Μετα θα πρεπει να βρω χωρο Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 14, 2016 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 πριν 22 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Μωρε αν ειναι να κερδισω το cockpit, παω και αναποδα Μετα θα πρεπει να βρω χωρο Δεν μπορείς, δεν θα το αντέξεις... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Δεκέμβριος 14, 2016 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 πριν 18 ώρες, το μέλος thazio έγραψε: Ξανακατεβάστε ρε σεις τα GULF γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει! (thanks @aKosmas) @GoMaR @Georgiadis Giorgos @jumaru99 @liakjim @Lazy Dog @troffeo @uhu @tasosmich @angeln1ck @Aris Teidis @thazio @khr1s @Lylankor @cavallino @PolomanGR @konnos @akis_z80 @fatalara @Billys @wargasm @ferrarimanos @JohnnyGTR @aKosmas Στο γνωστό λινκ παρακάτω έχει προστεθεί και το λευκό skin no24 και no23 της GULF https://www.dropbox.com/sh/zymobwtff2m2kej/AAAGy_TmoF1cHkIoqyJzfFmNa?dlΞανακατεβάστε Δεν δουλευει το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 14, 2016 Author #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 πριν 52 λεπτά, το μέλος PolomanGR έγραψε: Δεν δουλευει το λινκ ΝΕΟ ΛΙΝΚ: https://www.dropbox.com/sh/u3zuev1c3u3v8zf/AABkAgVnLT_OTerMw-vFwAa_a?dl=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyGTR Δεκέμβριος 14, 2016 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2016 (edited) Δεν μπορω να κατεβασω να skins της Gulf λεει οτι διαγραφηκαν τι φαση? Edit: Ολα κομπλε Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2016 από JohnnyGTR Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Δεκέμβριος 15, 2016 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 Νομίζω πως είχα κάνει κάποιους γύρους με medium. Θα τρέξουμε όλοι με Hard τώρα; Γιατί στο setup δεν μπορώ να το αλλάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Δεκέμβριος 15, 2016 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος konnos έγραψε: Νομίζω πως είχα κάνει κάποιους γύρους με medium. Θα τρέξουμε όλοι με Hard τώρα; Γιατί στο setup δεν μπορώ να το αλλάξω. Μόνο Hard ελαστικά έχει διαθέσιμα. Ποτέ δεν είχε Medium. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts